Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Příjem DVB-T

Příjem polského multiplexu DVB.T na se.moravě

Tuto otázku bych chtěl především položit /D2MAC/ se kterým jsem ztratil mail. kontakt a co si pamatuji ta se DX příjmem na sev. moravě dosti intenzivně zajíma a snad i ještě zajímá.Vím že jsou zde velmi omezené možnosti a příjem DVB-T z rakouska či německa je naprosto vyloučen i pomocí dálkového příjmu ale co polsko a slovensko?Piště své zkušenosti a poznatky a především vždy uvedtě lokalitu.

DM900-DM800HD-DM800se-DM8000-2x SG2100

DVB
Registrace: 1/2006
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 36
Odpověď v diskusním vlákně

@davidkriz

Ahoj Dave :o)
Pokud je to v tvých silách a možnostech, zkus "kleknout" na Kubu,jesli by neudělat tu Wislu.Podle mých skromných zkušeností má 500W. K38 už možná brzo skončí,ale jeden nikdy neví :o) Taky se ho zeptej,jestli jeho mapy (případně odkazy),by poskytl Jiřímu (toho zase třeba ukecám já :o))) )
Nějaký další a víc "praxový" věci (kromě bečky a chlazení)
bych mohl časem dodat já s Ja,pokud teda bude čas a ochota (+ klidně někdo další),abychom to měli all in one :o)))
Čus bus

@D2MAC
Co ty (Vy?) a mux 4 ve Fren. ?

Xmux
Registrace: 11/2009

@Xmux

čau Libore.
Na Kubu jsem ani nemusel moc klekat ;) Jednoduše jsem mu dal úkol :D Akorát říkal, že až během příštího týdne, jel kdesi na hory balit lyžařky a snowboardařky ;)
Tak pak sem dám odkaz.

Myslím, že ohledně nějakého linkování, mapy, nebo tak nějak jsme to už s J.P. i Kubou řešili, akorát nevim jestli jsme něco vyřešili. Jakože se cosi naťuklo a dál si nepamatuju :D Šak oni se kluci jeden nebo druhý ozvou nebo zkoordinujou, když budou něco chtít.

btw, na Krásné se nechystáš kuknout? Termín už je, jak možná zaregistrovals...

davidkriz
Registrace: 8/2009

@Xmux

"Co ty a mux 4 ve Fren. ?"

Příjem podle počasí a roční doby. Je tam většinou malá rezerva (dlouhá colorka). Mám přepočtenou a postavenou kanálovku na K68 Krížavu, i husté síto v záloze, kdy se ovšem dostanu k nějakému testu, to je otázka...

125/140cm = (80E - 37,5W), 95/105cm = (36E L/R), 2x LNB Invacom, Color Super 92 Emme Esse, Teroz 434. Pokud chcete přežít doktorské studium, nesmí se váš školitel nikdy dozvědět, že vůbec existujete.

D2MAC
Registrace: 8/2004

@davidkriz

Kuknout na Krásne myslíš u mě na střeše :o) nebo přímo "šetření na místě samém" ?

Xmux

@Xmux

no fyzicky, na výměnu antén za měsíc. termín už je, viz konkurence dz...

davidkriz

@davidkriz

Teď se u mě stavoval Ja,tak jsem se ho ptal,co on na to a vypadlo t něj téměř to totožné jako ze mě: Já nevín co bude 15. března,natož 15. dubna,to je ještě strašně daleko :o))))
Co ty,se tam chystáš?

Xmux

@Xmux

šak to je jasné, že člověk ví prd takto dopředu... ale počítám s tím, budu pro to všechno dělat holt. Jináč, podrobnou konzultaci nebo koordinaci bych přesunul pak na email... bude to vhodnější.

davidkriz

@D2MAC

pro D2MAC a ostatní co byli zainteresováni v tématu, Kuba Melín už dnes udělal po mém naléhání tu mapu pokrytí ze Skrzycznego... tak kukněte ;)

http://www.dvbt-servis.cz/mapy/skryczne_dvbt.png

davidkriz

Lysa hora-aktualni info

http://www.(nevhodné slovo).cz/aktuality/vymena-anteny-na-lyse-hore-se-odsouva/

to sproste slovo je DZ ;)

fotka zde

http://www.facebook.com/photo.php?pid=221656&o=all&op=1&view=all&subj=106560644879&aid=-1&id=1739756605

davidkriz

RE: Příjem polského multiplexu DVB.T na se.mor...

@Davidkriz
Ta fotka je opravdu aktual? Čtu tam, že za posl. 24h metr srážek. Včera nebo předvčerem jsem ve zprávách zaslech, že na některých místech Beskyd už napršelo 180mm, což je o 100mm méně než roční průměr nejsuššího místa republiky. Podotýkám, že od této zprávy ještě u nás v Beskydech pršet nepřestalo..

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535
Registrace: 10/2007

RE: Příjem polského multiplexu DVB.T na se.mor...

ta fotka je dle popisu ze včerejška odpoledne... od té doby stále přisněžívá...

davidkriz
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 36

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra