![]() |
|
Jde HBO na Skylinku samostatně?Zajímá mne, zda je možné objednat kanál HBO na kartě Skylink samostatně. Před pár měsícema měli na jejich stránkách v ceníku uvedeno, že samostatně nelze, ale jen k balíčku Multi nebo Multi HD. Ale nyni už tam ta poznámka není. Nemohu najít nějakou zprávu, že by došlo ke změně. Díky. |
proof
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 13 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 27 | |
![]() |
|
Jde HBO na Skylinku samostatně?Zdravím pánové,omlouvám se za mylnou informaci že HBO nelze koupit samostatně napsal jsem dotaz na Skylink a to je odpověď od SkylinkuLze zakoupit i HBO samostatně.Cena na měsíc je 235,-Kč na rok 2585,-Kč U mě asi nastal problém s platební kartou při platbě proto mě to vyhodilo ze systému a vrátilo zpět na začátek. |
maty
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 28 |
![]() |
|
RE: Jde HBO na Skylinku samostatně?To buď rád, takovou cenu platit nemusíš. Kup si roční gitalku a balík film na celý rok za polovinu. Víc než 13 měsíců tě tedy vyjde na 2100 i s kartou, HBO2 a Cinemax.Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 27 | |
![]() |
|
![]() |