![]() |
|
Zapojení konvertoru MAXIMUM V-11 Single + DiSEqC LAhoj,povedlo se mi koupit tento konvertor. Problém je v tom jak ho zapojit. Vůbec nemám motor diseqc ani další konvertor na parabole. Jak ho zapojit aby správně fungoval. Má na sobě 2 koncovky. Příště asi budu muset lépe vybírat. http://shop.olmi.cz/zbozi/1848-lnb-maximum-single-v-11-s-diseqc-0-2-db Mám Inetbox 300S (dreambox 500s) s Gemini 4.1 Děkuji Xampik :((( |
xampik
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 19 |
![]() |
|
RE: Zapojení konvertoru MAXIMUM V-11 Single +...a jak nastavit dreamboxe v menu :bomb: |
xampik
![]() |
|
RE: Zapojení konvertoru MAXIMUM V-11 Single +...wole šak to tam máš v tom linku dole aj nakreslené, v čom je problém? |
linomnc
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 279 |
![]() |
|
RE: Zapojení konvertoru MAXIMUM V-11 Single +...jde o to jestli něco nastavit v dreamboxu |
xampik
![]() |
|
RE: Zapojení konvertoru MAXIMUM V-11 Single +...no buď nič, alebo DiSEqC A |
linomnc
![]() |
|
RE: Zapojení konvertoru MAXIMUM V-11 Single +...Built-in DiSEqC specs DiSEqC A: Internal LNBDiSEqC B: External LNB ten čo si kúpil je "A" a ten, čo kúpiš nabudúce a pripojíš do tohoto, ten bude "B". A keby aj "B" nikdy nebolo, tak sa nič nedeje |
linomnc
![]() |
|
RE: Zapojení konvertoru MAXIMUM V-11 Single +...ok takže to mám připojit na konektor to Set top box a dál neřešit žádným settingem jo :) ? díky |
xampik
![]() |
|
RE: Zapojení konvertoru MAXIMUM V-11 Single +...jj, pokiaľ tam máš len jeden jediný sám osamotený LNB, takú sirôtku, tak potom by to nemal byť problém. Doma som si omylom na povale prestrihol coax a nemal som origoš spojku, tak som tam narval f-ka a jediné čo som našiel bol diseqc prepínač, tak som to našroboval na Ačko a v stb som nič neprestavoval a chodí to. A keďže som tvor lenivý, už som to neprerábal a mám to tak doteraz. |
linomnc
![]() |
|
![]() |