![]() |
|
HBO HD - od 1.4.2010 - SKYLINKtak to je góóól R^ R^ R^ R^ R^SUPER ! |
jarino1978
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 1 452 |
Stránka: 1 [ 2 ] 3 4 5 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 102 | |
![]() |
|
RE: HBO HD - od 1.4.2010 - SKYLINKdocela by mě zajímalo, dle jakych kritérií se posuzuje, co je nejlepší v produkci placených kanálů. Sprinteři na 100m jedou na vteřiny, vzpěrači na kilogramy, oštěpaři na metry, ale TV programy...Na HBO jsem nekoukal ani v emu,Eurosport HD si platim rád, i když mam k němu jiné kanály, které sledovat nikdy nebudu. Jsem zvědav na to nadšení, až s zveřejní částka. ;) On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
re:Kritéria jsou samozřejmě úměrná pisateli a jsou subjektivním názorem toho kdo se k tomu vyjádřil. V hodinách to asi měřit nebudeme, ale zkusme třeba jen filmové premiéry v 1 měsíci, například.Jelikož mám možnost sledovat(ale časově to samozřejmě ani nejde) de facto vše co je dostupné z orbitu(kromě powervu systému), tak si myslím, že HBO u nás disponuje obrovskou kni(nevhodné slovo)u titulů, potažmo má smlouvy s největšími filmovými studii(Sony,Universal, 20th,...) takže se může ohánět docela slušnou nabídkou atraktivních titulů(ano, co je pro mě atraktivní tobě se líbit nemusí a plně chápu, že tam filmy rotují, což je třeba pro pracujícího člověka fajn věc, ale rotují i na zahraničních TV). Když srovnám pouze programy dostupné u nás, nerozlišuji jesli jsou "zdarma" nebo placené(Film+, Hallmark, Filmbox, Nova, ...), tak to HBO opravdu vychází nejlépe. Kdyby bych to přirovnal k ke SKY ITALY, UK nebo Deutschland, tak se mi jeví obrazově, zvukově i programově na š(nevhodné slovo) Sky Premiere od britů. Ale je to těžké takhle to hodnotit, jelikož oni mají široké spektrum kanálů, což u nás není. Každopádně osobně jsem ochotný vytáhnout z kapsy okolo 300 Kč, pokud se to bude kvalitativně blížit alespoň polskému HBO HD. Pokud jdeš dneska do multikina, tak tě to vyjde pro dva i s cipovinami(nějakým popcornem) minimálně okolo 500 Kč. Takže tutu cenu bych já respektoval, ale druzí třeba ne. Netflix, Max, Oneplay, Apple TV, Lepší.Tv, AntikTV, Skylink Live TV, Sweet.TV, TiViMate, KODI, Homatics Box 4R K PLUS, ... Na něco koukám, s něčím si hraji, testuji a zkouším nové věci.
|
BBS
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 394 |
![]() |
|
RE: HBO HD - od 1.4.2010 - SKYLINKcca 290 Kč, platený bude samostatne "a la carte".A ešte vraj pribudne aj National Geographic HD ako kompenzácia za nedodaný dabing pre Skylink a jeden Viasat... |
Kvinto
Registrace: 6/2009 Příspěvků: 448 |
![]() |
|
RE: HBO HD - od 1.4.2010 - SKYLINKKaždý nový HD kanál v nabídce SL je jistě dobrá zpráva, o tom žádná.Jen mi přijde zvláštní to posuzování kvality. Nedávno jsem četl na konkurenční serveru, že nějaké radio je třetí nejlepší v republice... On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
RE: HBO HD - od 1.4.2010 - SKYLINKbude sa to samostatne platit |
tomko
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 388 |
![]() |
|
RE: HBO HD - od 1.4.2010 - SKYLINKZzaner neni co dodat.Podla mna ziadna stanica nema taku hodnotu aby som za nu platil tolko ako za 10 alebo viac inych priemernych.Ale je to ako saxon pise subjektivne.Proste stadovitost je choroba.Ja osobne som ani v HBO v SD nevidel stanicu kde bolo stale co pozerat.Tak nech vam funguje to HD.Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: HBO HD - od 1.4.2010 - SKYLINKtak HBO HD by mnelo bejt bez dalsich doplatku v ramci HBO balika Ale jelikoz nak mi schazi HBO Comedy, tak si vubec netrufam ric jak si to spolecnost Towercom dojednala s programerem...tak snad to bude bez doplatku v ramci HBO jinak by sel Skylink sam proti sobe, jelikoz jinde bude HBOHD v ramci HBO balika... toz prihoriva prihoriva, tak se 23.5E mobilizuje :))) ... kazdopadne jenom +++ pro abonentov Jupi je uz cas si kupit HD primac :laughing: at se dari, ahoj ;) Vzdát se je horší než být poslední.
