Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Skylink : HD + SD

Takže pánové a páni....skúste si tipnúť čo nové nám dá
Skylink v HD a v SD ?!
Môj tip znie HD : HBO, Eurosport 2 a National Geo....
SD : toho bude určite viac ....okrem retro music a CS music mňa SD nezaujíma, takže mi je to úplne jedno....takže uvidíme.

igor61
Registrace: 1/2010
Stránka: 1 [ 2 ] 3
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 56
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Skylink : HD + SD

me vzdy pobavi ty vykriky b-l-b-c-u, ktery nadavaji na HBO, ze je to spatny kanal s "B" filmy :-D Ale ze by taky ten clovek napsal, co maji byt podle nej "A" filmy a jde je davaji? :-))) Nechci nikomu brat iluze, ale nejlepsi filmovy kanal je opravdu HBO, nebo je nejaky jiny lepsi, ktery by prinasel novinky temer po vydani na DVD pred vsemi beznymi TV stanicemi? Neznam takovy ...

davebj1
Registrace: 3/2008

Problém u filmových kanálů je ten, že než se tam ten film objeví, tak máš možnost si ho x krát stáhnout, což jaksi u sportovních kanálu s live přenosy nehrozí. Proto je vždy nárust abonentů u určité platformy po koupi práv na přímé přenosy a konci pštrosa. Bylo to tak u Digital+, Sky It i De.

polulin
Registrace: 10/2007

no u nás nic lepšího v HD neexistuje, kde by dávali filmy nebo dokonce hranou zábavu vůbec, to je jasný. a ty evropský satelitní velmoci nikdy nedoženeme ani kdyby nám šly naproti. takže skylink tu stanici musí mít v nabídce

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond
Registrace: 2/2006

Pokud vím tak je tu řeč o HBO HD ,už vidím jak stahuješ kařdý film hd co je k mání,to neskutečné množství dat,nemluvíme o nějaké sd verzi ripu ořezané,a už vubec ne o lidech co si radši program předplatí protože jim pc nic neříka.Doufám že letos se trh narovná(skončí emu)aby se platformy mohli plnohodnotně rozvíjet.

Vše na chatě: Philips 40PFL6606H/12 - APEBOX C2 4K Skylink Full - TESLA MediaBox XA400 Android TV apka O2 TV stříbrná - Philips 32PFL6626H - Opticum SLOTH Combo Plus Philips - TCL 32S5200

habr
Registrace: 4/2006

to polulin: problem? jaky problem? to, ze nekdo si stahne film nahrany z kina, nebo nejaky rip dvdcka, to chces porovnavat s HBO HD? Jedine co se da porovnat jsou HD ripy. Jasne, jsou treba o pul roku drive, nez jsou na HBO. Ale nejsou v cestine, musis stahovat nejmene 4GB, shanet titulky ... zkratka musis se s tim celkem s-r-a-t.

tolik asi k filmum. A porovnavat to se sportovnim kanalem? A proc to neporovnas treba s cestou do prace? A nebo s pocasim? Porovnavej sport 1 a s nova sport nebo eurosportem, ale rohodne ne filmovy kanal a sportovni kanal. Vypada to fakt hloupe, kdyz si takovej prispevek precte aspon trosku inteligentni clovek ...

davebj1

No já si to nestahuju, mě to moc netentočkuje. Ale jestli si myslíte, že počet předplatitelů HD balíčku bude víc, než kolik lidí za měsíc stáhne i třeba kinorip, tak jste na omylu.

4Davebj1: To, co jsem uvedl, to jsou holá fakt. Narozdíl od tvého příspěvku.

polulin

no ale to seš potom jeden z mála, koho zajímá asi nejspíš v HD akorát sport a nic jinýho

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond

No, nechme to až na oficální oznámení Skylinku a s tím související cenovou politiku.

polulin

no tak to je každýmu jasný, že HBO bude prémiovej kanál za příplatek. stejně tak je jasný, že spousta lidí tomu uvěří, až teprve na poslední chvíli a že je to odradí

vortimond

to poplulin: hola fakta? maximalne pokud si psal o sobe ci o svych znamych, tak jste proste lidi, co filmy stahuji a nejsou ochotni za ne radne zaplatit. Do kina taky zrejme asi moc chodit nebudete, kdyz se da stahnout u nas film kolikrat i v HD, co jeste nesel ani v kinech a nebo je u nas v kinech zaroven s HD ripy z usa ...

a pokud te filmy neberou obecne, jak muzes porovnavat neco, co neznas a v cem se neorientujes? Protoze pokud bych mel porovnat jako ty neporovnatelne, krery filmovy kanal je vubec nejhorsi, tak jsou to prave sportovni kanaly ;-) co jsem tim chtel rict je to, porovnavej si sportovni kanaly mezi sebou a filmove kanaly mezi sebou. HBO mezi filmovymi nema konkurenci ...

a jestli je vic lidi co stahuje filmy a neplati si filmove kanaly? A zaroven je zajima hlavne sport? Je to mozne, ale takovy lidi stejne koukaji na to co je jen zdarma (nemecky eurosport, emu digiTV ...) a neplati si stejne vubec nic ...

davebj1

mimochodem kdyby ta nova sport fungovala rovněž jako prémiovej kanál, možná by tam anglickou ligu dávali i příští rok a nemusel bys mít obavy, jestli tam ještě bude co sledovat. v češtině.

vortimond

NovaSport HD jako prémiový kanál rozhodně funguje, že její HD vysílání je u některých přenosů o jednu třídu horší než u FTA kanálů, nebo u konkurence, se tady taky rozebíralo. Uvidíme.

polulin

Objevuju, u některých trochu s údivem, jak je tady dost chytrejch lidí, opravdu bez ironie. Blbý je, že ty, co maj´ pravdu, jsou skeptický a nejsou pesimisti přitom.
"Můj názor", jak se tu občas nepatřičně napíše, jak jinak, že?

knawi
Registrace: 3/2007

Vorti

právě ty uvřeštěný komedie mi lezou na nervy nejvíc,dostal jsem hbo k mých6 na 3 měsíce,viděl jsem 1 slovy jeden film celý,zapomněl jsem jak se jmenuje,byl o starém vojákovi a jeho zastřeleném psovi,vím,že to nemá valnou vypovídací hodnotu,ale přeci...!

Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!

spyko
Registrace: 6/2006

no právě, já jsem si toho všimnul, že spousta lidí má k tý americký komerční produkci přímo odpor. ne jenom jakože by to POVAŽOVALI za brak, ale že se jim to přímo vysloveně hnusí.

vortimond

Kdyby tak byl filmový kanál s evropskými firmy R^

šibal
Registrace: 8/2009

no v SD pridajú Bebe (to tu už bolo písané) a žeby ešte zaradili oficiálne do ponuky Živa? A to bude asi dosť.
K HBO - predplatil som si ho cez tú akciu na 7 dní čo bola minulý rok a veru tie filmy nič moc, ďalší Filmbox. Som myslel, že na HBO dávajú dobré filmy, ale 90 % je to úplný brak. Tie filmy sú také nezáživné ako naše inscenácie a ešte k tomu sú tam úplne sprosté dialógy a aj scénky. Niekedy mi pripadá, že tie filmy natáčajú psychiatri. Všimnite si, že pomaly v každom filme je aspoň jedna postava duševne narušená. Inak najlepšie filmy sú tie čo dávajú komerčky a väčšinou filmy 90. rokov, alebo staré dobré české filmy z 30-tich rokov.

