![]() |
|
Doporučte STBDoporučte mi nějaký set-top-box pro mou 81 letou babičku. Tudíš základní požadavky jednoduchost, spolehlivost a cena do 1000kč. Nejlépe z vlastní zkušenosti. Dík. |
rkhl
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 62 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 34 | |
![]() |
|
RE: Doporučte STBPřikláním se k Satmam:jedině LCD s DVB-T.A je klid. Takto jsem to řešil taky u příbuzných. V obýváku mají starou 100Hz TV, u toho STB a sat.receiver a DVD player, z toho jsou šílení, neví co mají spustit a jak. Do kuchyně jsme jim pořídili nové LCD s DVB-T a to je pro ně ta správná pohoda. Problikají si rovnou 15 programů na TV a moc moc chválí... Edision Optimuss OS2plus, OpenATV 4.2, připojen na síťový disk, 1.tuner motor 30W-75E v kombinaci s diseqc 10/1 napevno 28,2e - 23,5e - 19,2e - 13e - 9e - 10e - 4,8e - 1w - 5W, 2.tuner diseqc 10/1 28,2e - 23,5e - 19,2e - 13e - 10e - 4,8e - 1w
|
ojoj1
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 1 434 |
![]() |
|
to Saxon:laughing: :laughing:tak má babička má také 88 je na to podobně jako ta Tvá, ale na kole v tom počasí určitě nejezdí :laughing: :laughing: říkala, až bude teplo!!! Při vkládání CAMů, flešky nebo připojení kabelu RS232 do stroje, musí být vždy vypnutý. To samé platí i při jejich odejmutí. Předejdete tak zbytečným starostem.
|
Babui
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 4 143 |
![]() |
|
RE: Doporučte STBAle to víš, že když je na vozovce kluzko, tak na kole do krámu nejezdí, na to má pak hodného vnoučka, ne? :)))Nedávno dostala automatickou pračku a mobila a taky to zvládá. R^ On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
RE: Doporučte STBNo já bych ji koupil i dražší, ale chce si ho zaplatit sama, tak proto do 1000kč. To jen na vysvětlenou, abych nebyl za škrta. :))) |
rkhl
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 62 |
![]() |
|
RE: Doporučte STBOni totiž tihle starší lidi nejsou žádní vychcaní (nevhodné slovo)i, jako je dnešní generace.To je vidět i na montážích, starší lidi na důchodech Ti zaplatí div ne dopředu a ještě se tam máš jak (nevhodné slovo) v žitě, opak je u zbohatlíků, kteří koukaji kde by tě ošulili a jediné co znaji je sleva. Když si říkáš o peníze, koukaji na Tebe, jak kdybys jim něco kradl. ;) On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
saxonR^ R^ R^ -nie je co dodat,trafil si do cierneho....Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
saxonAmen velebnosti |
bryketa
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 594 |
![]() |
|
SaxonJe to smutné ale je to tak.Dreambox,HD Box 9105+,NXP 256,Mystique SaTiX-S2 Sky V2 USB
|
satmam
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 1 971 |
![]() |
|
RE: Doporučte STBjo dobrej a levnej dvb-t loni v březnu prodávali v síti prodejen expertelektro, stál 100kč a na prodejně jich měli zhruba 20ks a za 30 minut bylo vyprodáno. :lookaround:Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 273 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 34 | |
![]() |
|
![]() |