![]() |
|
ako k programom na satelite 01,0°WVopred ďakujem za všetky rady, v sobotu mi odišiel sat. príjmač od digi volal som ohladne toho im a má sa mi vraj ozvať technik, ale zatial som dal kabel na priamo do mojej tv panasonic V10 ma DVB-S ale idú mi len hudobné tv a CT24, inak všetko je kódované tak by som potreboval vedieť či to neviem nejako sprístupniť pomocou modulu a karty priamo v tv má CI slot. Ďakujem |
liporiadi
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 11 |
![]() |
|
RE: ako k programom na satelite 01,0°WKarty mají spárované s přijímačem |
Bob24
Registrace: 3/2008 Příspěvků: 577 |
![]() |
|
RE: ako k programom na satelite 01,0°Wskylink kúp |
jack2500
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 334 |
![]() |
|
RE: ako k programom na satelite 01,0°WTak najradšej by som kúpil ten len parabolu neviem na točiť na astru lebo mi zavádzia stena domu je to také neštasné umiestnenie a ďalšiu prabolu tiež nie je moc kde dať a ani nechcem takže ten skylink nie je reálny hmm, tak možno budem mat viac štastia v máji a upececko prinesie nieco lepsie ako to čo mám teraz |
liporiadi
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 11 |
![]() |
|
RE: ako k programom na satelite 01,0°WSkylink mu asi nepomoze, ked ma nasmerovany tanier na 1W. Ak teda nechces otacat tanierom, vela moznosti nemas. EMU nerozchodis, digi kartu v TV nerozchodis. Neviem ci uz vysiela nieco UPC z 1W, ale skor nie. Tym padom nemas ziadnu moznost. Resp. ak mas, tak o nej neviem. :lookaround: |
emkac
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 275 |
![]() |
|
RE: ako k programom na satelite 01,0°Wemkac: normalne veme nejekej emu modul a pojede. je videt ze nevis vic nez vis.Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 8 830 |
![]() |
|
RE: ako k programom na satelite 01,0°WAno, nukat mu nieco na sposob diabla ma teda fakt nenapadlo. Hovorime totiz o docasnom rieseni, kym mu opravia oficialny Digi prijimac. A navyse, za mensiu cenu ma klasicky prijimac schopny EMU. |
emkac
![]() |
|
RE: ako k programom na satelite 01,0°Wsamozrejme je vec jina, ze mu nakrmeni modulu neco da , jestli to zvladne.. atd, ale on takovej levnej uplne novej stoji litr nebo tak a prinejhorsim z nej bude mit fajn ctecku na ten skylink. myslis ze se emu prijimac vyrovna integrovanymu reseni ? asi ne vid ?Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
![]() |
|
RE: ako k programom na satelite 01,0°Wno neviem, som na tenkom lade, takze mozno nevravim uplne presne, ale samotne diablo cca 3 litre, CAS dalsie 3. cize za 6 litrov moze sledovat digi a mozno k tomu nieco navyse (z 1W toho vela nejde). ano, bude to mat integrovane, ale to len dovtedy, kym to v diable pojde. co tiez nepojde vecne. a navyse vychadzam z toho, ze mal doma oficialne prijimac, cize docasny noname z bazaru schopny emu za nejaky liter mu bude viac nez vhodny a nebude mu vadit neintegracia.co sa tyka tej citacky za liter, tak daj vediet, o com hovoris. lebo tolko stoja samotne crw citacky, nie navyse nejake programovatelne. ale sa spytam inak: "pocujte, co si predstavujete pod takym pojmom emu model za litr" a samozrejme priznavam, ze viac neviem ako viem, takze .... |
emkac
![]() |
|
RE: ako k programom na satelite 01,0°Wneoperuj furt tim dablem. podivej se jaky jsou na trhu moduly a co umej. vic k tomu asi neni co diskutovatDreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
![]() |
|
RE: ako k programom na satelite 01,0°Wjasne ze nema cenu diskutovat. za liter nekupis citacku, ktora bude zvladat aj crw/irdeto skylink karty a navyse aj schopna emulovat. giga, trex, zeta cam a pod., vsetko to stoji nad liter a navyse potrebujes programator, inac to mas len ako citacku. daj teda konkretny priklad, inac len mlatis slamu. |
emkac
![]() |
|
emkacchce jenom digi tv a když sežene diablo verze 2.2 za pár stovek dnes již,tak si ty klíče nahodí ručně v diable,na to nepotřebuje programátor,a nebo v jiném modulu CAM,který by levně sehnal.Samozřejmě by ten modul musel koupit již nahraný.Jinak snad čeká na opraváře,tak si ten modul CAM může na čas od někoho půjčit,také řešení.Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero,
3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,
|
hery
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 6 052 |
![]() |
|
RE: ako k programom na satelite 01,0°Wemkac, zetacam do litru neni problem. slamu si bez mlatit sam. a zkus se naucit guglovat.hery ti to napsal jasne. modul muze koupit v bazaru za par. ty to vidis ale jinak a koukam ze to budes obhajovat za kazdou cenu. Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
![]() |
|
ako k programom na satelite 01,0°Wjenom takový malý poznatek!!!! navíc,když zadáš do diabla 2.2 verze správný klíče na C+NL,tak s nimi otevřeš i na Thoru některé programy v novém UPC,které používají kod mimo jiné i IRDETO2 jako např.ZONE REALITY,EXTREME SPORT atd.Jinak to chodí i v Gamma kartě.Thor 11727/28000 vert.DVBS. :8)Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero,
3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,
|
hery
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 6 052 |
![]() |
|
RE: ako k programom na satelite 01,0°Wsi po sebe aj citas? ---ale on takovej levnej uplne novej stoji litr nebo tak ----ja samozrejme suhlasim, ze sa tam da kadeco rozchodit. rovnako suhlasim, ze nemusi potrebovat programator, ked kupi nahraty modul. ja som sa s tebou pochytil, lebo si ma zrusil, pricom si napisal blbost. keby si napisal to co hery, nepoviem ani slovo. lenze ty si ma furt odkazoval na google. NOVY modul stoji nad 2,5K skoro kazdy, a bez programatora si neskrtne. leda ze by ho dal nahrat znamemu. ale zasa keby takych mal, tak sa tu na to nepyta na fore. a googloval som dost, skor nez som nieco napisal. nech nenapisem nejaku blbost. a ak mam pravdu povedat, nemam pocit, ze som trepal ja. snazil som sa dokazat, ze si nemal pravdu, a to sa aj podarilo. |
emkac
![]() |
|
RE: ako k programom na satelite 01,0°WKup tohle a máš klid. Do opravy to pojede, pak nepřítel nebo popelnice..http://www.gisow.cz/satelit/vmchk/PRIJIMACE-SATELITNI/s-UNI-cteckou/GL4060CX-Opticum-4060-CX-Stribrny-a-darek-zdarma.html Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
![]() |