Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Většina atraktivních programů na SKYLINKU

nemá češtinu,ani slovo,ani titulky.Asi to přestanu platit.Na co je mi NGC,Discovery,NG,NGW a jiné programy,kde žvaní jenom anglicky,madarsky nebo mají vypálené holandské titulky? Dívat se jen na obrázky je o ničem.Co na vy pane Glisníku?Kdy zavedete české stopy u VŠECH PROGRAMŮ, za které vybíráte české peníze?

Piller
Registrace: 8/2003
Stránka: [ 1 ] 2 3 4 5
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 104
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Většina atraktivních programů na SKYLINKU

a co my tady s tím ??
tak to neplat nebo Ti někdo stojí s pistolí u hlavy ?

pat
Registrace: 1/2006
Galerie: pat

glisník to do češtiny nedabuje, ty pako. pokud zástupce toho programu u nás nevyrábí a nenabízí českou audio stopu, tak má skylink dvě možnosti. buď ten program nenabízet vůbec, a nebo ho nabízet s těma titulkama. žádná další možnost neexistuje

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond
Registrace: 2/2006

Vortimonde

jak si přišel na to že jsem pako?
My se známe?

Piller

no tak asi si z nás děláš jenom srandu

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond

piller Vase kritika je opravnena takze se nak divim proc ho tady urazite, no na druhou stranu treba podotknout ze tenhle kritickej hlas treba adresovat primo Skylinku

at se dari, ahoj ;)

Vzdát se je horší než být poslední.

alfasex
Registrace: 8/2006

Zas nadruhou stranu kdyz mi vadi balicek programu v cizim jazyce tak si to prece nebudu objednavat :-/ jsou i taci co preferuji original jazyk.Jinak konkurence je velka jen si vybrat :8)

Dreambox 500 sg2100 parabola 80, Dreambox 600, parabola 65, Geminy. Nac stahovat kalhoty kdyz brod je jeste daleko.

lak

já žasnu. nepraštilo vás v noci všechny něco přes hlavu? od kdy má skylink něco společnýho s češtinou na national geographic?

vortimond

Vorti

Dnes jsem dopoledne zkusil poštelovat ten Badr na T90ce a nakonec stačilo pouze podle chybovosti na 12169V doladit na nejlepší hodnotu stávající staré dobré INVERTO SilverTech.

S místem tam tedy problém neni, takže MultiConnect tam dávat nebudu, ale BlackUltras tam výhledově dám.

Zajímavé je, že na 7100 po upravě klesla kvalita na 72% z původních 73%. Jinak to jede přes dvě relátka/EMP168 a 164/, sat rozbočovač 2out, a cca 25 kabelu Belden.

DubaiSportHD je tímto v pohodě.

On Air!

Saxon
Registrace: 5/2007
Galerie: Saxon

jenže oni ten balíček seskupí tak,že vnutí i to co člověk nechce.to není žádné PPV,ale vytáhnout pracy z kapsy.Já si myslím,že by to mělo mít českou stopu.To je muj názor.

Piller

ľudia ved máte na výber, čo tu plačete?Ja mám teraz robiť krik v Tescu za to že platím vysoké dane? Nikto vá nenúti, neplatte to, a stažujte si na skylinku, tu akože čo s tým?Máš problém dostať normálnu odpoved na otázku a nie tu akože robiť "puč" a plakať čo a ako.

3x_Zgemma_H9_TWIN_ SE Megasat_ HD_ 7_ combo

Tami
Registrace: 3/2006

Jdi se učit anglicky, to bude mít smysl a ne tyhle krafy o ničem. Rv

On Air!

Saxon
Registrace: 5/2007
Galerie: Saxon

a co tam mají dát jinýho? když se budeme bavit o tom HD, tak jediná dokumentární stanice v češtině je History. nic jinýho neexistuje. a když jim holanďani nabídli od nich na simulcrypt Discovery, tak proč by to tam neměli dát?

vortimond

Vortimonde

to se vztekáš a osočuješ kdekoho?Konstatoval jsem,že tento provozovatel šíří na uzemí ČR programy,které nejsou v našem jazyce.Vznáším dotaz,zda je to normální a co s tím hodlá dělat.Co se vztekáš?

Piller

Saxone

nejsi nějakej divnej?

Piller

skylink s tím nemůže dělat vůbec nic! tečka

vortimond

môj názor je ten, že by mal mať aj českú/slovenskú aj originálnu stopu. Osobne nerád pozerám programy ktoré nie sú v SK/CZ aj keď ovládam EN, FR, DE, stále je to akési "iné"

linomnc
Registrace: 12/2009

@Piller

Halooo, kľud, a čo by si chcel, môže tu niekto za niečo ohľadom sky linku? ak ano tak sa ťažuj tu, ked nie tak tam kde to možno bude mať zmysel a efekt.

3x_Zgemma_H9_TWIN_ SE Megasat_ HD_ 7_ combo

Tami
Registrace: 3/2006

@tami

je to snad první debata ohledně SKYLINKU zde na foru?POkud ano,beru to,pokud ne,nechápu co mne okřikuješ.Uvidíš,že to bude mít zmysel i tak.

Piller

Zakladatel tohoto vlákna není vůbec pako a má pravdu, protože já si předplatil cca před rokem HD a tuto chybu již nebudu opakovat, tak maximálně vždy na měsíc, protože jsem vyhodil peníze za službu, která se měla rozvíjet přidáváním programů v češtině a prd leda, sliby chyby, takže už se nenechám nachytat. Na bebe chanel a programy, které nejsou v češtině mě určitě už nenachytají!!! Jen ten HD history mě bude chybět to je fakt a filmbox HD ??? No , možná :))) :))) :)))

jurkaturk
Registrace: 4/2009

Piller

Vnuti? prece te nikdo k nicemu nenutil.Samozdrejme Skylink zajistuje pouze distribuci a nevirabi tento program.

Dreambox 500 sg2100 parabola 80, Dreambox 600, parabola 65, Geminy. Nac stahovat kalhoty kdyz brod je jeste daleko.

lak

@jurkaturk

bacha! předseda vortimond tě sejme!

Piller

skylink je firma asi taková, jako české radiokomunikace. absolutně nezodpovídá za obsah programů a NEPODÍLÍ se na něm. NEMÁ na něj nejmenší vliv. jistě tam mohli dát místo NAT GEO (a NT WILD) třeba Spektrum. ale tím jejich vliv končí

vortimond

@Piller

Máš problém?
Napiš jej tedy sem :O
skylink@skylink.cz

VU+ solo2 ; VU+ uno ; AZBOX HD Premium ; 28,2°v;23,5°v;19,2°v;13°v;1°z;4°z 2x parabola 100cm

martin5
Registrace: 10/2007

@lak

hele,když nebdu chtít,nebudu to platit.Jenže já to chci vidět a slyyšet v jazyce ,ketrému rozumím.Co je na tom divného?A pokud je skylink jen distributor,tak mi vysvětli,že do balíku progrramů doplnuje nebo z nich vyhazuje JINÉ programy(BEBE třeba..).TAk asi něco OVLIVŇUJE,NEEEEEEE?Tak co mi tu meleš o tom, že skylink nevybírá co bude pouštět do éteru?

Piller

Jdi už někam ukaž provozovatele který to vysílá v češtině,a pak si tu hon triko prostě čeština pro tyto programi není a basta ,jediné dva programi v HD kde je čeština je HBO HD + EUROSPORT 2 Bundes.,a ty zatím na Sky linku chybí,jsem zvědav co přidá v HD UPC ,ale má přesně na výběr v češtině to samé co Sky link,takže překvapení se konat nebude.Jsi tu zaregistrovaný dost dlouho takové výkřiky do tmy bych čekal od nováčka a ne od někoho kdo tu je 7 let.

Vše na chatě: Philips 40PFL6606H/12 - APEBOX C2 4K Skylink Full - TESLA MediaBox XA400 Android TV apka O2 TV stříbrná - Philips 32PFL6626H - Opticum SLOTH Combo Plus Philips - TCL 32S5200

habr
Registrace: 4/2006
Stránka: [ 1 ] 2 3 4 5
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 104

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra