![]() |
|
HD PLUSmisto BEBE HD se neco chysta ale zatim je to tajny tak uvidime ja bych tak chtel eurosportHD pane Glisniku diky jestli me slysite. R^ |
image
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 1 555 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 37 | |
![]() |
|
RE: HD PLUSje to prostě bída. mimochodem na tu něm. HD+ kartu se mi opět nikdo neozval a s nabídkou předplatnýho na sky už vůbec ne :laughing: takže počítám, že ten zájem o tyhle zahraniční služby je obrovskejVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
![]() |
|
RE: HD PLUSHD u nas nema smysl komentovat, bo kapanek se predbehla doba.Full HD a HD ready TV k nam mely dorazit pozdeji, pak bychom si na nic nestezovali.Tedka mame kazdej doma "nadupane" telky, ale v podstate neni na nich z bezneho vysilani co prehrat.Verim ze tak za 2 roky bude u nas vice HD programu a v rozumne kvalite, ale je to bohuzel hlavne byznys, takze zatim muzem akorat tak nadavat na neco, za co nekdo ani nemuze.Nebo vam prijde rozumne a prijatelne, ze v dnesni dobe nechce CT vysilat MS ve fotbale v HD? Vzdyt CT na to nema ani zarizeni, na olympiadu si to vsechno musela pujcovat.Ceska republika proste neni na HD pripravena a jeste nejakou dobu to potrva. |
ladys
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 88 |
![]() |
|
ladystak to si v červnu na MS v kopané budu muset ten Eurosport HD zase na měsíc koupit :laughing: ;P |
Bororo
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 342 |
![]() |
|
RE: HD PLUSto si kup, ale tam žádný fotbalový MS nebude :laughing:Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
![]() |
|
RE: HD PLUSMS ve fotbale v HD uvidis pouze diky nasim zapadnim sousedum, bo ARD HD to bude vysilat.Ale znova opakuji, ja se na druhou stranu CT ani nedivim, sice je tady boom s HD televizema, ale kolik lidi vlastni HD prijimace, tech uz tolik nebude.Nova HD taky krome zprav v HD vysila minimalne.Novasport HD taky nema celou nabidku v HD.Meli bychom spis brat i tohle minimum jako dosavadni maximum, co nam ceske televize muzou momentalne v HD nabidnout. |
ladys
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 88 |
![]() |
|
RE: HD PLUSHD-není to náhodou překlad ho... doslova? :laughing: |
papay
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 601 |
![]() |
|
HD PLUSPřesně tak.Na Eurosportu žádné přímé přenosy z mistrovství světa nebudou.Stejně je to směšné.Někde už pojede mistrovství světa ve 3 D a tady nejsou schopni vysílat zápasy v HD.Asi to HD úplně přeskočím a zajistím si techniku,abych viděl zápasy ve 3 D.Musím zjistit informace.Stejné je to s DVB-T. |
garrrry
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 1 253 |
![]() |
|
RE: HD PLUSByl jsem velký zastánce balíčku HD, asi za měsíc mi také skončí předplatné, ale fakt teda není důvodu si prodloužit předplatné o další rok, to máte pravdu. Nejsem žádný sportovní fanda, anglicky neumím, jen je mi líto, že přijdu o dokuCS. Chápu, že bez peněz zázraky nebudou, tady je ale fakt na řadě p. Glisník, aby zajistil zajímavější nabídku, ...... a co asi přichystá v HD UPC na nové pozici ??? |
Nervoš
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 362 |
![]() |
|
skyno kdyz se podivam na program sky sport de hd tak toho tam v opravdovym hd zatim moc neni.golf anglicka liga jeden zapas a to ze zaznamu takze verim ze to od podzimu zlepsi ale zatim bych o tom zas tak nebasnil |
martin181
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 124 |
![]() |
|
nervošDokuCS je jeví řekněme jako zajímavý program . opravdu je to něco zcela jiného než ostatní programy, sledoval jsem ho v promo řekněme relativně dost - od 1.3. sice najíždí na ostrý provoz, ale nevím nevím - ne webových stránkách DokuCS je program na celý březen, ale když jsem namátkou rozklikal první týden a pak do konce března, tak jsem poněkud vyvalil bulvy :bigeyes:. je to něco jako Filmboxy, ale v dokumentu - každý den se tam pořady opakují, takže spartakiádu už znáte nazpaměť z proma, o vojenském gymnáziu si to můžete pouštět skoro každý den a tak dále - v postupujících dnech je jen velmi málo dokumentárních premiér - i to mě vedlo k tomu, že balíček MultiHD mě kvůli DokuCS dále nezláká :lookaround: . jinak v balíčku MultiHD mě naprosto deprimuje nabídka FilmboxHD, Filmbox a Filmbox extra - tyto tři programy jsou zlý sen a jejich týdenní program je na prášky ;P - proti nim je balík HBO,HBO2 a Cinemax o parník lepší i přes ty svoje taky repete filmy :razz: |
Bororo
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 342 |
![]() |
|
RE: HD PLUSfilmy si stahujte z netu,stejne jsou zatim v lepsi kvalite a s lepsim zvukem;)...a za usetrene penize predplatit HDecko kvuli sportu a dokumentum a neni co resit:-) |
gunners
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 78 |
![]() |
|
Nervoš:Nemyslím si, že následující krok v HD je na p. Glisníkovi......existují vůbec v ČR HD stanice (jiné než jsou v nabídce Skylinku nebo UPC Cabel)?Myslím si, že v HD nejpodstatnější krok můžou provést programeři (ti co už HD vysílají, zvýšit počet NativeHD a ti co ne, tak v tom začít). Což samozřejmě není otázka příštího týdne a neobejde se bez nářků např. ČT, že je to moc nákladné. Ale když můžu mít ochutnávku za 450,-, tak proč bych do toho nešel. U UPC jsem neplatil nikdy méně a HD tam moc nebylo ;) |
obeck
Registrace: 4/2009 Příspěvků: 95 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 37 | |
![]() |
|
![]() |