![]() |
|
bratia cesiuz to zacina drzte nam palce. R^ R^ R^ R^ R^ R^ R^ R^ |
1830
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 197 |
Stránka: 1 2 [ 3 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 72 | |
![]() |
|
vortiHamžík už to má vybavené s talianskom :laughing: R^🇸🇰
|
Jupi
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 17 338 |
![]() |
|
RE: bratia cesiprostě jako ten zápas má 60 minut a těch odehraných 5 je dost málo. chtělo by to 12x míň sebestřednosti a národnostních keců (v tom jste vždycky excelentní) a 12x víc realityVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
![]() |
|
RE: bratia cesiPorovnávať neporovnávateľné,nato nestáčia ani slova E.A.Poa. |
miki16
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 601 |
![]() |
|
vortimondnadavaj si na svojich pako! primitiv |
siberut66
Registrace: 11/2004 Příspěvků: 37 |
![]() |
|
@vortimondTrocha sa už kroť. Nezdá sa ti, že si tu už trochu trapný? |
Milan C
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 4 603 |
![]() |
|
RE: bratia cesivortimond má pravdu. 55 minut to byl zápas na jednu bránu, to že se povedlo dát uchňachňanej gól, pozvedlo bojovnost Slováků a dali podobnej druhej. Mohli stejným způsobem vyrovnat, ale to by stejně ještě neznamenalo postup. |
knawi
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 2 411 |
![]() |
|
to vortimondsi psychicky narušený chudák ,daj sa liečiť! |
notna
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 473 |
![]() |
|
RE: bratia cesiSi pozeral asi iný zápas aj to s 3 prom. alkoholu....55 min. no neblázni.... |
Milan C
![]() |
|
RE: bratia cesijemu nie,lebo on to nema v hlave usporiadane teda aspon podla jeho prispekov.je to jeden z clovekov ktori ked doniesli zlato mam dojem z Nagana tak boli pre neho zlaty cesky hosici a na oslavu si zobral hadam aj dovolenku,teraz sa im v hokeji nezadarilo a uz su pre neho stary dedovia co ja viem co,on sa chalanisko podla vsetkeho este len hlada R^ |
danmikes
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 351 |
![]() |
|
RE: bratia cesi@jpchenet: taky jsi to podle mně dobře popsal.Je neuvěřitelný jak se takovej notna nechá vytočit! To jsi opravdu počítal s postupem, že se tak vztekáš? |
knawi
![]() |
|
@knawiA ty si nepočítal s postupom svojich? Nepočítal si s víťazstvom Šárky? Ja som s tým počítal a reálne na to mala.Zbytočne tu aspoń nepíš kraviny....o 55 min. keď to vôbec nie je pravda. Kanada sa tak 10 rokov nestrachovala o postup a nie, že sa posledných 5 min. šetrila na finále.Keby vyhrávala o 5 gólov, tak prosím.Toto môže napísať len blb. |
Milan C
![]() |
|
Blahopřeji za celkový dojemSlovenský tým zaslouží obdiv za celkový dojem z celého zápasu s Kanadou. Přesto, že první polovina zápasu byla utrpením, druhá polovina nahradila všechno i s úroky. Škoda, že se nepodařilo vyrovnat. Češi si mohou vzít příklad z vůle a nebojácnosti slovenského týmu. Přeji úspěch v boji o bronz.Každá složitá věc se skládá ze série jednoduchých věcí.
|
samorost
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 410 |
![]() |
|
@Milan Cpřečti si to po sobě, vztekloune. kanaďané o těch 5 gólů mohli klidně vést, to právě byla vaše klika. nadávat můžeš, a jako "národovec" jsi dobrej jen podle sebe, spíš k politování. |
knawi
![]() |
|
RE: bratia cesichlapci dame hnev a emocie bokom a znova sa venujeme satelitnej technike.toto forum je na to a uz si myslim,ze toho bolo dost kto z koho.predsa je to iba hokej a hra :8) |
danmikes
![]() |
|
RE: bratia cesiNepozeral som cely zapas nasich,iba 3. tretinu,ale mozem povedat,ze keby hrali cely zapas tak,ako poslednu tretinu,tak by boli vyhrali...takze pisat o nejakych poslednych 5 minutach a stasti (ktoreho mali cesky reprezentanti na tejto olympiade az az (aj v prvom zapase proti nasim - prvy gol je skvelym prikladom toho,ale ako sa hovori,ked sa stastie unavi,sadne aj na vola))Človek má tri cesty ako múdro konať. Najskôr premýšľaním: To je tá najušľachtilejšia. Druhá napodobovaním: To je tá najľahšia. Tretia skúsenosťou: To je tá najtvrdšia.
