![]() |
|
Jakou kartu?Prosím Vás, chtěl bych si koupit kartu na České programy.Co by jste mi poradil. Děkuji |
karlos
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 58 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 29 | |
![]() |
|
Jasnějá počítám roční předplatné najednou ne přes sipo.Potom mám pravdu ne?Ale to je fuk.Tady jde spíš o ten nesmysl,jak je lepší platit jenom co chci a co si vyberu oproti multi.Pokud teda chci víc než jeden program za 84Kč. |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 458 |
![]() |
|
RE: Jakou kartu?roční předplatné nebo sipo je přece to samé(stejná cena). Někdy si tu fakt připadám jak u.. :razz:Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
Ovšemto jsme tedy dva co si tak připadají.Roční předplatné placené jednou platbou u multi je 230Kč.Roční předplatné u tý nesmyslnosti šesti programu CS Linku je měsíčně 220Kč.Tak pokud nemám pravdu,tak už ji nebudu mít nikdy. |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 458 |
![]() |
|
RE: Jakou kartu?:))) vidíš to jak jsem blbej, na ten měsíc slevy při platbě multi na rok jsem zapomněl :crying:Jinak smysl v mých 6 vidím pro ty, co chtějí levněji csfilm+5, který je u Skylinku prémiový. Multi zase kvůli Filmboxům, kde je to zase opačně. Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 29 | |
![]() |
|
![]() |