![]() |
|
Příjem polského multiplexu DVB.T na se.moravěTuto otázku bych chtěl především položit /D2MAC/ se kterým jsem ztratil mail. kontakt a co si pamatuji ta se DX příjmem na sev. moravě dosti intenzivně zajíma a snad i ještě zajímá.Vím že jsou zde velmi omezené možnosti a příjem DVB-T z rakouska či německa je naprosto vyloučen i pomocí dálkového příjmu ale co polsko a slovensko?Piště své zkušenosti a poznatky a především vždy uvedtě lokalitu.DM900-DM800HD-DM800se-DM8000-2x SG2100
|
DVB
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 287 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 36 | |
![]() |
|
@davidkrizAhoj Dave :o)Pokud je to v tvých silách a možnostech, zkus "kleknout" na Kubu,jesli by neudělat tu Wislu.Podle mých skromných zkušeností má 500W. K38 už možná brzo skončí,ale jeden nikdy neví :o) Taky se ho zeptej,jestli jeho mapy (případně odkazy),by poskytl Jiřímu (toho zase třeba ukecám já :o))) ) Nějaký další a víc "praxový" věci (kromě bečky a chlazení) bych mohl časem dodat já s Ja,pokud teda bude čas a ochota (+ klidně někdo další),abychom to měli all in one :o))) Čus bus @D2MAC Co ty (Vy?) a mux 4 ve Fren. ? |
Xmux
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 410 |
![]() |
|
@Xmuxčau Libore.Na Kubu jsem ani nemusel moc klekat ;) Jednoduše jsem mu dal úkol :D Akorát říkal, že až během příštího týdne, jel kdesi na hory balit lyžařky a snowboardařky ;) Tak pak sem dám odkaz. Myslím, že ohledně nějakého linkování, mapy, nebo tak nějak jsme to už s J.P. i Kubou řešili, akorát nevim jestli jsme něco vyřešili. Jakože se cosi naťuklo a dál si nepamatuju :D Šak oni se kluci jeden nebo druhý ozvou nebo zkoordinujou, když budou něco chtít. btw, na Krásné se nechystáš kuknout? Termín už je, jak možná zaregistrovals... |
davidkriz
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 2 767 |
![]() |
|
@Xmux"Co ty a mux 4 ve Fren. ?"Příjem podle počasí a roční doby. Je tam většinou malá rezerva (dlouhá colorka). Mám přepočtenou a postavenou kanálovku na K68 Krížavu, i husté síto v záloze, kdy se ovšem dostanu k nějakému testu, to je otázka... 125/140cm = (80E - 37,5W), 95/105cm = (36E L/R), 2x LNB Invacom, Color Super 92 Emme Esse, Teroz 434.
Pokud chcete přežít doktorské studium, nesmí se váš školitel nikdy dozvědět, že vůbec existujete.
|
D2MAC
Registrace: 8/2004 Příspěvků: 2 003 |
![]() |
|
@davidkrizKuknout na Krásne myslíš u mě na střeše :o) nebo přímo "šetření na místě samém" ? |
Xmux
![]() |
|
@Xmuxno fyzicky, na výměnu antén za měsíc. termín už je, viz konkurence dz... |
davidkriz
![]() |
|
@davidkrizTeď se u mě stavoval Ja,tak jsem se ho ptal,co on na to a vypadlo t něj téměř to totožné jako ze mě: Já nevín co bude 15. března,natož 15. dubna,to je ještě strašně daleko :o))))Co ty,se tam chystáš? |
Xmux
![]() |
|
@Xmuxšak to je jasné, že člověk ví prd takto dopředu... ale počítám s tím, budu pro to všechno dělat holt. Jináč, podrobnou konzultaci nebo koordinaci bych přesunul pak na email... bude to vhodnější. |
davidkriz
![]() |
|
@D2MACpro D2MAC a ostatní co byli zainteresováni v tématu, Kuba Melín už dnes udělal po mém naléhání tu mapu pokrytí ze Skrzycznego... tak kukněte ;)http://www.dvbt-servis.cz/mapy/skryczne_dvbt.png |
davidkriz
![]() |
|
Lysa hora-aktualni infohttp://www.(nevhodné slovo).cz/aktuality/vymena-anteny-na-lyse-hore-se-odsouva/to sproste slovo je DZ ;) fotka zde http://www.facebook.com/photo.php?pid=221656&o=all&op=1&view=all&subj=106560644879&aid=-1&id=1739756605 |
davidkriz
![]() |
|
RE: Příjem polského multiplexu DVB.T na se.mor...@DavidkrizTa fotka je opravdu aktual? Čtu tam, že za posl. 24h metr srážek. Včera nebo předvčerem jsem ve zprávách zaslech, že na některých místech Beskyd už napršelo 180mm, což je o 100mm méně než roční průměr nejsuššího místa republiky. Podotýkám, že od této zprávy ještě u nás v Beskydech pršet nepřestalo.. Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
RE: Příjem polského multiplexu DVB.T na se.mor...ta fotka je dle popisu ze včerejška odpoledne... od té doby stále přisněžívá... |
davidkriz
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 36 | |
![]() |
|
![]() |