Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: DVB-S přijímače

007

chlapče, Ariva 200 je v prodeji od první poloviny září, tak ten půl rok sedí na chlup :)))

Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.

drobeček
Registrace: 1/2006
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 45
Odpověď v diskusním vlákně

re:Babui

Myslím si totéž,ten přístroj není špatný a lidem,kteří mají doma placku a chtějí ještě nějaký obyč sat dám raději Arivu,než o 1500 levnější SDéčko.Spousta lidí jí haní i protože nemůžou rozchodit,že HD se stává dostupnějším i pro normální lidi,kteří tak mají celou soupravu za šestku a oni dali jen za přístroj desítku.Jinak Babui čím si definitivně nahradil HF řadu Fergusonů?

Kathrein UFS 922 . Nokia 9800,9600 . Humax 5400 . Ferguson HF 8900,Ariva 200 . Edision MINI,VIP2 . Paraboly FUBA OP 85,motor HH100,multifocus 28-23-19-13 . karty CS LINK, ORF, SKYLINK

lubbik
Registrace: 11/2006

to lubbik

Ahoj kamaráde!!!
Vidím, že se mě na to ptáš neustále, ale úpřimně ničím...
Nejsem prodejce, kdo chce doporučím Arivu 100/200 (sociální případy)to jsou skoro všichni.
Jinak jsem se vzhlédl v tom samém co Ty, ale v klonech od Optiboxu:
Alligator/Panthera nejnověji Optibox Koala HD=Octagon 1008=Openbox S5 HD=Tvůj Fortis 9100 HD :8)

Při vkládání CAMů, flešky nebo připojení kabelu RS232 do stroje, musí být vždy vypnutý. To samé platí i při jejich odejmutí. Předejdete tak zbytečným starostem.

Babui

for 007

oprav si v článku označení YUV výstupu na komponentní, kompozitní výstup je něco jiného.

On Air!

Saxon
Registrace: 5/2007
Galerie: Saxon

RE: 007

Nazdar odborníci.Bývalí kolega,absolutní sat.analfabet,mně dal dotaz,co k placce(Mělnícko),pokud budu mít nějakou rozumnější odpověď,tak jej k Vám nasměruji.=HD,ůprava přes USB,rozhoduje se na natáčení,má jižní výhled.(s tím natáčením,jsem jej zblbnul já,za to se omlouvám.

zzaner
Registrace: 9/2006

to lubbik

Ahoj, prosímtě můžes se mě ozvat na email?

Děkuji Bob

Při vkládání CAMů, flešky nebo připojení kabelu RS232 do stroje, musí být vždy vypnutý. To samé platí i při jejich odejmutí. Předejdete tak zbytečným starostem.

Babui

Saxon

Dik, sorry za preklep, opravime.

Kazen a poradek je to hlavni!

007
Registrace: 10/2004

re:Babui

nemám tvůj email,napiš mě:lubbik@volny.cz . Jinak já mám místo HF8900 HD Box9200.Začal jsem Vantage,ale zatím nechodí jak mají.

Kathrein UFS 922 . Nokia 9800,9600 . Humax 5400 . Ferguson HF 8900,Ariva 200 . Edision MINI,VIP2 . Paraboly FUBA OP 85,motor HH100,multifocus 28-23-19-13 . karty CS LINK, ORF, SKYLINK

lubbik

Zkoušel si to i s jionou kartou, než s tvou CSlink?

Koušou se ti i FTA HD programy?

Včera jsem kvuli tobě vydžel sledovat Pojištovnu v HD a nic

se nesekalo, dokonce jsem přitom jel i Timeshift.

On Air!

Saxon

re :saxon

Předpokládám,že je to na mě...Karty jsem zkoušel obě.Dnes mě konečně přišel modem,tak budu moci začít laborovat.Jinak Pojišťovna je technicky slabá,jestli je málo nasvícená,nebo je to formátem nevím...ale zajímalo by mě to.

lubbik

Ano, bylo tam vidět hodně obbrazového šumu. Hlavně v hodně tmavých scénách, také jsem si toho všiml.
Především v interiérech.
Tvůj problém bude na reklamaci, poslal jsem ti materiál na který normálně jedu, takže zde bych problem neviděl.

On Air!

Saxon

to lubbik

máš poštu...
a prozvoň na uvedené telefonní číslo, zavolám Ti zpět

Babui

@ drobeček : to, čo si napísal, tak isto vnímam aj ja.
@007 :
- je mi jasné, že Omko je Váš zákazník, možno sponzor a pod.
- to beriem
- akurát nemám rád, keď niekto na základe príkazov a zákazov riadi už len tú základnú vec : právo sa slobodne vyjadrovať
- nechápem, prečo bola uzamknutá diskusia o Arive ( asi bude pravidlom, že každý topic s názvom ariva hd200 bude od tohoto víkendu uzamknutý... ) a ešte viac nechápem, nemožnosť diskusie v teste. Ale rád by som si prečítal tvoje súkromné vyjadrenie, nemusíš ho publikovať tu...
- akýkoľvek FW v arive nedokáže eliminovať výrobní vady, ktoré stále sú a sú aj v nových sériach ( DO, tuner, SCART, front panel ). Na to je FW krátky...
- čo zrazu názor otočený o 180 stupňov ?

