![]() |
|
tesme setak se nam to vsecko nejak rozjizdi vali se na nas hafo programu konkurence klepe na dvere emu pomalu konci na smetisti dejin konecne tady bude konkurencni prostredi vypada to dobre. R^ za chvili si nikdo nevzpomene na nejaky Araby :laughing: :laughing: |
image
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 1 555 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 36 | |
![]() |
|
RE: tesme sedík, ale já se lehce podnapil a bylo to patrný. ovšem od toho SPORTa jsem se toho taky moc nedověděl |
knawi
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 2 411 |
![]() |
|
RE: tesme seKdyby nebylo extremistů,tak dnes žereme zem z německý přilby!Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 3 915 |
![]() |
|
RE: tesme seto asi těžko, protože kdyby nebylo extrémistů, tak by nebyly ani ty dvě války na začátku minulýho stoletíVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
![]() |
|
RE: tesme sea vidím, že keby nebolo paraboly.cz, tak by ste sa stretli asi na nejakej swingerske |
linomnc
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 279 |
![]() |
|
RE: tesme seto asi těžko. osobně mám pocit, ale fakt bez nějakejch keců, že se tady nevyskytuje žádnej můj vhodnej protějšek :laughing: ani názorovej, ani jinej. a myslím, že rozhodně nejsem sámVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: tesme seholt, údel nepochopenej entiny |
linomnc
![]() |
|
RE: tesme se"entity" som chcel napísať |
linomnc
![]() |
|
RE: tesme sety seš se vším hned hotovej. musíš mít strašně jednoduchej život, závidím ti.Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: tesme seja a sarkazmus mne vlastný sa veľmi ťažko včleňujeme do spoločnosti. |
linomnc
![]() |
|
RE: tesme setak to pro nás introverty není ani podstatný. my máme dost starostí sami se sebou :laughing:Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: tesme se:laughing: :laughing: :laughing: no comment, pravda |
linomnc
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 36 | |
![]() |
|
![]() |