![]() |
|
ČT HD sekající se obraz-reakce Č.televizev posledních dnech jsme měli problémy na distribuční trasy, které se řešily s dodavatelskou firmou. V současné chvíli by však mělo být vše v pořádku. Takže se chci zeptat, zda problém pozorujete stále, nebo zda se již neprojevuje.(Zachovejte, prosím, historii e-mailu, pokud na něj budete reagovat.) S pozdravem Lenka Lukešová ČESKÁ TELEVIZE Divácké centrum Kavčí hory 140 70 Praha 4 Tel.: 261 133 939 261 133 939 Fax.: 261 014 101 e-mail:info@ceskatelevize.cz http://www.ceskatelevize.cz Ahoj Lovci sat.signálu- Toto mě odepsala ČT na můj dotaz ohledně sekajícího se obrazu HD kanálu ČT.. Je pravda,že se to seká už míň,tedy né tak často,ale nicméně občas se to ještě kousne,tak uvidíme.. Třeba je částečně problem u nich a částečně u nás... A jak vy jste ted na tom s obrazem ČT HD prosím??? |
esik33
Registrace: 4/2009 Příspěvků: 183 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 38 | |
![]() |
|
@KatalukJaký máš FW prosím Tě?Já používám orig.tovární, poslední a seká se to.Díky za odpověď. |
Ajap
Registrace: 12/2008 Příspěvků: 275 |
![]() |
|
Ariva super stroj?No sorry nedalo mi...Ariva a super stroj? To je ako za komančov Trabant :) |
Milan C
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 4 603 |
![]() |
|
RE: ČT HD sekající se obraz-reakce Č.televizeAž bude nějaký stroj stát tolik co Ariva a nebude mu dělat problémy jedna karta ve čtečce, druhá v modulu a zároveň připojení na newcs, tak prosím. Zatím ale bohužel... |
polulin
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 2 534 |
![]() |
|
Ariva super stroj?Trabant je proti Arivě luxusní auto. Kuba ji tady i na jiných fórech neustále preferuje,protože ji prodává a potřebuje si udělat reklamu!! Tomuto šrotu dělají největší reklamu její napálení majitelé,kteří pořád dokola na různých fórech řeší různé problémy! Na AB fóru je nejvíce příspěvků o Arivě 200 a problémech kolem ní! Arivu 100 jsem neměl,ale určitě to bude stejný krám jako Ariva 200.Řeči typu,že zde kritizují pouze ti,kdo Arivu neznají si může pan kuba nechat pro své zákazníky. Ti mu možná uvěří,ale pouze do doby,než se jim Ariva posere!!! |
dechovkar
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 427 |
![]() |
|
4dechovkarUž toho nech. Sám ses přiznal, že sis Arivu rozbil sám. Je to navíc OT. Stejně jako tvoje příspěvky. Končím. |
polulin
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 2 534 |
![]() |
|
dechovkarLež bude někde jinde, že? Nebo fakt myslíš, že jsem nevidomý?? A to co dělá Ariva, ty nemůžeš vědět, protože jsi ji sám zničil svou nevědomostí dřív, než jsi ji rozchodil. Stačí dohledat tvoje slova zpětně. Nevím, tak asi můj Topfield je zázračnej, když mně ty sekance zacelil. :laughing: :laughing:Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.
|
kuba
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 4 247 |
![]() |
|
RE: ČT HD sekající se obraz-reakce Č.televizeZatím nikdo nenapsal:!!! čím ten výpadek ve finishi byl ???? Kamer-přenos, chyba v přenos. voze........, atd., na trase do Evropy , .....atd. Kozy,kozy kozy i Saxon KOZY. :laughing: :laughing: R^ |
CES
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 4 385 |
![]() |
|
kubaKdyby Ariva fungovala tak jak má a nepokazil se podruhé tuner 2 dny po návratu z opravy,tak bych ji nevyhodil. Bohužel jsem si předem o ní nic nepřečetl a nechal jsem se zlákat nízkou cenou. Na trhu jsou všelijaké šmejdy,ale Ariva je bezkonkurenční šrot! To už i Opentel,který mám ve skříni a na který lidi nadávají je proti Arivě špičkový přístroj! |
dechovkar
![]() |
|
CES - nedělej moudréhoA to čekáš od nás, aby jsme věděli čím to bylo??Rozhodně to padá na účet CT, to tvrdim já. Jelikož jsem na vlastní oči viděl finiš bez výpadků na ZDF!!! Bylo to LIVE, žádný záznam apod. On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
To Saxon.Jo kolego, vždyť jsem psal, že Měmci ma svojí sat. trasu i můžu se i plést, ale sleduji to dlouho na ZDF a ARD - tak proč má ČT HD víc jak 2 sec. zpoždění o proti ZDF HD - když to jde po skle pod Atlatikem ???!!!! Němci nejedou v sat. sygnálu pro Evropu z Luxenburku ???? R^ |
CES
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 4 385 |
![]() |
|
dechovkarZa to, že jsi kopejtko, ta Ariva fakt nemůže.Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.
|
kuba
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 4 247 |
![]() |
|
kubaKdybys mně na začátku této diskuze nedoporučoval,abych si koupil Arivu,nemuseli jsme se dohadovat o její kvalitě-nekvalitě. Oba na ni máme odlišný názor,proto se neshodneme. |
dechovkar
![]() |
|
RE: ČT HD sekající se obraz-reakce Č.televizeKlucí hlavně , že platíte za HD , víc už po nich nechtějte !!!!!Jeden program zrušily druhý nemluví česky, třetí vrzání tak vypadá HD v česku. |
standa111
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 1 753 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 38 | |
![]() |
|
![]() |