jarino1978
Registrace: 2/2007

k Arive : svoj názor budem meniť až vtedy, keď nebudú reklamácie v takom počte, ako sú doteraz. A až potom, ak FW nebude obsahovať bugy, ktoré sa periodicky striedajú z FW na FW.
Je pravda, je to lacný stroj, nemám nenávisť voči tak nízkej cene ( veď aj prečo samozrejme ), nehnevá ma to, že je lacnejšia, ako iné stroje. To s tým nemá nič spoločné. Ale kvalitná, spoľahlivá a s dobrou podporou určite nie je. Aj pri tak lacnom STB nemajú čo hľadať výrobné vady, v tak veľkom počte.

A o tom krásnom obraze by som veľmi ale veľmi pomlčal. Hlavne SD ;)

jarino1978

jarino1978

Jarinko, na tebe jsem se těšil! Můžeš nám napsat kde bereš ty statistický údaje? Snad to nejsou pouze vyčtená moudra z netu? Nebo si myslíš, že můj malinkej zhruba 40ti kusovej statistickej vzorek je nic neříkající? :))) Pokud nedoložíš svoje výplody něčím....., tak to jsou pouze žvejky a bláboly.

Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.

kuba
Registrace: 3/2007

kuba

a ty ho máš jak podložen? Ten 40 kusovej vzorek.
Já Arivu nemam rád, ani nerad, ale tohle mě opravdu zajímá.

On Air!

Saxon

kuba

neboj kubo, ono to prijde, pak se ujezdis a uposilas

rj45
Registrace: 6/2007

Kubo měl bys začít chodit do kostela!!
To co píše RJ tě čeká v lepším případě, v tomto horším Tě šmejkne.

On Air!

Saxon

@kuba :

v tej zamknutej diskusií som zachytil kolegu, ktorý myslím dosť presne uverejnil štatistiku ( predaj / reklamácie ). Ak by som si mal vybrať, uverím jemu. Ničím nezaujatý príspevok, len holé fakty.
Nemusíš brať do úvahy moju štatistiku, ja nebudem brať tvoju. Zoberme tú jeho...
No a keď sa rozlezieš po fórach, stačí len CZ/SK, môžeš si nezaujate urobiť ten názor aj sám. A keď budeš pozorne aj čítať, tak tvoja obľúbená výhovorka : " je to vždy medzi stoličkou a strojom " akosi nedokáže obstáť.
Mne je jedno, či si predal 40 alebo 1000 kusov, ja si to nedokážem overiť, opačne si ty nedokážeš overiť tie moje. Ale tie reálne zážitky s konkrétnymi užívateľmi si dokáže overiť aj malé dieťa. A rozhodne stoja za to. Občas obdivujem niektorých ľudí, ako dokážu veriť tomu istému STB aj po tom, ako ho v priebehu 3-4 mesiacov už 3-4 x vyreklamovali. ;) To sa jednoducho kvalitnému výrobku nemôže stať.
Tá Ariva plne zodpovedá svojej cene : nenáročný, poruchový a nestabilný STB. To jednoducho nezmeníš !

jarino1978

jarino1978:
Jako vždy, vyčtená moudra kdesi z netu. Z tebe je mně smutno.
Saxon: I když sis odpověděl, tak tě doplním. Zhruba 40 kusů namontovaných a zatím žádná reklamace, žádný problém.Mám to podložené vlastní zkušeností. Montuji také hodně Homecasty 3000 a tam snad není měsíc aby nebyla alespoň jedna reklamace. Ale stává se to tak půl roku, předtím to bylo v pořádku. Opravdu nedám na hloupé plky nějakých Jarinků. Vlastní zkušenost je nedocenitelná. Kabel RG6 Bigsat montuji několik let a zatím jsem se také k žádnému nemusel vrátit. Opravdu mně žvejky z netu nechávají klidným.

Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.

kuba
Registrace: 3/2007

kuba to myslim napsal vystizne, plne se s nim ztotoznuji, jarino nevi o cem mluvi, kdo je nejaky sponzor atd, jsou to kraviny, OMKO si tu za reklamu radne plati, tak jako kazda jina firma, jestli nema nekdo rad prikazy a zakazy od admina me nezajima, proste ma smulu, ja si muzu uzamknout co budu chtit a pokud je to vlakno o nicem a jen se lide hadaji, tak to podporovat nebudu, uzamknuta diskuse v recenzi je na zadost autora, neni to nic neobvykleho i od jinych autoru, viz predchozi recenze ...

neviditelna ruka trhu tu je a zasahuje a je treba na ni pruzne reagovat, to uz rikal prof. Klaus, tak nechapu ten udiv ....

Kazen a poradek je to hlavni!

007
Registrace: 10/2004
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 45

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra