![]() |
|
Jakou náhradu za již neexistující XtramusicExistuje ještě možnost přijímat v EMU monotematické rozhlasové stanice (jako kdysi byla Xtramusic).Pokud ano tak kde. Děkuji předem za radu. |
fousek
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 83 |
![]() |
|
RE: Jakou náhradu za již neexistující Xtramusi...ak máš dreambox tak to by som vedel.vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 7 489 |
![]() |
|
RE: Jakou náhradu za již neexistující Xtramusi...Na začátku r. 2007 skončilo vysílání Xtra Music. Nová služba se jmenovala Music Choice. Bylo to celkem 7 kanálů vždy po 6 žánrových programech. Fungovalo to v EMU, ale bylo to ještě v době Nagra2. Provozovatelem byl TPS a Cyfra+. Neví někdo o něčem podobném? |
simon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 209 |
![]() |
|
Dreambox nemám jen stareho osvědčeného Humíka 5400Dreambox nemám |
fousek
![]() |
|
fousekniečo podobné cez dreambox je.Vypíšem aspoň niečo: 50s,60s,70s,80s,90er, afro,albania,alternative,all,back,baladas,balkan,beatles,best,blues, brasilian,catholic,celtic,charts,clasic ,club, comedy,country ,creative,dance,deep,demo,dirty disco,drum,easy,electronicetno,euro,film,folk,funkghotic,heavy,old a nespočetné množstvo ďaľších a ďaľších. Ku každému žánru je niekoľko desiatok ďaľších rozhlasových staníc (977). Kvalita je dobrá , na úrovni 128 a 192 bitrate, vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
![]() |
|
oneeeeea to je kde?3x_Zgemma_H9_TWIN_ SE
Megasat_ HD_ 7_ combo
|
Tami
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 3 160 |
![]() |
|
TamiNo to ti je ak máš dreambox. Dva krát stisneš modré tlačidlo a tam ti je dreamnestcast, dáš ok a potom si stišneš žlté tlačidlo. Chviľku počkáš až sa ti to načíta (977)a potom si už len vyberáš. Ale pred začatím skúšania je lepšie dream tvrdo reštarnuť.vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
![]() |
|
Dreambox asi bude pro mne zajímavýDreambox asi pro mne bude zajímavý, musím zjistit typy a jak se s tí pracuje.Na které družici a s jakými parametry to ale chytím? |
fousek
![]() |
|
fousekStačí klon Dreamboxu třebas InetBox 300S a připojení k internetu. |
adam 2
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 429 |
![]() |
|
fouseknepotrebuješ behať po družiciach. K tomu potrebuješ len lan ethernet a pripojenie k sieti, čiže k internetu a už len vyberáš a počúvaš. Je tam vypísaný aj interpret a názov skladby , poprípadne stisneš menu a vybereš si nahrávať. Nahráva to do mp3 na hdd.vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
![]() |
|
Takže je to i na internetu - ale na jaké adrese?Na jaké adrese je to na internetu, pokud jak jsem pochopil nepotřebují satelitní přijímač, ale stačí mi počítač s připojením k internetu? |
fousek
![]() |
|
Nikde na internetu to nemohu najítJaká je to adresa? |
fousek
![]() |
|
![]() |