Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Octagon 918 Q10

Vedel by mi niekto poradit? Mam Octagon 918 HD a preslala mi fungovat frekvencia 12565 H. Programi STV1,2,3, Markiza, Doma. Ostatne funguju bez problemov! Signal mi ukazuje Q10. Do terz mi slo vsetko v poriadku. Nefunguje ani vymazanie a nanovo vyhladane, ani nahratie noveho setingu. Dakujem

hard333
Registrace: 4/2008
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 28
Odpověď v diskusním vlákně

Ono to bolo vypnute celu noc, rano som to zapol a

nič...to je nemoc OCTAGONU, mne to dělá pořád,když to na na noc vypnu.Nikdo neví proč se to děje,někteří mi tvrdili,že je to rukama,že to neumím vypnout a zapnout..a že s tím nemám otravovat na forech.Případně to zahodit a jít si koupit jiný.Skutečnost je taková,že je to vada OCTAGONU,ale výrobce to neřeší.Pravděpodobná příčina je v nějakém nekorektním mazání jednotlivých TP,potom po ztrátě napětí se to jaksi "zakousne",a bootuje a bootuje,a bootuje....Aspoň to byl závěr jednoho z nejuznávanějších odborníků na OCTAGON.Tomu to nedělalo nikdy nic a najednou má ty samé problémy jako já.Po nekorektním vymazání TP. Rv

Piller
Registrace: 8/2003

RE: Octagon 918 Q10

:) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) R^

zzaner
Registrace: 9/2006

RE: Octagon 918 Q10

1, ano ako pises, je to rukama, konkretne uzivatelsky ôrozostany" prijimac !!
2, naco mazes transpordery ?? az tolko ti tam vadia ??
3, vyrobca ti nic uz nevyriesi pretoze uz to bude rok co sa nerobi tento typ
4, tvoj problem je pouzivanie nanic patchnuteho seteditu, skus raz korektbe nahrat soft cez seriak a nascanovat nanovo transpordery. v ziadnom pripade nepouzivaj databazu stiahnutu z netu a tak isto vyvaruj sa starej databaze !!
5, este raz a naposledy.. transpordery nie su hovínko - nesmrdej.. takze kludne ich tam nechaj, vela nezaberaju a nikomu nezavadzaju a pokial pouzivas rozumne funkciu scanovania ani sa na ne octagon neodkaze

Lenivosť je matka núdze.

Vlado Fogo
Registrace: 8/2004
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 28

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra