![]() |
|
Ferguson Arova 200Jak se osvědčuje Ferguson Ariva 200, jak rozumná je jeho koupě? Zatím mám klasický VCR Panasonic, kde neuplatním HD příjem?Děkuji za Vaše odpovědi. |
navrazde
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 136 |
Stránka: 1 2 [ 3 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 56 | |
![]() |
|
RE: Ferguson Arova 200Jinak Ariva se už prodává půl roku a recenze až nyní :lookaround: , dříve tady někdo prohlašoval, že na tento čerep tady recenze nebude :)))Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.
|
drobeček
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 6 762 |
![]() |
|
RE: Ferguson Arova 200namontováno něco kolem 40ti kousků a pouze jedna reklamačka,dnes skoro každý hledí na cenu a o tom to jeCvik dělá mistra.
|
ladinek
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 405 |
![]() |
|
RE: Ferguson Arova 200Mám ji asi 4 měsíce a jsem spokojen. Za ty prachy výborný |
jpchenet
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 73 |
![]() |
|
RE: Ferguson Arova 200Žijeme v době sráčů, pro Arivu jako stvořené. |
HiFiOK
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 951 |
![]() |
|
RE: BabuiZdar, nechci zakládat nové téma.Mohl bys napsat něco blíže o Optiboxu Koala HD? Také po něm "pokukuji". Díval jsem se na AB F... a tam se zatím moc informací neobjevuje... GI XPEED LX3, DM800 clone, motor SG2100
|
milev1
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 197 |
![]() |
|
Děda PetrVytrhavani veticek z kontextu Vam jde dobre. Hmm pokud se hovori o interni ctecce, tak pokud nekdo nema IQ tykve tak to pochopi ...V pondeli bude test s novym firmwarem a bude to v clanku doplneno, pokud tam bude nejak zmena. @drobeček: chlapce situace se meni kazdym okamzikem jako na fronte, pred pul rokem tady jeste ariva nebyla, bylo to pozdeji, ale to neni dulezite, rozhodne byla SW nekde jinde nez je ted @all: myslim ze jste to rozebrali dost, takze tu debatu muzeme ukoncit :))) Kazen a poradek je to hlavni!
|
007
Registrace: 10/2004 Příspěvků: 1 796 |
Stránka: 1 2 [ 3 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 56 | |
![]() |
|
![]() |