![]() |
|
Sdílení karty.Chlapy neukamenujte mě je to legální nebo ne?(např Skylink/Cslink) dnes sem o tom vedl docela těžkou diskuzi s jedním montérem a byl jsem stoho jelen. Co je tedy pravda ? Vím že se to dá najít ale radši se zeptám někoho kdo do toho vidí víc jako já.díky |
bryketa
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 594 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 28 | |
![]() |
|
RE: Sdílení karty.tak, tak doma si muzes delat co chces a kazdymu je po tom kulovy, jakmile zapojis pul vesnice a nechas si platit je problem |
rj45
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 1 419 |
![]() |
|
RE: Sdílení karty.Kdo nesdílí je sám proti sobě ( stejně jako já),ale já na to nemám vhodnej přijímač! Až ho vyměním budu taky sdílet.Podívejte se na to asi takto : každej z nás má nahlášenej jeden přijímač a doma má min. dva,píchnete do nich anténu a jedete (myslím tím DVB-T,analog),tak nechápu ,proč bychom to my s těma sat.přijímačema nemohli dělat stejně! Až ta karta bude stát pár šupů,tak nebudu řešit nějaký sdílení. Stačí,že platím konc.poplatek a ještě musím koupit dekod.kartu. Ale možná ,že jsem hroznej skrblík :))) |
rosta00
Registrace: 9/2008 Příspěvků: 26 |
![]() |
|
@Vlado FogoSkutocne si nemozes odpustit taraniny?Nespamujte ma, som na to starý!
|
gogo1
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 1 155 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 28 | |
![]() |
|
![]() |