![]() |
|
Měli bychom udělat sbírkuna HDTV kameru do studia ČT aspoň na zprávy. Buďto nemaj prachy, nebo to maj na háku :dead: |
Nervoš
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 362 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 41 | |
![]() |
|
to OrionTak si přepni na NOVU, tam máš HDmoderátory. Taková Borhyová v HD to musí být panečku nádhera! Pokud jde o to na co koukám já, tak já jsem především s obrazem na své TV velice spokojený, a nebylo to nijak drahé. Já na HD od ČT nikterak nespěchám. Dělat HD jeno proto, aby bylo, to je také pěkná hovadina. To je pouze komerce, ale smysluplné to není. To právě dělá NOVA, a národ jí to žere.Uvědomění si vlastní neznalosti je klíčem k poznání!
|
Enik
Registrace: 11/2005 Příspěvků: 2 683 |
![]() |
|
EnikJasně, je tu všechno postaveno na hlavu, v Nově to vědí že je potřeba vysílat vše v HD, za to v ČT jsou tupci, což mě už vychází ze samotného E-Mailu, který mě poslala Lenka Lukešová.Proč to nedělá třeba ORF, nebo Němci? Protože by je plátci poplatků s tím vypráskali. Jsme opravdu exoti a nezbývá mi nic jiného, než se z donucení dívat na Novu HD, když chci vidět slušný obraz. ;P SKYLink Cz, SKYLink Sk, SKY Deutschland, ORF, MTV,
|
Jurin
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 317 |
![]() |
|
RE: Měli bychom udělat sbírkuněmci žádný zprávy v HD nedávají a ranní vysílání už vůbec ne. na co. v tom je Nova fakt exotická a dost možná jediná v evropě, že vysílá filmy ve 4:3 a zprávy v HDVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
![]() |
|
to vortimondHlavně ty "kostičky" ve zprávách co mají převzaté z youtube :laughing: |
Standa2
Registrace: 5/2005 Příspěvků: 2 221 |
![]() |
|
JurinJestli si donucen se dívat na Novu HD, pak jsi opravdu chudák. Neber to vůbec jako urážku, to je prostě fakt.Kdybych něco podobného zde napsal/třeba v totální opilosti/, tak bych si druhý den požádal redakci o změnu názvu svého nicku... On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
SaxonOd tebe to jako urážku brát nemůžu. Ty jsi kromě Digi TV nic jinýho neviděl, takže o čem se ty moulo chceš bavit? :-/SKYLink Cz, SKYLink Sk, SKY Deutschland, ORF, MTV,
|
Jurin
![]() |
|
RE: Měli bychom udělat sbírkuJistě, ale nemusim se z donucení koukat na Novu ani v HD, ani v SD.On Air!
|
Saxon
![]() |
|
SaxonKdyby jsi správně četl, tak by jsi přišel na to, že jsem řekl, když chci vidět slušný obraz, jsem donucen se dívat na Novu. A ne, že mě někdo nutí se dívat na Novu.SKYLink Cz, SKYLink Sk, SKY Deutschland, ORF, MTV,
|
Jurin
![]() |
|
RE: Měli bychom udělat sbírkuJá bych řekl, žes to napsal docela jasně.Chtěl si asi říci to, že se díváš na zpravodajství TV Nova kvuli tomu, že maji obrázek ze studia ve vyšším rozlišení, než má CT. K tomu se ovšem nic jiného napsat nedá, promin. On Air!
|
Saxon
![]() |
|
re:saxonMáro myslím,že ti to tady vůbec za takovou "diskusi" nestojí.Já sem vstupuji čím dál méně,nějak to nemá úroveň.Je vidět,že satelit už nestojí dvacku a internet také není za litr měsíčně. Odpadnul tam ten finanční limit,který filtroval. Když tady čtu ty pomazené hlavy,co všechno umí dělat lépe a jinak,myslím,že by součást podpisu nemělo být jen nějaké mnohdy nic neříkající heslo,nebo výbava,ale hlavně to čeho dotyčný diskutující v životě dosáhnul. Kathrein UFS 922 . Nokia 9800,9600 . Humax 5400 . Ferguson HF 8900,Ariva 200 . Edision MINI,VIP2 . Paraboly FUBA OP 85,motor HH100,multifocus 28-23-19-13 . karty CS LINK, ORF, SKYLINK
|
lubbik
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 1 807 |
![]() |
|
RE: Měli bychom udělat sbírkuMně by zatím stačilo, kdyby se pořádně vypořádali (a nejen v ČT) s 16:9 ve zpravodajství. Když dávají šoty přebrané z eurosportu, proč to proboha berou z toho SD kanálu v 4:3 a pak ořezávaj, agenturní a regionální příspěvky každou chvíli jsou tlustí trpajzlíci - to proboha nemají někoho odpovědného za technickou stránku? To by nestálo korunu navíc, jenom to neflákat.Takže nějaké HD je zatím předčasné řešit. |
HaryFotr
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 156 |
![]() |
|
Enik má pravduV ČT podobně jako v každé jiné vetší organizaci jsou tři skupiny lidí: Technici, ekonomové a manažeři. Technici iniciují technický pokrok a buďme jim vděčni za prokazatelnou snahu. Ekonomové hlídají finanční rovnováhu, manažeři hlídají, jak jinak, své posty. Opravdu žádná zmíněná skupina v České televizi to nemá dnes v podmínkách České republiky jednoduché, ani Janeček ne. Podstatné je, že v České televizi je vidět "tah na branku". Srovnávat se s Německem nelze ze známých důvodů, s Polskem, Slovenskem a Maďarskem ano a celkové skore pro ČT nedopadá nejhůř. Naděje neumírá poslední, za ní je Trpělivost.Každá složitá věc se skládá ze série jednoduchých věcí.
|
samorost
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 410 |
![]() |
|
lubbikAno, tak to je.Z křesla v obýváku, nohy pod dekou a ovladačem v ruce, to se to chytračí. A půlka z Těch co tu kydaj, ani ty koncese neplatí. Taky jsem rád, když se tu čas o d času objeví vlákno třeba o přepínačích Diseqc, nebo o anténách apod. samorost - napsal si to přesně, akorát ekonomové a manažeři jsou vesměs to samé. A zapoměl si na programový sektor. On Air!
|
Saxon
![]() |
|
RE: Měli bychom udělat sbírkutaky toho Janečka lituju (jako Samorost). Je určitě na tom špatně, zejména pokud jde o jeho plat. Pak snadno na HD kameru nejsou penízky.Mám jiné představy o veřejnoprávních službách. Nejdřív něco lidem za jejich prachy nabídnout a pak teprve hrabat! |
Orion
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 337 |
![]() |
|
orionProč se nepřihlásíš do konkurzu na generálního ředitele CT?Tady to nezměníš. On Air!
|
Saxon
![]() |
|
to Orion - obraz SDMám zobrazovač 127 cm Samsung (pouze) 1368x768. Obraz na SD přes HDMI rozhodně není na zblití, jak jsi uvedl. Pokud bych Ti neřekl předem, na co se díváš, pak ze 3,5 m budeš dost hodně přemýšlet, zda se jedná o SD nebo HD. To se ovšem týká programů ČT z 23,5E a německých stanic z 19,2E, nikoliv italských,... Kupodivu ruské programy a mnoho arabských je rovněž ve vysoké kvalitě SD. Vedle rozlišení je podstatný datový tok a ten nemá ČT špatný z 23,5E. Dočkáme se HD i na ČT zprávách. Letos jdou prachy na dokončení rozvoje základní vysílací sítě DVB-T.Každá složitá věc se skládá ze série jednoduchých věcí.
|
samorost
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 410 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 41 | |
![]() |
|
![]() |