Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Gitalka na 3 roky.

Zdar na foru, montoval jsem v únoru 2007 několik desítek karet s "1000Kč kuponem" na 3 roky. Teď to začíná být aktuální a mám jim to začít prodlužovat na neurčito. Zadal jsem čísla dvou karet montovaných tenkrát v jeden den a: U jedné karty je: Neplacené TV programy bez omezení + plac. TV 1 měsíc - 400,-Kč. U druhé karty je: Neplacené TV programy bez omezení + plac. TV 1 měsíc 1200,-Kč. Nedělal to již někdo z vás? Jinak do CSlinku samozřejmě zítra zavolám ... Díky za INFO.

Ládys
Registrace: 1/2006
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 27
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Gitalka na 3 roky.

A když pak měl zájem o Spektrum, Minimax, CS Mini, AXN, DoQ, Animal, F&H, Film+ a Eurosport ze stejné SAT pozice, tak zase musel měnit kartu zpátky, což je teda terno jako hrom a podobná blbost může fakt napadnout akorát tebe :scared:

Válku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)

technikTKR
Registrace: 6/2004
Odpověď v diskusním vlákně

@technikTKR

nereaguj na mé příspěvky prosím tě takovýma kravinama.Kdo, kde,co a kdo koho v tomto oboru tuneloval je mně známo a odkaz na justice v případě Gitalu tu byl ode mne.Pročti si třeba http://www.justice.cz/xqw/xervlet/insl/index?sysinf.@typ=sbirka&sysinf.@strana=documentList&vypisListin.@cEkSub=500565 , kde je uvedeno, že 300.000 uživatelů má karty s.r.o za 200.000,-, která neustále mění majitele a vlastní hodnota společnosti při posledním odkupů od "chujnochářů a spol" byla stanovena na cca 920.000,-Kč.Že Gital přes Chujnocha vytenuloval TT a.s. je mně známo (čorka PC) a různé tunely Chujnocha v době jeho šéfování v TT jsou mně taky známy.TT je dlouho a.s s obratem uvedeným na netu a pokus na trvání tradtec je trapný. Chtěl jsem tu jen varovat ostatní čtenáře Paraboly po posledních změnách.
Dost nechutný je problém CsLink v poslední době, když na starší české karty zapl sk region a přestal tak jít ČT4 sport a šlo STV3. V systému měli český region, ale zákazníky systém přesměrovali na slovensko.Strčili hlavu do písku (tzv.pštros EMU-eště můžem ustát)a na zákaznické lince problém házeli na přijímače, montážníky atd., místo aby zákazníkům řekli, že po dobu olympiády došlo k rozdělení regionu a udělali sw chybu. Rv

RAFI007
Registrace: 1/2006
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 27

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra