![]() |
|
Je to potvrdené-Výmena kariet Digi TvČítajte tlačové správy na oficiálnej stránke www.digi-tv.sk. |
lukas127
Registrace: 1/2008 Příspěvků: 81 |
Stránka: 1 2 3 [ 4 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 87 | |
![]() |
|
RE: Je to potvrdené-Výmena kariet Digi TvDigi musí za každú cenu vymeniť tie karty aj kvôli ms vo futbale.Tv Panasonic 40DS400E, sat 120cm,motor 75e-27w,napevno 36e, 23e, 19e, 1w, 30w,prijímače Golden media 9080, Openbox s3ci, Cryptobox 650, na pamiatku môj prvý Openbox 810.
|
romannitra
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 1 317 |
![]() |
|
RE: Je to potvrdené-Výmena kariet Digi TvOno to nebude tak divoký, jak se to k dnešku zdá. Výsledek bude asi takový, že prodrbou peníze za výměny karet a pod. ale dopadneto následujícím způsobem:http://www.(nevhodné slovo).cz/aktuality/na-internetu-se-objevil-komercni-hack-satelitniho/ Ze zdrojů, které mám je N3 trochu oříšek, ale jde to....... |
antonin1
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 76 |
![]() |
|
RE: Je to potvrdené-Výmena kariet Digi Tvhttp://www.dsl.sk/article.php?article=8843 |
matus
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 176 |
![]() |
|
RE: Je to potvrdené-Výmena kariet Digi Tvsorry matúško, šiesty krát to už čítať nebudeme |
linomnc
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 279 |
![]() |
|
RE: Je to potvrdené-Výmena kariet Digi TvTakze koncom aprila nam zasa vypadne stv3,Joj,Markiza,Doma,Joj plus.Takze nic sa nedeje.Myslim ze MS vo futbale sa este stale bude sledovat cez tuto kvalitnu platformu. :))) |
1romeo1
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 196 |
![]() |
|
@romannitraplne s tebou súhlasim,tiež som toho názoru.3x_Zgemma_H9_TWIN_ SE
Megasat_ HD_ 7_ combo
|
Tami
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 3 160 |
![]() |
|
RE: Je to potvrdené-Výmena kariet Digi Tvpřání otcem myšlenky Rv |
knawi
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 2 411 |
![]() |
|
RE: Je to potvrdené-Výmena kariet Digi TvProsím o smazání celé této diskuze, vždyť je to na palici, jeden (platící) přeje neplatícím aby výměna karet proběhla co nejdříve a naopak neplatící, že to tak rychlý nebude. Myslel jsem, že Parabola je dobrý server kde se dá diskutovat na téma satelit. příjímačů, různých postupů a nastavení (i těch zde zakázaných - jako je kde najít keys) V nových podmínkách je že se zde nebude psát neslušně, ale jak je vidět tak se páni admini maximálně zaměřují na ty co napíšou slovo klíče nebo v angl. keys, přitom když jsem i já hledal něco na téma nagra 3 tak mi na obrazovku vylezla taková snůška sposťáren že se až divím, že s tím nic neudělali. Prosím tedy znovu admini, aby se zamysleli nad svojí prací. |
kanov
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 21 |
![]() |
|
RE: Je to potvrdené-Výmena kariet Digi Tv1romeo1: Ak pozeráš Digi načierno, tak Ti spomínané a ostatné stanice vypadnú, my čo platíme sa nemáme čoho báť... Je fajn že sa ukazuje že Digi určite nejde skrachovať, získanie anglickej ligy, objavenie formátu 16:9 a snaha o urobenie poriadku s pirátmi ukazujú, že s Digi treba počítať viac ako doteraz... Ináč je zaujímavé že nikdy nijaký pirát nenadáva na kvalitu obrazu... |
LuboTS
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 1 921 |
![]() |
|
RE: Je to potvrdené-Výmena kariet Digi TvBy jsi se divil kolik tu pirátů nadává na kvalitu obrazu, ale co, pokud to běží FTA tak by byli blbý aby se nedívali zadara ;) |
netace
Registrace: 12/2008 Příspěvků: 3 747 |
![]() |
|
netaceako sa vraví: darovanému koňovi na zuby nepozeraj :laughing: |
linomnc
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 279 |
![]() |
|
nech zije skylink :)nech zije skylink :) |
dxtcko
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 3 |
Stránka: 1 2 3 [ 4 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 87 | |
![]() |
|
![]() |