![]() |
|
opět- zvuk na AZBOX ELITEChci se znovu zeptat,zda jde alespoň někomu česky Discovery Science a World na AZBOX ELITE.Nevím zda je chyba jen u mě nebo mají stejný problém i ostatní nebo zda to už někdo rozchodil.Mě už nic nanapadá co bych s tím mohl udělat.Jistě víte na které družici myslím.Děkuji za odpovědi. |
kkalvos
Registrace: 3/2008 Příspěvků: 85 |
![]() |
|
RE: opět- zvuk na AZBOX ELITENejsem teď u receiveru, ale mě na AZ Elite jedou oba se zvukem .... |
kacenkin
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 1 715 |
![]() |
|
opět- zvuk na AZBOX ELITEOdborníci, poraďte čím to může být.Já už jsem z toho nešťastnej,protože to jsou zajímavé programy.Nemám v tom žádnézkušenosti. |
kkalvos
![]() |
|
RE: opět- zvuk na AZBOX ELITEkacenkin - a jak se ti to podařilo? |
visper
Registrace: 5/2008 Příspěvků: 2 038 |
![]() |
|
RE: opět- zvuk na AZBOX ELITEzvuk u techto dvou programu proste v CZ stope nejde! a to u zadne verze Azbox HD ani SD, jde pouze Angl. a hungaria, ceskej ne, digi zvolilo nejaky nestastny codec ci jinou anomalii, ktera cele rade stb zabranuje prijem teto stopy - nejde u cele rady jinych znacek ...je otazkouu, zda to digi zvolilo zamerne ci jde jen o chybu ci nedokonalost ..nejde ani na poslednim testovacim firmware ze dne 28.3.2010 |
azboxak
Registrace: 9/2007 Příspěvků: 99 |
![]() |
|
RE: opět- zvuk na AZBOX ELITENa ofiku obidva O.K. Na Goldene 770 World - O.K.Sci - preruš. zvuk. (Neviem odkedy, ale min. do nedele to bolo na Goldene O.K.) |
zabo71
Registrace: 4/2009 Příspěvků: 71 |
![]() |
|
pro azboxakDíky za informaci.Kacenkin mi nadělal chmury.Měl jsem tam vše poslední(firmware,pluginy)a ono stále ticho,on má asi AZBOX ELITE TURBO. |
kkalvos
![]() |
|
RE: opět- zvuk na AZBOX ELITEJsem přesvědčen, že mi to žvatlalo česky, jak se dostanu k receiveru potvrdím to nebo se omluvím... dejte mi čas... |
kacenkin
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 1 715 |
![]() |
|
to kacenkinopravdu to nejde a neslo, mozna v budoucnu po jistych upravach ve firmware |
azboxak
Registrace: 9/2007 Příspěvků: 99 |
![]() |
|
![]() |