|
alfasex
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 4 085 |
![]() |
|
RE: HBO HD - od 1.4.2010 - SKYLINKsatmam:Ty stahnes 45Gb film za 12 minut??Ja mam 30MB internet od Pody a taham to rozhodne dele :) |
TDHenry
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 536 |
![]() |
|
RE: HBO HD - od 1.4.2010 - SKYLINKTa informace je pravdiva,april to neni... |
TDHenry
![]() |
|
RE: HBO HD - od 1.4.2010 - SKYLINKHBO HD, jak někdo psal o možnosti sdílení, s Holandskem sdílet nejde. Je to přece vyloženě česká stanice.A nějak mi osobně uniklo, že by Skylink už nabízel HBO 2 (myslel jsem, že jen CSLink to má) a Comedy. Radši bych viděl všechny tři kanály HBO, než jeden v HD. |
Aley
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 152 |
![]() |
|
TDHenryUPC 100MB jo 12min 45GbDreambox,HD Box 9105+,NXP 256,Mystique SaTiX-S2 Sky V2 USB
|
satmam
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 1 971 |
![]() |
|
RE: HBO HD - od 1.4.2010 - SKYLINKAley:Tak to ja zase treba ne,99% filmu si stahnu z netu,ale videt to v HD je neco jineho ;) |
TDHenry
![]() |
|
RE: HBO HD - od 1.4.2010 - SKYLINKSatmam:Tak to je hodne slusne,to bych potreboval:-)...kdyz to ale nekdo nepusti solidni rychlosti,tak ti nepomuze ani tech 100MB |
TDHenry
![]() |
|
RE: HBO HD - od 1.4.2010 - SKYLINKpozriet si film vo full HD je naozaj super, ale tahat take velke subory z netu a este ked nie je slusna rychlost je naozaj o nicom. Keby aspon tie ceny blu-ray diskov u nas neboli take nadhodene. Na porovnanie: v USA kupim blu-ray film za cca 13€, zatial co u nas stoji 30€ a viac...Dreambox DM900, Fuba DAA 110, Moteck SG2100A, Inverto Black Ultra, Sony Bravia KDL-55W805B
|
Marian21
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 2 846 |
![]() |
|
RE: HBO HD - od 1.4.2010 - SKYLINKBBS:Bude to zvalst placeny program a cena bude urcite do 300kc,dokonce spis 250kc ;) |
TDHenry
![]() |
|
Marian21objednat si nieco z USA nebolo nikdy jednoduchsie... treba len a len googlit a myslim ze aj niektore online EU shops ponukaju Bluray disky vo velmi dobrej cene... hold samozrejmostou vsak je ze lokalizacia do czech or slovak sound nie je ...... ta moja poznaka k HBO jednu vec berem spat, Skylink ma v ponuke len HBO a chyba mu 2 a Comedy, takze zaradenie HBOHD bude pre mna tiez zaujimave nech sa dari, ahoj ;) Vzdát se je horší než být poslední.
|
alfasex
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 4 085 |
![]() |
|
RE: HBO HD - od 1.4.2010 - SKYLINKOn si to Skylink sikovne nekam prida a nebo zridi novy balicek, kazdopadne to maj dobre spocitane a rozhodne to nebude soucasti nejakeho stavajiciho balicku. |
ladys
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 88 |
![]() |
|
RE: HBO HD - od 1.4.2010 - SKYLINKHBO HD bude iba v balíčku HBO Pack. |
Paterliny
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 216 |
![]() |
|
RE: HBO HD - od 1.4.2010 - SKYLINKProc by clovek platil za dva stejne programy?Kdo ma moznost HD, bude koukat na HD, kdo jen SD, bude koukat na SD, ale aby po nas chteli platit oba dva, to je nesmysl.HBO HD bude pridan do nejakeho balicku, at uz HD+ nebo Multi HD a tento balicek bude o neco zdrazen, aspon tak to vidim ja.Ale nechme se prekvapit. |
ladys
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 88 |
![]() |
|
RE: HBO HD - od 1.4.2010 - SKYLINKTo aley: no vidis, ja si zase raci zaplatim HBO HD nez balik multi, ktery me nezajima. A nac HBO2 a Comedy, kdyz mi prijde dle programu, ze tam je to same co na HBO. Raci se budu divat jen na HBO HD :-) Kdyby byla cela 250kc za mesic, tak si to predplatim hned na rok :-) |
davebj1
Registrace: 3/2008 Příspěvků: 663 |
![]() |
|
RE: HBO HD - od 1.4.2010 - SKYLINKalfasex:Tak čo mal som pravdu? že do velkej noci pridajú HBO HD.?Tak ze teraz ugrilujem ja teba.!? R^ :8) |
fsat
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 1 738 |
![]() |
|
RE: HBO HD - od 1.4.2010 - SKYLINKBebe SD,Filmbox Family,Muzika CS,ted by se do mpeg2 SD hodilo dát Docu CS,at HBO HD má dost místa,kam Sky link ty SD programi nacpe,jedna možnost je sdílet tranpoder s holandanama(po odchodu UPC na 1°W musí zajistit distribuci signálu programu které přebírali),vypnout ty madary(ale ty za to udajně platí)trochu mista by ziskali kdyby se dohodly s sc linkem na duplicitních programech na 23,5°E.Vše na chatě: Philips 40PFL6606H/12 - APEBOX C2 4K Skylink Full - TESLA MediaBox XA400 Android TV apka O2 TV stříbrná - Philips 32PFL6626H - Opticum SLOTH Combo Plus Philips - TCL 32S5200
|
habr
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 7 106 |
![]() |
|
HBO HDMam HBO HD doma v kablovke asi 4 mesiace a musim povedat, ze odkedy nam ho zriadili, ostatne filmove kanaly (HBO a Cinemaxy) v SD kvalite uz vobec nepozeram. Taky obrovsky rozdiel v kvalite to je ;) Takze konecne bude aj pre DTH projem, co je len pozitivne. HBO robi v poslednej dobe same pozitivne kroky pre divaka (a samozrejme aj pre svoj biznis). Predpokladam, ze SkyLink pristupil k tomuto kroku najma kvoli tomu, ze zaradenie HBO HD pripravuje aj UPC Direct. |
Hannibal
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 61 |
![]() |
|
RE: HBO HD - od 1.4.2010 - SKYLINKcaute idu vsetky ceske a slovenske na karte skylink sk alebo si mam kupit aj cesku kartu?? |
max24
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 89 |
![]() |
|
max24odporúčam calink aj skylink cs daj na cz a skylink daj na ska budeš mať pokoj a klud 🇸🇰
|
Jupi
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 17 338 |
Stránka: 1 [ 2 ] 3 4 5 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 102 | |
![]() |
|
![]() |