Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

Pro montážníky: nejhorší/nejlepší instalce.

Zdravím pánové jen tak pro zajímavost "co nejhoršího a nejlepšího Vás potkalo při montáži."

tak třeba já.

Nejhorší: Propadla se střecha, dvě žebra zlomená a klíční kost. :(

Nejlepší: Mladá paní(vcelku hezká) si zavolala že chce satelit tak jsme se domluvily na termínu. Termín dodržen instalačka v ložnici za oknem, přijel sem začal montovat a paní že pospíchá že jsi jde dát sprchu mezitím co jsi stím budu hrát jenže paní na mě zapomněla a vběhla mi do ložnice tak jak jí pán bůh stvořil a já v okně a co teď mám spadnou dolů nebo co :) Instalačka se nakonec zdařila ikdyž bylo rušivé prostředí, paní se červenala ještě u placení a navíc zaplatila ještě víc než sem chtěl, takže jsem si u odchodu připadal jak kdybych tam nedělal jen instalaci satelitu :)

tak a teď se podělte Vy.....

bryketa
Registrace: 11/2009
Stránka: 1 2 [ 3 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 71
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Pro montážníky: nejhorší/nejlepší instalce...

J a to napsal pěkně za mě. Co by jste dělali vy kdyby zničeho nic jste neměli žádný kšeft, protože nějaká roura vám kurví ceny :lookaround: .
Budete ze sebe dělat tupce a hledat nová prodejná místa a zjišťovat proč jste najednou bez kšeftu :fuming: a určitě by jste se museli hodně držet abyste nevybuchli.

netace
Registrace: 12/2008

re :saxon

Chlape díky,už jsem Vantage rozběhnul.Jinak nejsem žádný zlatokop,ale montáž za pětikilo je fakt šílenost.Akce na dvojmontáž za 700kč je úplně neuvěřitelná.Já se tedy dle použitého materiálu a náročnosti instalace pohybuji mezi 1500-2000kč.Jistě,občas se u mne hne u starších lidí nějaké cítění,ale systém buď montáž za 500kč,nebo nic to ne .Ještě jednou díky ČB pod Kleť!

Kathrein UFS 922 . Nokia 9800,9600 . Humax 5400 . Ferguson HF 8900,Ariva 200 . Edision MINI,VIP2 . Paraboly FUBA OP 85,motor HH100,multifocus 28-23-19-13 . karty CS LINK, ORF, SKYLINK

lubbik
Registrace: 11/2006

Jasne, zrovna dneska jsem provrtaval tri 40cm betonevy steny. Z vrtackou ze sady z teska 5v1 bych to asi neprovrtal (proto taky nektery natazeny kabely vapadaji jak vypadaji). A ona Makita a kvalitni vrtaky taky neco stoji a zivotnost neni nekonecna. Za 500 to je fakt blbost. Kdyz to jde moc dobre, trva montaz 1,5hodiny ve dvou lidech, to je fakt lepsi sedet doma na (nevhodné slovo)i. K tomu socialni dvoulete zaruky, ktere nejsou nikde jinde nez u nas, co flek rozdrbane prijimace od zakazniku, co flek nejaka idiotska preladovacka (sotva skonci Nova, zacne Ocko, i kdyz na to se nastesti nikdo skoro nediva, min. 90procenmtum zakazniku chybet nebude) a to vse za 500 ? Hm...

J a
Registrace: 7/2005

Ještě dodatek za 400kč jsme přelaďovali Novu a Nova Cinemu, za 500kč?... . Jak jsem začal tak bych taky mohl rychle skončit.

netace
Registrace: 12/2008

Hmm 400,- za novu a novu cinemu by bylo silné kafe i na mě ....na to fakt nemám povahu, já to dělal za 200,- u starších spoluobčanů někdy zadara (to by mě bolelo u srdce kdybych si něco řekl) ale za 500,- bych se stiděl to leda že bych jel 60km daleko. Ale o cenách je to těžko držím cenu minimálně za 1000,- (ale to jsou vyjímky) jinak 1500,- instalčka (1xsat) 2000,- (2xsat) pač jak píše "JA" vrtáky, vrtačka atd něco stojí, a taky garantujeme do 24 hodin zásah v případě poruchy a bezplatnou zápujčku přístroje,lnb atd po dobu opravy. A na to si myslím že jsem ještě levný.

bryketa

Někdy mi zůstává nad Dejvovo příspěvky rozum stát.
Člověk o něm čte na různých forech jako průkopníkovi digitalizace na Domažlicku a pak tu čte takovéhle hrůzy.
Naprosto souhlasim s nickem Ja. Raději pojedu někam na kole, než bych takhle "podnikal".
Dejve sorry, ale tohle fakt nechápu.

On Air!

Saxon
Registrace: 5/2007
Galerie: Saxon

lubbik

Jsem rád, že už to frčí. Akorát v settingu nemam Doku CS.

Docelá rád bych uvítal tvé poznatky s různými HDD.
Ty disky se strašně rychle mění, sám jedu pouze ve WD, ale jistě bude chodit i něco jiné. Většinou se člověk dočte jen jalové info "mě to chodí" a nic víc.

On Air!

Saxon

lubbik

Poslal jsem Ti na mail malou početní úlohu, upozornuji předem, sedni si na něco pevného! R^

On Air!

Saxon

@Saxon,

pastni ji sem, to miluji, ať si můžem taky započítat R^

Naposledy mi přišel tento spam:

2 + 3 = 10
7 + 2 = 63
6 + 5 = 66
8 + 4 = 96
9 + 7 = ???

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535
Registrace: 10/2007

re :saxon

Saxone díky moc.Jinak tady tak různě čtu,že mají uživatelé programy přidat nový TP?To snad ani není možné?Na to se mrknu,to mne zajímá,takový přístroj jsem ještě neviděl.Dejf asi pochází z hodně chudého kraje,nebo jinak si to nedokážu vysvětlit,ale osobně nechci být sociálním technikem a jako klientelu spodinu.Mám letitou zkušenost,že určitý tip lidí,se obklopuje stejnou sortou,takže,když se mě v telefonu ozve:dostal jsem na Vás číslo od toho a toho,hned už vím,co mne čeká za akci.Jdu na ten tvůj email.Ahoj

Kathrein UFS 922 . Nokia 9800,9600 . Humax 5400 . Ferguson HF 8900,Ariva 200 . Edision MINI,VIP2 . Paraboly FUBA OP 85,motor HH100,multifocus 28-23-19-13 . karty CS LINK, ORF, SKYLINK

lubbik
Registrace: 11/2006

tomik

máš to v mailu na seznamu.

On Air!

Saxon

re:

musím se Dejfa zastat (ne, že to zase otočíte proti)

Také Dejfa pozoruji delší dobu vedle a i jeho názory na HD, ale co Vy víte kolik má na přístroji, kde se mu takto cena za práci, kdyby tomu bylo jinak může v poměru klidně vyšplhat na 2000,- Kč

Při vkládání CAMů, flešky nebo připojení kabelu RS232 do stroje, musí být vždy vypnutý. To samé platí i při jejich odejmutí. Předejdete tak zbytečným starostem.

Babui
Registrace: 1/2006

9+7 = 144 :))

Xmux

babui

Však to byla také moje první otázka na něj, zůstala ovšem nezodpovězena.

Nic se otáčet nebude, leda já za chvíli na druhý bok.

Dobrou. R^

On Air!

Saxon

Tak na jeho oblibeném šrotu Opticum multiroom minimálně dva litry, takže s instalací cca tři ... to jde :)))

Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.

drobeček

Xmux

správně, ale trvalo ti to :)))

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535
Registrace: 10/2007

Tomik

Asi tak minutu :))) a to u toho ještě sleduju "Zúčtování v zónš 51" :laughing: Kromě jiného :))) Ale mám složitější "úlohu" :(((

Xmux

RE:Pro montážníky: nejhorší/nejlepší instalce...

Jako chápu že může mít na přístroji třeba 5000,- navíc ale i tak proč si nenapočítat i práci za více..ono v dnešní době internetu se dá lehko zjistit cena a to pak už jde do kytek ... radši mám na přístroji průměr a mám více na montáži pač takhle akorát zákazník řekne dalšímu zájemci že jsi drahej....ale na práci nemůže říct ani slovo.

bryketa

RE:Pro montážníky: nejhorší/nejlepší instalce...

jasně, ale to si musí řádně promyslet, zatím bez odpovědi, tak raději neměl psát nic...

Při vkládání CAMů, flešky nebo připojení kabelu RS232 do stroje, musí být vždy vypnutý. To samé platí i při jejich odejmutí. Předejdete tak zbytečným starostem.

Babui

po revoluci jsem často montoval v panelácích, mladé paničky, a věta u kávy zpravidla začínala- já jsem doma stále tak sama, manžel pracuje v německu...a poté jsem rychle balil, aby neutrpěla má stavovská čest..dnes si to mnohdy vyčítám. Mám víc odvahy, ale tahle věta nějak nepřichází :-(

A nejhorší montáž? Pán, který se stále domáhal natočení na Cukrák, že to odtud dicinky chytal..

Luckyolda
Registrace: 1/2007

Nejhorší montáž mého známého montážníka:totální smrad a bordel,všude na zemi střepy tak šel dál v botech.V nejhorší místnosti špinavá ženská ve špinavých peřinách,na skříni televize,která měla zašedlý obraz nánosem prachu.Vzal jednu z hader na skříni a otřel jen malý proužek aby viděl sílu signálu...
:dead: (zdravím tě,Roberte)

jaykay
Registrace: 9/2009
Stránka: 1 2 [ 3 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 71

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra