![]() |
|
mino téma - Ďialkové na Phillips DVP3380Zdravím, viem že to sem moc až tak nepatrí,ale chcel by som sa Vás opýtať či by mi niekto nevedel poradiť nejaký online shop na Ďialkové na Phillips DVP3380 ,nakoľko sa mi môj pokazil čo som používal a na netku som nevedel nájsť nikde.Myslím originálne ďialkové , nie universálne!! Ďakujem. |
dandy
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 273 |
![]() |
|
RE: mino téma - Ďialkové na Phillips DVP3380http://www.dalkove-ovladace.cz/d-o-dvd-vcr-combo-philips-c-40_174 |
smscz
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 470 |
![]() |
|
smsczĎakujem za odpoveď, a nejaký Slovenský shop nevieš??? |
dandy
![]() |
|
RE: mino téma - Ďialkové na Phillips DVP3380Stačí do Google zadat: Diaľkové ovládače.sk a pak chvilku hledat ;) |
smscz
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 470 |
![]() |
|
smsczvšak kukám, ale taký ako mám, ciže originálny nieto tam,všetko sú to len na iné tipy dvd,ja som myslel presne taký ako je dodávaný k dvd playeru keď sa kupuje nový v shope. |
dandy
![]() |
|
RE: mino téma - Ďialkové na Phillips DVP3380Tak zajdi tam kde jsi ho kupoval nebo je to problém |
slapet
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 1 710 |
![]() |
|
slapetjj, som ho prekupoval od jedného týpeka, dvd šlape ok, len ovládačka mi padla na zem a odvtedy nejde,tak preto zháňam novú,alebo aj použitú no funkčnú.Chcem preto takú istú,lebo mám universálne ocládanie,no všetko ide ako má,len keď dám do neho USB s filmom,neviem sa tam dostať aby mi to ukázalo, a v tom je ten problém,ja som bol zvyknutý kukam filmy cez USB flash. asi tak |
dandy
![]() |
|
RE: mino téma - Ďialkové na Phillips DVP3380Tak nějak jsem si to myslel, ale když pohledáš po netu tak to určitě najdeš zkus aji bazary aukro atd. hodně štěstí. |
slapet
![]() |
|
slapetjj, skúšam hľadať, ďakujem |
dandy
![]() |
|
@dandyZkus třeba aji nějakýho opraváře třeba má kontakt na dodavatele DO na ten tvůj tip DVD přehrávače možností je hodně ať se zadaří. |
slapet
![]() |
|
RE: mino téma - Ďialkové na Phillips DVP3380www.tsnova.cz Zde prodávaji ovladače všech typů a značek.Je to v Ostravě.TELEFON 602713353 snad to pomůže.Původní ovladač pokud neni rošlapaný ti někdo opraví. Já to umim taky. |
koax
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 2 326 |
![]() |
|
RE: mino téma - Ďialkové na Phillips DVP3380Spadnul-li na zem, sežeň si rozumného opraváře, bude střepnutý rezonátor (krystal). Je to součástka za 15,-. V EUR nevím. Rozhodně Tě to vyjde levněji než nové DO, na druhou stranu, je-li DO opotřebené, tak koupí nového si pomůžeš i spolehlivostí.Nikdo není neomylný.
|
michal
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 216 |
![]() |
|
RE: mino téma - Ďialkové na Phillips DVP3380ok, ďakujem vám za rady, nejako to snáď zoženiem, skúsim ešte nejaké bazári kuknúť, možno niekto predáva ovládač. ďakujem |
dandy
![]() |
|
RE: mino téma - Ďialkové na Phillips DVP3380OKI, už som ho našiel na http://www.tsnova.cz/p50672-dalkovy-ovladac-dvd-philips/-- ďakujem, idem im napísať či posielajú aj na Slovensko, ďakujem všetkým R^ |
dandy
![]() |
|
RE: mino téma - Ďialkové na Phillips DVP3380http://www.avelmak.sk/index.php?lm=281&pgnum=4 Tuná popozeraj,či nemajú taký,aký potrebuješ. ;) :8) |
A014
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 201 |
![]() |
|
![]() |