|
Blooddog
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 269 |
![]() |
|
@knawiZačal si ty aj s tými dvoma...a ako antislovakista si k poĺutovaniu ty! Odo mňa si na Vás nič v zlom nepočul. Práve naopak!!!Ale podme k hokeju. Keby si pozeral celých 60 min.v kuse, videl by si toto:V prvej tretine o niečo lepšia Kanada, len preto že sme mali príliš veľký rešpekt. Dve poriadne strely na bránu. Druhá tretina podobný priebeh. Po dvoch tretinách v percentách vyjadrené 60:40 pre Kanadu. Tretia tretina tu dosť vyrovnané a Kanadu sme prestrielali. Palfyho tyč, Hossa super šanca, Demitra netrafil poriadne prázdnu bránu a na záver obrovský tlak Slovákov. Celkove v percentách pre Kanadu 55:45.Komentátor ČT HD: Výborne Slovensko, to bol zápas. Klobúk dole Slováci!!! O akých 5 góloch si to po tomto hovoril? |
Milan C
![]() |
|
Milan Cja sa ti cudujem co sa zbytocne rozculujes,ved aj na tomto fore su niektory iba povokateri ako v hokeji ked ma poziciu bitkar hlava prazdna ale silne ruky ;) |
danmikes
![]() |
|
RE: bratia cesiInak niektory cesi su tu na zaplakanie. Kanada sa setri a pritom nevedeli kde skor skocit na konci a myslim ze im riadne stikalo. Nam tu budu tvrdit ze sme hrali zle a pritom ich tym nepresiel ani cez Finov (nech si zajtra pozru ako sa hra proti Finom) a porazili ich aj Rusi. Rusi dostali iny vyprask od Kanady a my sme zapas takmer dostali do predlzenia. Myslim ze ak sa tu ma niekto hanbit, tak nasi to urcite nebudu. Ale na rovinu Jardovci: ste fakt tak hrdy na vykon vaseho tymu v zapase s Ruskom, Lotyskom a Finskom, ked tu odsudzujete nasich? Som si isty ze vacsina cechov je normalna a od takych ako tu niektori pisu sa distancuju. |
Billysk
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 1 595 |
![]() |
|
Milan CNezdá se ti paranoidní nadávat jen pro sportovní výsledky a rozdávat označení antislovakista? Máme a měli jsme v rodině Slováky, i proto jsem od malička čet´ knížky ve slovenčině a měl ve vážnosti některé Slováky. To ovšem nemůžeš tušit a dojmout tě tím taky nechci. Rozhodně, a to mám na mysli, se mě nelíbí, že mnozí z vás se cítí jako Štúrovia a přitom jsou jen jedna slota. |
knawi
![]() |
|
@knawiSorry, ale začal si ty...podobne si ma označil ako prvý.A to čo si napísal, je podobné aj u mňa. Rodina v Náchode,kamaráti v Brne aj v Prahe a pod.Nechcem sa už tu hádať za šport, nemá to zmysel a tebe sa omlúvam R^ |
Milan C
![]() |
|
to knawitu nejde o prehru, ale o to že vortimond nenávidí Slovákov a preto rýpe do hokejistov, futbalistov,používa výrazy:"slovenský namyšlený paka","slovenský eura"... Rv |
notna
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 473 |
![]() |
|
@BillyskVůbec nereaguju na debatovaný zápas, který vzhledem k posledním minutám, mohl, pro mně a za mně, dopadnout opačně. Reaguju na naprosto neadekvátní reakce a vztekání některých příznivců slovenskýho hokeje. Přestože nepatřím mezi nejklidnější, buďte si jistý, že vyřazení ČR z turnaje, mě nijak nezdrtilo a určitě stejně nezdrtilo vortimonda a jpcheneta. Rozmyslete si, co byste od nás v souvislosti s hokejovým turnajem na olympiádě a možná vůbec v souvislosti s česko-slovenskými vztahy, chtěli číst. Já jsem ochotný napsat, co chcete, tedy pokud to trochu odpovídat tomu, co jsem viděl a co si myslím a nebude to velká pitomost vedená nekritickou samolibostí. Jak jsem napsal včera:gratuluju Slovensku!Mimochodem, jenom doufám, že mě i nadále, vy ze Slovenska, budete ochotni poradit v problematice, ke který je tohle fórum určený. |
knawi
Stránka: 1 2 [ 3 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 72 | |
![]() |
|
![]() |