Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Skylink : HD + SD

Takže pánové a páni....skúste si tipnúť čo nové nám dá
Skylink v HD a v SD ?!
Môj tip znie HD : HBO, Eurosport 2 a National Geo....
SD : toho bude určite viac ....okrem retro music a CS music mňa SD nezaujíma, takže mi je to úplne jedno....takže uvidíme.

igor61
Registrace: 1/2010
Stránka: 1 2 [ 3 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 56
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Skylink : HD + SD

To palo: no je videt, ze filmy natoz HBO neznas. Takze te vyvedu z omylu. Na HBO nedavaji filmy jen z produkce HBO, toho tolik asi neni. Z tech lepsich si stejne pamatuji jen na serial sex ve meste, film stejneho jmena, bratrstvo neohrozenych a ted pacific. Davaji tam bezne produkci co je v kinech (valkyra, indy 4, novej batman, ...) proste normalni "kasovni" filmy, co byly pred rokem v kinech. A ze tyto filmy nebudou v beznych tv stanicich? Prosim te, vis prd. Tyhle vsechny filmy pujdou na beznych tv stanicich za 4-5 let, staci se trosku orientovat ... ale ty vlastne nesledujes nic, takze na tve nazory kazdej urcite da, urcite mas ve vsem pravdu :-D

davebj1
Registrace: 3/2008

no par lidi tady pise pise ale nak se minaji z realnim svetem

www.hbo.cz

ak mi tady nekdo rekne ze na HBO kanalech nenajde min 5filmu/serii mesicne co stoji za zhlednuti, tak bud jsem blazen ja (o cem jako v tudle chvili docela hodne pochybuji) a nebo dotycnej (co mi prijde jako realnejsi reseni)

tak jenom za dnesni den:

HOUSE OF SADDAM
THE TUDORS
CALIFORNICATION
DIE HARD
DIE HARD 2
SEX AND THE CITY

at sa dari, ahoj ;)

to palo: nakupte zasoby zradla, zavrete se v dome, zabednite okna a pripravte se na konec sveta ... uz se blizi ;P

Vzdát se je horší než být poslední.

alfasex
Registrace: 8/2006

Dobre ste odbočili od témy.To je jasné koľko ľudí toľko chutí.Ja si HBO predplácam,využívam aj akcie z Cslinku.Nehovorím,že všetko čo dávajú sledujem a osloví ma.Za tú sumu v porovnaní so vstupním do kina sa to oplatí...Špekulovať o ponuke nebudem,počkám si...

brzda
Registrace: 12/2009

to davebj1: kde som napísal, že na HBO dávajú filmy len z produkcie HBO. Ani som nespomenul produkciu HBO.
Pozrel som sa aj, čo vysielalo HBO pred piatimi rokmi, konkrétne 06.01.2005: Pán prevlekov, duch psa, festival v cannes, úmyselný čin, jedno prianie, may a jej anjel, deväť kráľovien, môj dom - jej dom, škandál v katolíckej škole, pravidlá, zjavenie, polnočný expres, životné istoty - tak všetky tieto filmy bežali podľa teba v komerčných televíziách :laughing: :laughing: Kedy? O 03:30 v noci? Vôbec nič mi tie filmy nehovoria.

palo
Registrace: 1/2006

a kde si hledal? v programu novy? :-D

davebj1
Registrace: 3/2008

eurotelevízia, HBO, no kedy dávali tie filmy

palo
Registrace: 1/2006