Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Telly/Digi TV SK

Je to potvrdené-Výmena kariet Digi Tv

Čítajte tlačové správy na oficiálnej stránke www.digi-tv.sk.

lukas127
Registrace: 1/2008
Stránka: 1 2 [ 3 ] 4
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 87
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Je to potvrdené-Výmena kariet Digi Tv

ČR a SK nejsou jediné země,kde běží platforma Digi Tv.
Pokud vypustím Rumunsko,kde se již něco děje.Slovensko,kde se o tom již mele.
Co na to Madarsko,Srbsko a Chorvatsko ?
No do 30.4.2010 mají co dělat aby to zvládli.Kdyby to vypnuli již včera, tak mě to nezrušuje.Jen se musím :laughing: tomu jak jsou všichni z toho vystresovaní. :laughing: Až to jednou bude holá skutečnost,to bude horší jak při změně keys. :laughing:

Nepijte vodu!!! Souloží v ní ryby ! PS: a srát též nechodí na břeh.

lachtan
Registrace: 7/2007

minimálně chorvatsko je na tom stejně jako ČR. o žádný výměně karet nikdo nic neslyšel a neví, že by se něco takovýho chystalo
http://hr.digi.tv

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond
Registrace: 2/2006

@vortimond

chorvatsko uz finishuje z vymenou.. ked si v historii nalistujes moj odkaz na chorvatske forum zistis ze tam davaju zeleno-biele nagra4 karty.
Blede to kamarade ale vyzera s vami, pretoze o cz som nikde ani nezachytil ziadne info o vymene

Lenivosť je matka núdze.

Vlado Fogo
Registrace: 8/2004

no jestli se nejedná o karty dodávaný novým abonentům. je divný, že chorvati nemají na webu taky žádný upozornění na výměnu

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond

Trochu odreagování

Nahoře je tlačítko "TV program". Když si zadáte na zítra JOJ a kouknete na 8.20, dávaj Panelák. To je sloupec hrajících co?? Napočítal jsem 93 jmen a to nejsou údajně všichni ;) Co rozepsat takovej Titanik ??

smscz
Registrace: 7/2008

Výměna karet digi tv

No v Česku probíhat výměna karet zřejmě nebude.Jak psaly začátkem roku rumunské noviny,digi tv nebude v Česku nabízet služby.A co čeští předplatitelé???Hádejte kdo je vezme " pod ochranná křídla" :laughing: :laughing: :laughing:

garrrry
Registrace: 3/2009

za aky cas povymienala platforma skylink karty???

jopo166
Registrace: 1/2009

tak to je asi největší blbost z toho, co tady zatím bylo napsáno. digi má v česku skoro stejně abonentů jako na slovensku. naprostá většina programů je stejná pro oba státy. proč by měli omezovat svoje působení jenom na SK, to je fakt záhada.

vortimond

@vortimond

no z jednoducheho dovodu, pretoze im chybaju montaznici. pretoze vortiku klasicky cech povie : " dejte mi lidi a ja to udelam .. "
jenom ze ty lidi jaksi dojeli :laughing:

Lenivosť je matka núdze.

Vlado Fogo
Registrace: 8/2004

som prekvapeny

ze v tomto zaujimavom vlakne ako keby to palilo len vortimu...

Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-

bohus31
Registrace: 10/2009
Galerie: bohus31

ale to já vím, jenomže i na tom slovensku od nich každý dává ruce pryč. přesto tam (i u nás) mají několikanásobně víc abonentů, než slavnej UPC direct. UPC bude muset nejdřív srovnat skóre a to rozhodně bude dlouhodobá záležitost, ať už nabídne cokoliv

vortimond

chvala panu bohu :laughing: :laughing: :laughing: konečne :laughing: :laughing: :laughing: skončil čierny prenos :laughing: a tych čo to predavali a oblbovali s digi by som pozatvaral :laughing:

Dreambox DM 800 HD se...

TELEFONIST
Registrace: 5/2006

Kým prebehne výmena all cards-už budé tá N3 ka nabúraná...

sused
Registrace: 2/2009

sused

nato zabudni :laughing: upc už kolko ide?

Dreambox DM 800 HD se...

TELEFONIST
Registrace: 5/2006

prečítať : http://www.dsl.sk/article.php?article=8843

jarino1978
Registrace: 2/2007

http://sk.digi.tv/docs/digi_list3strany2.pdf
"Po vložení novej smart karty sa dekodér po určitom čase, spravidla do jednej hodiny, automaticky znovu
spustí."
karty sa sparuju same???

mark6000

jarino1978

ok, ak sa mylim oprav ma ale cca 2 000 000 ofiko abonentov v europe treba uspokojit, no doposial...

bohus31

To:lachtan

Naprosto s tvým výrokem souhlasím nechápu proč se tu z toho dělá tak velká humbuk jakoby nadešel konec světa ,převážně s příspěním těch co se škodolibostí nemůžou dočkat ukončení N2 ,mě osobně nápln paketu digitv absosutně neoslovoje snad jen s vyjímkou /někdy/kan. Spectrum a D.History,těch rekla co tam mají je až hrůza a nervy drásající /krom těch 4-5 filmových kde se není na co dívat/prostě žádná křeč spíše naopak leze mě to krkem a po pravdě musím říct že mě spíš více oslovuje těch pár českých kanálů které jedou volně,prostě tím že se nebídková paleta tv pořadů rozšířila na více kategogrii tím větší je tam prd,nevšiml si toho už někdo ?

DM900-DM800HD-DM800se-DM8000-2x SG2100

DVB
Registrace: 1/2006

zaujimave

ze tema DIGI vzdy zdvihne vlakno do top reakcii.

bohus31

DVB

Dnes stačí pobrouzdat trochu po netu a logicky uvažující člověk si vše dá do souvislostí.Vždyt už tuto informaci naleznete přišpendlenou na úvodní stránce,která se věnuje výhradně Pc a se satelitní problematikou nemá nic společného.A proč tomu tak je?Reklama.O tom je celí tento cirkus včetně paraboly.Až do posledního dne přechodu,to zde i na jiných stránkách bude přišpendleno každý den a uživatelé to budou hltat až do poslední kapky.Každý den se někdo najde kdo toto téma oživí :laughing:

lachtan

včetně tebe a jiných :laughing: :laughing: :laughing:

netace
Registrace: 12/2008

RE: no jako docela sranda..

"Jestli na tomhle někdo kšeftoval, tak mi ho opravdu líto není"

:laughing:

a tedka mozna budu hnusnej no predem se omlouvam tem kteri poctive montuji Skylink, CsLink, UPC, nebo i DiGI ale hodne a jeste jednou HODNE lidi kteri se zaoberaji sat technikou prodavalo jako teple rozky sat primace s dodatkem ze to umoznuje EMU na 1W ... pro pana jana vzdyt kdyz prislo ke zmene kodu, tak nekolik domen /ak se nepletu i parabola.cz/ bylo par minut ak ne hodin nedostupnych diky naporu "klientu" na 1W ...

at se dari, ahoj ;)

Vzdát se je horší než být poslední.

alfasex
Registrace: 8/2006

netace

Ano je to sice tak,včetně mě,ale s tím rozdílem,že já se tím bavím.Digi nesleduji a žádnému svému zákazníkovi jsem to ani nenamontoval.
Včera jsem tu četl jedno vyjádření jednoho montéra,který mě opravdu pobavil,když napsal.
,,Své zákazníky jsem na to upozornil,že to není na věky.,,
Mnoho takových montérů,kteří se pustili touto cestou se opravdu bude divit.To teprve nastane ta pravá prča. :laughing:

lachtan

Tak teoreticky bude hodně záviset na tom co těm lidem takzvaní montéři prodaly za stb, jestli alespoň s CI slotem tak to pro lidi nebude taková tragédie, jako stb FTA. Teď má Eltasat výhodný komlet pro 2 TV, kdo se chce ještě napakovat R^
http://www.eltasat.cz/satelitni-komplety/satelitni-komplet-ferguson-fk6900-cr-2-tv-2-druzice

netace

doufám, že dostanu ban za recesi :)))

netace
Stránka: 1 2 [ 3 ] 4
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 87

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra