![]() |
|
HDTV prijimacDobry den chlapi,rozmyslam nad kupou HD primacu,ale mam dilemu a chcem pocut nazory Vas ostatnych ci to ma v dnesnej dobe uz kupovat HD vyznam.Pytam sa preto,lebo po prestudovani roznych stranok som zistil,ze ziadne poriadne programy a pre nas dostupne este moc neexistuju.Ponuka Skylink HD nic moc aj cenovo. |
dagy
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 50 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 50 | |
![]() |
|
@vortimondTo chce klid,máš tady HD jaro za oknem,tak si užívej :) R^ :laughing:VU+ solo2 ; VU+ uno ; AZBOX HD Premium ; 28,2°v;23,5°v;19,2°v;13°v;1°z;4°z 2x parabola 100cm
|
martin5
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 1 889 |
![]() |
|
RE: HDTV prijimacVortimond mas presne moj nazor na tu ponuku Skylink a dodam ze sport ma velmi nezaujima. |
dagy
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 50 |
![]() |
|
martin5já jsem naprosto klidnej. jenom prostě je nutný hledat jiný cesty, skylink se dostal s tou svojí stagnující HD nabídkou mimo hru. žádná revoluce nebude. něco málo se určitě objeví FTA na nejrůznějších satelitech, takže bude aspoň nějaká změna a zpestření. ale moc toho nebude. jinak už je čas začít se zajímat o ty zahraniční kódovaný nabídkyVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
![]() |
|
@vortimondTak to shrneme.Půl dne čučím v zaměstnání,půl dne čučím na svoji vlastní produkci ve spánku a mezi těmito pravidelnými úseky tady řeším jestli jsem náhodou něco neviděl již dvakrát :ogre: VU+ solo2 ; VU+ uno ; AZBOX HD Premium ; 28,2°v;23,5°v;19,2°v;13°v;1°z;4°z 2x parabola 100cm
|
martin5
![]() |
|
RE: HDTV prijimacto by třeba ani nevadilo, ale např. když ten filmbox ani nenabízí žádný filmy, který by patřily mezi ty nejúspěšnější a nejsledovanější. takový filmy tam vůbec neuvidíšVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: HDTV prijimacDefinuj tedy "nejsledovanější" žeby Televizní noviny???Nebo "nejúspěšnější" žeby ulice??? ...já vím,tohle VIP na Filmboxu HD opravdu nenajdu :-/ VU+ solo2 ; VU+ uno ; AZBOX HD Premium ; 28,2°v;23,5°v;19,2°v;13°v;1°z;4°z 2x parabola 100cm
|
martin5
![]() |
|
RE: HDTV prijimactady máš seznamwww.imdb.com/boxoffice/alltimegross?region=world-wide Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: HDTV prijimacTak jsem ten seznam projel tam a zpět,ale pro skalního českého čumila tam nic nemaj :-/Promiň :lookaround: VU+ solo2 ; VU+ uno ; AZBOX HD Premium ; 28,2°v;23,5°v;19,2°v;13°v;1°z;4°z 2x parabola 100cm
|
martin5
![]() |
|
RE: HDTV prijimacproč? pro mě fakt není urážka, že můj vkus se shoduje s tím regionem world-wide a že se mi líbí filmy, který jsou celosvětově nejúspěšnější.Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: HDTV prijimac..ano,chraň si svůj vkus,ale nikny jej nevnucuj ostatním na základě nějaké stupidní statistiky (viz.prognózy našich volebních preferencí)tyto se totiž nejčastěji pod vlivem dotací falšují.VU+ solo2 ; VU+ uno ; AZBOX HD Premium ; 28,2°v;23,5°v;19,2°v;13°v;1°z;4°z 2x parabola 100cm
|
martin5
![]() |
|
RE: HDTV prijimaczajímavej list, není to program biografu pro náročnýho diváka, ale jak píšeš world-wide movies to asi jsou. Někomu chybí Andělové, Slunce, seno atd. Mě stačí Bambi (1942), při tom se moc nebojím a trošku mě chybí Sněhurka (1938 - ta je stará jako já) :laughing: |
