![]() |
|
Dálkový ovladač- nebezpečný?Včera známý donesl do restaurace dálkový ovl.poměrně slušný,název teď momentálně nevím.Ale co se stalo.Chtěli jsme ho vyzkoušet,tak jsem na Humaxe od Digi zadal kody asi 15,nevzalo to.Potom jsme zkoušeli na TV Thomson,taky napsané kody nevzal,dal jsem aut.prohledávání a po chvilce prohledávání TV zhasla.Zkoušeli jsme odpojit ze sítě a nic.Jen blikala ledka červeně na TV.ještě že to neodrovnalo toho Humíka od Digi.Že by nějaký dálkač likvidátor?Nevím.Typ mohu napsat až zítra. |
Ji.sat
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 804 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 33 | |
![]() |
|
Jedna neuveriteľná zhoda okolnostíMne s kamarátom sa nedávno stalo toto.Banálne premiestnenie napájacieho zdroja antény mmds od jedného suseda k druhému.Po namontovaní zdroja zapneme dvbc prijímač, potom tv, pár krát sme prepli, či to funguje a zrazu vypadla elektrina.V ostatných bytoch sa svietilo.Pozrieme ističe, poistky, všetko v poriadku.Privolaný elektrikár zistil, že šťava do hodín nejde vôbec, ale zo stĺpa do baráku ide.Pod strechou bola odkrytá "100ročná" svorkovnica s káblami a tam jednoducho ten kábel odišiel.Museli prísť ďalší elektrikári s veľkým rebríkom a majiteľ bol našťastie rozumný a chápal, že sme to nijako nemohli zaviniť my.Tv Panasonic 40DS400E, sat 120cm,motor 75e-27w,napevno 36e, 23e, 19e, 1w, 30w,prijímače Golden media 9080, Openbox s3ci, Cryptobox 650, na pamiatku môj prvý Openbox 810.
|
romannitra
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 1 317 |
![]() |
|
pěkný humr!!!nejlepší by bylo to smáznout... :ogre: :ogre:_________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
Registrace: 11/2005 Příspěvků: 3 953 |
![]() |
|
Pro kubu + kimiRada od "kimi"zabralala.Měl jsem tam svůj uniovladač a do TV jsem se nedostal,ledky blikali.Vzal jsem si ten hospodský , to víte z 50% opotřebovaný zmáčkl předvolbu 1 to byla ĆT1 držel asi 5 vteřit a televize naskočila.Ćlověk se musí pořád učit,ale to se může stát každému i při zadávání kodů u satelitů,DVD,atd. R^ |
Ji.sat
![]() |
|
RE: Dálkový ovladač- nebezpečný?Aspoň je vidět na příspěvcích co jsou tady za (nevhodné slovo)i.Každej kecá pi..viny ale správně poradit neumí skoro nikdo. |
kimi
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 243 |
![]() |
|
RE: Dálkový ovladač- nebezpečný?nevhodné slovo bylo koko.i :laughing: |
kimi
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 243 |
![]() |
|
Svätá pravda.Ahoj kimi, Ty si to vystihol. Máš pracdu a moje sympatie. |
Debo Fogo
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 14 |
![]() |
|
re:Ji.sat už jsem se tě chtěl dříve zeptat,párkrát jsem dělal na Březinkách a hned v té spodní rekonstruované řadě naproti Lidlu je parabola za sklem balkonu.Není to tvoje?Kathrein UFS 922 . Nokia 9800,9600 . Humax 5400 . Ferguson HF 8900,Ariva 200 . Edision MINI,VIP2 . Paraboly FUBA OP 85,motor HH100,multifocus 28-23-19-13 . karty CS LINK, ORF, SKYLINK
|
lubbik
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 1 807 |
![]() |
|
RE: Dálkový ovladač- nebezpečný?Tak to není,bydlím kousek níž.Jedna parabola s motorem na střeše,druhá na balkoně.Březinky to je můj rajon. |
Ji.sat
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 33 | |
![]() |
|
![]() |