![]() |
|
pre pana GLISNIKABolo by mozne zaradit v blizkej buducnosti program MGM HD s CZ dabingom.Dakujem |
ferdo67
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 585 |
Stránka: 1 2 [ 3 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 59 | |
![]() |
|
RE: pre pana GLISNIKAale musí být pořádný vítr, jinak je to nuda.Pamatuji si, jak jsme za mlada kupovali Káňata, nebo Orli. Místo dřevěných tyček jsme dávali, laminátové, aby tolik nepraskali ve výškách. Jo, to bylo super... R^ On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
RE: pre pana GLISNIKAJa mel spis v planu sledovat boj o titul v PL a ne poustet draky,ale kdyz nebude zbyti:-)Nevis od kdy maji prijit o ty prava? |
gunners
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 78 |
![]() |
|
To bybylo pokoukáníčko PL od Rumunu 4:3 leter.box. |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 458 |
![]() |
|
RE: pre pana GLISNIKAOd pristi sezony, takze si PL vychutnej.Nicmene ta rumunska spolecnost ma pod palcem i Digi TV, takze majitele teto platformy snad o nic neprijdou.V nasem regionu se odebrani prav tyka pouze Novasport, resp. Prima cool.Jako PL sleduju na Novasport HD pravidelne, ale pred 10 lety jsem se na to taky nedival a taky jsem zil, takze se nebojim o to, ze bych si v sobotu v 16h rikal, tak tedka bych koukal na PL a najednou nemam co delat, tak to urcite nebude, zivot je otazkou priorit a ty se neustale meni:))) |
ladys
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 88 |
![]() |
|
RE: pre pana GLISNIKATed jsem se docetl,ze Premier league bude mit nejaky svuj kanal,ale asi to nebude v HD :( |
gunners
![]() |
|
RE: pre pana GLISNIKAto prave bude ten Digi Sport TV, rozhodne ne v HD. |
ladys
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 88 |
![]() |
|
RE: pre pana GLISNIKAPisou ze kanal bude vyrabet vlastni produkcni spolecnost Premier League,tak jsem trochu zmateny...necham se prekvapit,ale pocitam s tim,ze o to HDecko prijdu tak jako tak |
gunners
![]() |
|
RE: pre pana GLISNIKAon mysli asi tohle:https://www.parabola.cz/zpravicky/11389/anglicka-premier-league-spusti-novy-tv-kanal/ tam ale nebudou zadny live zapasy, musis poradne cist. mozna to bude i free-to-air Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
![]() |
|
RE: pre pana GLISNIKApresne tohle myslim ;) |
gunners
Stránka: 1 2 [ 3 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 59 | |
![]() |
|
![]() |