palo
Registrace: 1/2006

pridajú určite 3 alebo 4 programy ako vždy

v SD na 100% podla mňa pridajú VIASAT NATURE, FILM BOX FAMILY,BEBE(síce neviem načo keď je tam JIM JAM) RETRO asi nie keď písali že začne vysielať v priebehu tohto roku a určite nie od apríla a možno ešte ten záhadný NICK pre deti o ktorom nikto nič nevie
a HD neviem ani neriešim pretože mám ešte klasický crt TV 70cm a nebudem ho meniť kým mi ide keď skape kúpil si HD TV

doubleA
Registrace: 8/2009

já myslím, že ty americký filmy jsou tak nezáživný jako inscenace na Nově, protože je dabujou stejní herci :laughing: a taky ten překlad. kdo nikdy nezkoušel aspoň napsat cz titulky k pár minutám filmu, tak neví jak neuvěřitelně složitý to je, aby z toho nevzniknul úplně jinej film

vortimond

proc tu nejaky chytrak co kritizuje obsah HBO nenapise, ktery filmovy kanal je lepsi? :-D Pokud nekdo kritizuje filmy, tak predpokladam, ze na nich nebyl pred rokem v kine, ze si je nekoupil pred pul rokem na DVD/BD, ze si je nestahl, ze na ne nekouka na beznych komercnich TV za 5 let ... protoze na HBO chodi v podstate vse, co se toci ve svete, vcetne ceskych filmu. Spis si myslim, ze vsichni kritici v podstate koukaji jen na fotbal (sport) a filmy zadne nesleduji ... takovy kritici jsou nejlepsi, co neumi napsat co ma byt to lepsi, nez HBO :-) Ja vim, eurosport HD bundesliga :-D

davebj1

davebj1

A preto maju moznost vyberu..nikto ich nenuti to pozerat :)

Človek má tri cesty ako múdro konať. Najskôr premýšľaním: To je tá najušľachtilejšia. Druhá napodobovaním: To je tá najľahšia. Tretia skúsenosťou: To je tá najtvrdšia.

Blooddog
Registrace: 12/2006

To blooddog: prave proto, ze nikdo nikoho nenuti sledovat HBO HD (filmy obecne), tak nechapu sportovne ladene divaky, ze kritizuji neco, co je nezajima ... nechapu myslenkove pochody nekterych lidi. Osobne mam sice sport rad, ale staci mi CT4 SPORT. A nemam potrebu psat blbosti o sportovnich kanelech, co pise nekdo o filmovych kanalech ... preferuji radeji dobry film, nez prenos zapasu z anglicke ligy, tak preci nebudu psat, ze nova sport je odpad, kdyz dava anglickou ligu, ktera me nezajima.

davebj1

urcite co pridaj je BEBE TV v sd kvalite a HBO HD vse ostatni je pouze spekulace. :O

image
Registrace: 10/2008

Ja síce kritizujem filmové kanály, ale šport nesledujem. A to vôbec, ani futbal, ani hokej. Šport mi je totálne ukradnutý. Do kina nechodím, nemám čas a mám to ďaleko, filmy nesťahujem, DVD nekupujem.
Komerčky síce dávajú filmy aj z HBO, ale to len tých 10 % čo stojí za to. Chcete mi povedať, že všetky filmy idú aj v komečných tv? :laughing: :laughing: To by si žiadna tv nedovolila zaradiť hocijakú blbosť z HBO do primetimu, iba ak niekde nadránom alebo dopoludnia. A všimnite si, že komerčné tv opakuje vkuse filmy poväčšine z 90.-tich rokov. Asi sa nič normálne netočí a tak ani lepší filmový kanál od HBO nemusí byť, ale aj tak je HBO plný brakov podobne ako Filmbox alebo Hallmark. Film+ som nevidel, tak nemôžem hodnotiť.

palo
Registrace: 1/2006

nic proti, filmy z konce 80. a začátku 90. let jsou fakt super. ale televize typu Novy filmů moc nedávají né snad proto, že by bylo málo těch kvalitních, ale protože dneska celkově nikdo moc filmy nesleduje. je to dlouhý a v porovnání např. s ordinací nebo comebackem i poměrně náročný na pozornost :laughing:

vortimond
Stránka: 1 [ 2 ] 3
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 56

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra