![]() |
|
Transpodery s Astra2Connect na Astře 1G přeladěny.Tato služba Astra2Connect byla šířena s Astry 1E + G v pásmu 11.45 až 12.75 GHz na přislušných transpoderech,nyní před vynesením Astry 3B jsou transpodery s tohoto pásma uvolnovány a služba je přemístěna na ASTRU 1E do pásma 10,70 až 10,95 GHz kde ted vysílá Očko a čt hd a budou zde končit.Zdá se že Astra 1E bude potom využívána pouze na Internet. Zaznamenal to někdo + aktivovaní nových transpoderu na astře 1E ve spodním pásmu ?Vše na chatě: Philips 40PFL6606H/12 - APEBOX C2 4K Skylink Full - TESLA MediaBox XA400 Android TV apka O2 TV stříbrná - Philips 32PFL6626H - Opticum SLOTH Combo Plus Philips - TCL 32S5200
|
habr
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 7 106 |
![]() |
|
RE: Transpodery s Astra2Connect na Astře 1G př...Díky za info, nevěděl jsem to. Je vím od člověka ze Skylinku, že brzy mají přijít nové tarify pro A2C s lepší cenou za vyšší rychlost. Zatím je to pouze tak, že mi často zákazníci A2C volají a sprostě mi nadávají, že jim jde internet pomalu jako šnek atd. Když je odkážu na středisko A2C na Skylinku a dozvědí se, že je pomalá rychlosz způsobená přímo uživatelem, který stahoval hodně dat, myslíte že se mi omluví za nadávky? Normálně se bojím Astra 2 Connect lidem montovat, skoro vždy mi pak příjdou vynadat, že jim jde internet pomalu, hrůza!Full - CS Link, Skylink, UPC Direct, TNK HD
|
Dejf
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 1 513 |
![]() |
|
A2CTo Dejf: a co říkat zákazníkům už dopředu, že to jede tak a tak?? Lapší než si pak nechat vynadat ne??habr: nic překvapivého - SES Astra se netají tím, že chce kapacitu pro A2C rozšiřovat. Nakonec to bylo i tady v nějakém rozhovoru se zástupcem Astry.. |
MadPepe
Registrace: 7/2009 Příspěvků: 26 |
![]() |
|
Astra2Connect na Kingofsat měly by to opravithttp://en.kingofsat.net/data-23.5E.phpVše na chatě: Philips 40PFL6606H/12 - APEBOX C2 4K Skylink Full - TESLA MediaBox XA400 Android TV apka O2 TV stříbrná - Philips 32PFL6626H - Opticum SLOTH Combo Plus Philips - TCL 32S5200
|
habr
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 7 106 |
![]() |
|
![]() |