![]() |
|
007chlapče, Ariva 200 je v prodeji od první poloviny září, tak ten půl rok sedí na chlup :)))Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.
|
drobeček
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 6 762 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 45 | |
![]() |
|
re:BabuiMyslím si totéž,ten přístroj není špatný a lidem,kteří mají doma placku a chtějí ještě nějaký obyč sat dám raději Arivu,než o 1500 levnější SDéčko.Spousta lidí jí haní i protože nemůžou rozchodit,že HD se stává dostupnějším i pro normální lidi,kteří tak mají celou soupravu za šestku a oni dali jen za přístroj desítku.Jinak Babui čím si definitivně nahradil HF řadu Fergusonů?Kathrein UFS 922 . Nokia 9800,9600 . Humax 5400 . Ferguson HF 8900,Ariva 200 . Edision MINI,VIP2 . Paraboly FUBA OP 85,motor HH100,multifocus 28-23-19-13 . karty CS LINK, ORF, SKYLINK
|
lubbik
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 1 807 |
![]() |
|
to lubbikAhoj kamaráde!!!Vidím, že se mě na to ptáš neustále, ale úpřimně ničím... Nejsem prodejce, kdo chce doporučím Arivu 100/200 (sociální případy)to jsou skoro všichni. Jinak jsem se vzhlédl v tom samém co Ty, ale v klonech od Optiboxu: Alligator/Panthera nejnověji Optibox Koala HD=Octagon 1008=Openbox S5 HD=Tvůj Fortis 9100 HD :8) Při vkládání CAMů, flešky nebo připojení kabelu RS232 do stroje, musí být vždy vypnutý. To samé platí i při jejich odejmutí. Předejdete tak zbytečným starostem.
|
Babui
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 4 143 |
![]() |
|
for 007oprav si v článku označení YUV výstupu na komponentní, kompozitní výstup je něco jiného.On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
RE: 007Nazdar odborníci.Bývalí kolega,absolutní sat.analfabet,mně dal dotaz,co k placce(Mělnícko),pokud budu mít nějakou rozumnější odpověď,tak jej k Vám nasměruji.=HD,ůprava přes USB,rozhoduje se na natáčení,má jižní výhled.(s tím natáčením,jsem jej zblbnul já,za to se omlouvám. |
zzaner
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 3 333 |
![]() |
|
to lubbikAhoj, prosímtě můžes se mě ozvat na email?Děkuji Bob Při vkládání CAMů, flešky nebo připojení kabelu RS232 do stroje, musí být vždy vypnutý. To samé platí i při jejich odejmutí. Předejdete tak zbytečným starostem.
|
Babui
![]() |
|
SaxonDik, sorry za preklep, opravime.Kazen a poradek je to hlavni!
|
007
Registrace: 10/2004 Příspěvků: 1 796 |
![]() |
|
re:Babuinemám tvůj email,napiš mě:lubbik@volny.cz . Jinak já mám místo HF8900 HD Box9200.Začal jsem Vantage,ale zatím nechodí jak mají.Kathrein UFS 922 . Nokia 9800,9600 . Humax 5400 . Ferguson HF 8900,Ariva 200 . Edision MINI,VIP2 . Paraboly FUBA OP 85,motor HH100,multifocus 28-23-19-13 . karty CS LINK, ORF, SKYLINK
|
lubbik
![]() |
|
RE: 007Zkoušel si to i s jionou kartou, než s tvou CSlink?Koušou se ti i FTA HD programy? Včera jsem kvuli tobě vydžel sledovat Pojištovnu v HD a nic se nesekalo, dokonce jsem přitom jel i Timeshift. On Air!
|
Saxon
![]() |
|
re :saxonPředpokládám,že je to na mě...Karty jsem zkoušel obě.Dnes mě konečně přišel modem,tak budu moci začít laborovat.Jinak Pojišťovna je technicky slabá,jestli je málo nasvícená,nebo je to formátem nevím...ale zajímalo by mě to.Kathrein UFS 922 . Nokia 9800,9600 . Humax 5400 . Ferguson HF 8900,Ariva 200 . Edision MINI,VIP2 . Paraboly FUBA OP 85,motor HH100,multifocus 28-23-19-13 . karty CS LINK, ORF, SKYLINK
|
lubbik
![]() |
|
RE: 007Ano, bylo tam vidět hodně obbrazového šumu. Hlavně v hodně tmavých scénách, také jsem si toho všiml.Především v interiérech. Tvůj problém bude na reklamaci, poslal jsem ti materiál na který normálně jedu, takže zde bych problem neviděl. On Air!
|
Saxon
![]() |
|
to lubbikmáš poštu...a prozvoň na uvedené telefonní číslo, zavolám Ti zpět Při vkládání CAMů, flešky nebo připojení kabelu RS232 do stroje, musí být vždy vypnutý. To samé platí i při jejich odejmutí. Předejdete tak zbytečným starostem.
|
Babui
![]() |
|
RE: 007@ drobeček : to, čo si napísal, tak isto vnímam aj ja.@007 : - je mi jasné, že Omko je Váš zákazník, možno sponzor a pod. - to beriem - akurát nemám rád, keď niekto na základe príkazov a zákazov riadi už len tú základnú vec : právo sa slobodne vyjadrovať - nechápem, prečo bola uzamknutá diskusia o Arive ( asi bude pravidlom, že každý topic s názvom ariva hd200 bude od tohoto víkendu uzamknutý... ) a ešte viac nechápem, nemožnosť diskusie v teste. Ale rád by som si prečítal tvoje súkromné vyjadrenie, nemusíš ho publikovať tu... - akýkoľvek FW v arive nedokáže eliminovať výrobní vady, ktoré stále sú a sú aj v nových sériach ( DO, tuner, SCART, front panel ). Na to je FW krátky... - čo zrazu názor otočený o 180 stupňov ? |
jarino1978
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 1 452 |
![]() |
|
RE: 007k Arive : svoj názor budem meniť až vtedy, keď nebudú reklamácie v takom počte, ako sú doteraz. A až potom, ak FW nebude obsahovať bugy, ktoré sa periodicky striedajú z FW na FW.Je pravda, je to lacný stroj, nemám nenávisť voči tak nízkej cene ( veď aj prečo samozrejme ), nehnevá ma to, že je lacnejšia, ako iné stroje. To s tým nemá nič spoločné. Ale kvalitná, spoľahlivá a s dobrou podporou určite nie je. Aj pri tak lacnom STB nemajú čo hľadať výrobné vady, v tak veľkom počte. A o tom krásnom obraze by som veľmi ale veľmi pomlčal. Hlavne SD ;) |
jarino1978
![]() |
|
jarino1978Jarinko, na tebe jsem se těšil! Můžeš nám napsat kde bereš ty statistický údaje? Snad to nejsou pouze vyčtená moudra z netu? Nebo si myslíš, že můj malinkej zhruba 40ti kusovej statistickej vzorek je nic neříkající? :))) Pokud nedoložíš svoje výplody něčím....., tak to jsou pouze žvejky a bláboly.Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.
|
kuba
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 4 247 |
![]() |
|
kubaa ty ho máš jak podložen? Ten 40 kusovej vzorek.Já Arivu nemam rád, ani nerad, ale tohle mě opravdu zajímá. On Air!
|
Saxon
![]() |
|
kubaneboj kubo, ono to prijde, pak se ujezdis a uposilas |
rj45
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 1 419 |
![]() |
|
RE: 007Kubo měl bys začít chodit do kostela!!To co píše RJ tě čeká v lepším případě, v tomto horším Tě šmejkne. On Air!
|
Saxon
![]() |
|
@kuba :v tej zamknutej diskusií som zachytil kolegu, ktorý myslím dosť presne uverejnil štatistiku ( predaj / reklamácie ). Ak by som si mal vybrať, uverím jemu. Ničím nezaujatý príspevok, len holé fakty.Nemusíš brať do úvahy moju štatistiku, ja nebudem brať tvoju. Zoberme tú jeho... No a keď sa rozlezieš po fórach, stačí len CZ/SK, môžeš si nezaujate urobiť ten názor aj sám. A keď budeš pozorne aj čítať, tak tvoja obľúbená výhovorka : " je to vždy medzi stoličkou a strojom " akosi nedokáže obstáť. Mne je jedno, či si predal 40 alebo 1000 kusov, ja si to nedokážem overiť, opačne si ty nedokážeš overiť tie moje. Ale tie reálne zážitky s konkrétnymi užívateľmi si dokáže overiť aj malé dieťa. A rozhodne stoja za to. Občas obdivujem niektorých ľudí, ako dokážu veriť tomu istému STB aj po tom, ako ho v priebehu 3-4 mesiacov už 3-4 x vyreklamovali. ;) To sa jednoducho kvalitnému výrobku nemôže stať. Tá Ariva plne zodpovedá svojej cene : nenáročný, poruchový a nestabilný STB. To jednoducho nezmeníš ! |
jarino1978
![]() |
|
RE: 007jarino1978:Jako vždy, vyčtená moudra kdesi z netu. Z tebe je mně smutno. Saxon: I když sis odpověděl, tak tě doplním. Zhruba 40 kusů namontovaných a zatím žádná reklamace, žádný problém.Mám to podložené vlastní zkušeností. Montuji také hodně Homecasty 3000 a tam snad není měsíc aby nebyla alespoň jedna reklamace. Ale stává se to tak půl roku, předtím to bylo v pořádku. Opravdu nedám na hloupé plky nějakých Jarinků. Vlastní zkušenost je nedocenitelná. Kabel RG6 Bigsat montuji několik let a zatím jsem se také k žádnému nemusel vrátit. Opravdu mně žvejky z netu nechávají klidným. Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.
|
kuba
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 4 247 |
![]() |
|
RE: 007kuba to myslim napsal vystizne, plne se s nim ztotoznuji, jarino nevi o cem mluvi, kdo je nejaky sponzor atd, jsou to kraviny, OMKO si tu za reklamu radne plati, tak jako kazda jina firma, jestli nema nekdo rad prikazy a zakazy od admina me nezajima, proste ma smulu, ja si muzu uzamknout co budu chtit a pokud je to vlakno o nicem a jen se lide hadaji, tak to podporovat nebudu, uzamknuta diskuse v recenzi je na zadost autora, neni to nic neobvykleho i od jinych autoru, viz predchozi recenze ...neviditelna ruka trhu tu je a zasahuje a je treba na ni pruzne reagovat, to uz rikal prof. Klaus, tak nechapu ten udiv .... Kazen a poradek je to hlavni!
|
007
Registrace: 10/2004 Příspěvků: 1 796 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 45 | |
![]() |
|
![]() |