![]() |
|
Skylink - Markíza (podruhé)odpoveď Skylinku: "typ Vasho prijimaca Vantage HD-1100 S neobsahuje certifikovany CryptoWorks TM dekoder, ale univerzalnu citacku a z toho mozu plynut Vase problemy. Nasa dekodovacia karta Skylink vyzaduje pouzitie certifikovaneho CryptoWorks TM dekodera (ci uz embedovaneho alebo externeho), co je zretelne uvedene na vonkajsom obale dekodovacej karty (v prilohe). Sam uvadzate, ze karta v takomto zariadeni funguje spravne. Pri pouziti ineho dekodovacieho zariadenia, nez je vyzadovane, nerucime za spravnu funkcionalitu dekodovacej karty.Preto vo Vasom pripade doporucujem pouzit externy certifikovany dekoder CryptoWorksTM, ktory vlozite do volneho CI slotu." Má už niekto odskúšané, ktorý SW od Vantage spoľahlivo rozkoduje CrW miesto modulu, ja mám SW 02.52.01T-O ? |
jupol
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 214 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 31 | |
![]() |
|
RE: Skylink - Markíza (podruhé)Ja mam ten istý problém na Vantage 6000.Na modrej karte Skylink a na TaT karte mi Markíza nejde, ale na karte CSlink mi Markíza ide!? :fuming: |
notna
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 473 |
![]() |
|
RE: Skylink - Markíza (podruhé)Skús si tu stiahnuť SWhttp://www.tesa-systems.sk/na-stiahnutie/hd-6000s-hd-7100s-hd-7100ts-hd-8000.Ja som to dnes takto vyriešil. Má to malý háčik,písmenká na EPG a MENU sú menšie a rozmazané. Ale TV Markíza na čítačke ide... |
jupol
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 214 |
![]() |
|
@Milan CPo serv.zásahu Skylinku 1.3.2010 nejde Markíza na všetkých "modrých kartách s CAID 0x0D70" v uni čítačkách vo Vantage HD na všetkých posledných firmwaroch. Po zasunutí karty do CI modulu Cryptoworks ide v poriadku, zápisy na karte sú. Ostatné programy idú v poriadku. Vypadlo mi to na 6 receiveroch, všetko s uvedenými kartami. Tam kde sú biele s CAID 0x0D03 ide aj v čítačke. Jediným riešením nateraz je buď CI modul alebo spomínaný fw 024101... |
Kvinto
Registrace: 6/2009 Příspěvků: 448 |
![]() |
|
@jupolIstotu mám v tom, že Markíza mne aj mojim zákazníkom ide. A na tej karte na ktorej tebe nie....FW ktoré som uviedol...pozri inú web stránku, kde o tom hovorím a nielen ja....priateĺu!!! |
Milan C
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 4 603 |
![]() |
|
kvinto a jupolTak ešte raz.Ide aj na modrých kartách. Vantage 7100 HD, ako som zisti a potvrdil to aj Vortimond,sú pravdebodobne dve série. Jedna dokáže pri nahrávaní a vypnutí prijímača sleep mode a druhá séria nie. A tak som došiel aj k dekódovaniu Markízy na modrých kartách.Komu pri naprogramovaní nahrávania a následne vypnutí prijímača sa uvedie Vantage do sleep modu, ten má tú "sériu" kde HW - refill je pravdepodobne iný a tam ide v čítačke Markíza.FW 25201,301,501 a pod. všade ide.Treba dať aj továrenské nadstavenie, zálohovať atď.Ide to mne aj ostatným.Hovorím o Vantage 7100 HD !!! Potom tu Jupol rozprávaj...a je to 100 percent overené u mňa aj u tých, čo im 7100 ide, ako som spomínal, do sleep modu.... |
Milan C
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 4 603 |
![]() |
|
CS link karta?A co byste doporučily ohledně výpadku programů na cs link kartě. Dát tam místo 02,52,01T-0 něco jiného nebo zakoupit cert.modul crypt-irdeto ????Digi Tv top platforma
|
satmana
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 1 698 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 31 | |
![]() |
|
![]() |