knawi
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 2 411 |
![]() |
|
RE: HDTV prijimacjá to nikomu nevnucuju. já si myslím, že skylink se snaží nám něco vnucovat, když nabízí jenom filmbox (a navíc se rozhodně nejedná o žádnou stanici, která by se zaměřovala na alternativní tvorbu. spíš na to, co se dá levně koupit) :laughing:Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: HDTV prijimacMyslíš zcestně,já si nic vnutit nenechám a platím co chci!!!Ty snad ne?? :-/ VU+ solo2 ; VU+ uno ; AZBOX HD Premium ; 28,2°v;23,5°v;19,2°v;13°v;1°z;4°z 2x parabola 100cm
|
martin5
![]() |
|
RE: HDTV prijimacjistě. ale nemáš na výběr (zatím). kdo má aspoň UPC kabel, tak má nějakou možnost výběru. to se ale týká jenom sídlišť ve městech. ačkoliv UPC často tu službu propaguje stylem, jako kdyby to mohl mít každej a stačilo jenom chtít.Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: HDTV prijimacTohle je na delší debatu u piva,ale uznej že tady Skylink je pro nás přínosem a už vůbec nikomu nic nevnucuje.Více těchto firem u nás a bude klid ;) VU+ solo2 ; VU+ uno ; AZBOX HD Premium ; 28,2°v;23,5°v;19,2°v;13°v;1°z;4°z 2x parabola 100cm
|
martin5
![]() |
|
knawivětšina těch filmů na tom seznamu (né-li všechny) jsou populární z nějakýho důvodu. a potom už záleží na každém, jestli v tom hledá něco zajímavýho, nebo v tom hledá jenom rozptýlení a nebo si myslí, že se v tom nic zajímavýho ani najít nedáVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
vortimondrozumím ti, dovolím si říct, že máš dobrej vkus, vím, že nikomu nic nevnucuješ a narozdíl od, zvláště místních, voleb, je možný vytvořit žebříček top dvěstě filmů poměrně odpovídající skutečnosti. Trochu mě překvapuje, že je tam málo filmů starších, opravdu klasických, až kultovních. Jinak mě tohle téma znovu utvrzuje, jak je pro mně důležitá ČT2 s alternativami a to nejen filmovými. Moje poznámka nebylo moc vážná R^ |
knawi
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 2 411 |
![]() |
|
RE: HDTV prijimacto bych ani netvrdil, že tohle je přibližně žebříček nejlepších dvě stě moderních filmů. spíš bych tvrdil, že popularita a sláva, která vydrží delší dobu než pár měsíců, se většinou shoduje s talentem a určitou výjimečností, kterou nelze vidět skrze předsudky. někdo si může říct co je zajímavýho na pirátech z karibiku například. no třeba tohle:www.youtube.com/watch?v=x_UvKyVuQ2U opravdu zajímavá filmová hudba. a ten film ve stylu videoklipu s tou hudbou dokonale souzní. je to taková skoro opera Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: HDTV prijimacNedaj na tých ukecaných Čechov a počúvaj rady Slovákov.Ja ti doporučujem Ferguson Ariva 100-200-HD-PVR.Na plazmu ako stvorená, cez HDMI je obraz na SD o 100% kvalitnejší ako cez Skart na Openboxe a v HD je super,aj na tak mizernom (nevhodné slovo) z Thoru,je obraz v SD podaní omnoho krajší.Ver mi je som Arivy testoval na CRT-TV,LCD a aj Plazme,takže viem čo je dobré a na aký TV. R^DM-800 SE-DM-500SD-Golden Interstár-UNI-BOX-9060-Motor DIGIPOVER-SG-2100S,parabola Gibertini 100cm,točím kam chcem a kopa iných šuntov.
|
vladoholu
Registrace: 6/2009 Příspěvků: 1 043 |
![]() |
|
RE: HDTV prijimacV súčasnej dobe pri cenách HD prijímačov by som o kúpe SD ani neuvažoval. Z vlastnej skúsenosti je na HD prijímačoch lepší aj SD obraz. Je to môj názor overený mojimi očami a samozrejme nikomu ho nevnucujem. Najlepšie je vždy si všetko overiť na vlastné oči a nie vždy je dobré dať na rady iných. Každý názor je totižto väčšinou subjektívny. Zvyknem si pred kúpou vždy prečítať fóra a recenzie, ale nakoniec sa tak či tak rozhodujem podľa seba a podľa toho čo sa mne najviac pozdáva.niekedy stačí na skvalitnenie obrazu, dať si na nos okuliare
|
rogi
Registrace: 7/2005 Příspěvků: 167 |
![]() |
|
RE: HDTV prijimacJá jsem z údajně značkových výrobků v dnešní době naprosto vyléčený a kupuju věci již jen podle délky záruky a podpory toho jednotlivého obchodníka. Jinak co se HD týče, tak to není žádná sláva. Vynikající je sice teď olympiáda na ČT, ale mám obavy, že to je na tento rok asi tak vše. MS v hokeji i fotbale bude na ČT jen v SD, takže nám nezbývá než poděkovat našim německým sousedům. Placená nabídka Skylinku je známá a zdá se ti super, pokud neokusíš nějakou jinou platformu. Pozveš někoho na ligu mistrů nebo Fa cup, pustíš mu NovuSport a říká, jak nádherný obraz máš, pak to přepneš na ITV HD a padá mu brada. Ten obraz je prostě ještě o třídu lepší. Premier League to samé, stáhneš si zápas v hdčku ze zahraniční platformy, porovnáváš se Skylinkem a zjišťuješ, že je Skylink v kvalitě obrazu horší. Osobně si cáluju komplet Cslink a HD nabídku Skylinku, ale počkám do konce sezóny Premier League a pak se uvidí. Může se stát, že mé peníze nakonec uvidí zahraniční platforma. Pokud tě ale sport a hlavně fotbal moc neberou, tak ti zbývá akorát kolovrátek s blbostma, opery a Discovery. |
polulin
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 2 534 |
![]() |
|
vorti"a eurosport HD nenabízí nic extra"sorry, ale na tudle vetu ti musim napsat jedine NETREP!!! Eurosport ma nejlepsi komentar na cyklistiku v ramci Evropy, tak vazne mne netoto... ano mozna tu cyklistiku muzes sledovat nekde FTA, ale ten komentar /i kdyz mu clovek rozumi stoji za ...censored.../ at se dari, ahoj ;) Vzdát se je horší než být poslední.
|
alfasex
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 4 085 |
![]() |
|
RE: HDTV prijimacNebyt Eurosportu, tak nemame v HD tenisove Melbourne, Pariz, New York a Tour de France. Dale Giro, Africky fotbalovy sampionat, Vuelta a jine, to je malo?On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
alfasexjistě, eurosport hd má český komentář a nova hd má český dabing, obojí bezpochyby nejlepší v evropě, né-li celosvětově. ale to je trochu málo za 350 měsíčněVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
nechápuKámo jestli jsi koupil full hd plazmu nebo lcd a chceš si koupit sd plečku tak jsi vyhodil zbytečný prachy za TV.A osobně si myslím že sd přijímače jsou tak dobrý pro starý crté=čka a monitory kde obrazová plocha není tak velká , ale TV od 82 nahoru bys měl koupit hd přijímač. Ale je to na tobě. Hodně hezkých hd zážitků přeje HURIICANE |
HURIICANE
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 26 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 50 | |
![]() |
|
![]() |