![]() |
|
Sport1 fotbalový přenosProboha už nikdy fotbalový přenos na Sport1 otřesná kvalita, jak vůbec může v takové kvalitě v jaké Sport1 vysílá usilovat o přenosy fotbalové reprezentace!!! |
stan2
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 26 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 29 | |
![]() |
|
RE: Sport1 fotbalový přenosno na tenis sa aj já pozerámhlavne na franch open a wimbledon tosú pre mna naj turnaje R^ 🇸🇰
|
Jupi
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 17 338 |
![]() |
|
RE: Sport1 fotbalový přenosCo clovek to nazor a co clovek to jina chut, s tim se neda nez souhlasit.Proto chapu ty, kteri by chteli vice tenisu, vice golfu atd.Ale uprimne, co se tyce poptavky, tak tam je proste na prvnim miste fotbal a tezko bude nejaka stanice, ktera laka hlavne na fotbal, vysilat misto toho neco jineho. |
ladys
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 88 |
![]() |
|
RE: Sport1 fotbalový přenosTak mě by ani ten fotbal tolik nevadil, kdyby kvůli němu nebyl tenis tak omezen. Např. v listopadu jsme po dlouhé době poprvé neviděli LIVE finále tenisového Masters (z Londýna), protože v tu dobu zrovna hrála Chelsea. Chápu, že ten fotbal zaujímá více lidí, ale vždyť je na obrazovkách pořád, týden co týden pořád stejná liga. A těch týdnů, kdy je kvalitní tenisový turnaj je na NS jen cca 12! Takže mi prostě štve, že pravidelně v sobotu odpoledne nebo někdy večer nevidíme semifinále nebo finále tenisu LIVE, ale až ze záznamu kvůli fotbalu. |
jirka67
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 847 |
![]() |
|
jirka67to je pravdaale to muselo byť aspoň 3 novasporty 1.na fotbal 2.na tenis 3.na hokej ;) 🇸🇰
|
Jupi
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 17 338 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 29 | |
![]() |
|
![]() |