Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Fishing and Hunting bude od 1.4. v nabídce Skylink

Kolko percent abonentov to bude sledovat...

mbfin
Registrace: 10/2008
Stránka: 1 [ 2 ] 3
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 70
Odpověď v diskusním vlákně

!!!

čo kanal to hovadina Rv :fuming:

Milanik1
Registrace: 9/2009

Téma: Fishing and Hunting bude od 1.4. v nabídce S

Co by jste za ty peníze ještě chtěli.

emtech
Registrace: 9/2006

RE: Fishing and Hunting bude od 1.4. v nabídce...

To Milanik: a mohl by nam pan odbornik na obsah laskave napsat, co on povazuje za kvalitni stanice, nebo jen dela machra? :-D

davebj1
Registrace: 3/2008

MNě to vyhovuje a těším se na Fishing!Hovadiny

jsou podle mně v nabídce Skylinku např.MTV CZ-strašný kanál o ničem,dále BRAVA TV,zaměřená na absolutně uzkou skupinu lidí - (rybářů je řádově více),dále všechny programy,které nejsou česky dabované a nemají ani titulky.Za FaH děkuju!!!!!

Piller
Registrace: 8/2003

seznam všech programů z nabídky skylinku, které nejsou česky/slovensky dabované a nemají ani české/slovenské titulky:
Discovery HD

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond
Registrace: 2/2006

už začínájí přidávat programy které nikoho nezajimají jako UPC, kdyby raději přidali sport2, eurosport2 bundesliga, ESPN a HBO2

Dreambox DM 920 1x Triple MultiStream DVB S2X/DVB T2/DVB C 1x parabola Tele System 109x99cm multifeed 23,5°E+19,2°E+16°E+13°E LNB Inverto Black Ultra 1x parabola Gibertini 102x95cm motor Stab HH120 LNB Inverto Black Ultra relé Spaun SUR 211 F, TV Sony

fpsfps
Registrace: 12/2008

fpsfps

Netaraj

Človek má tri cesty ako múdro konať. Najskôr premýšľaním: To je tá najušľachtilejšia. Druhá napodobovaním: To je tá najľahšia. Tretia skúsenosťou: To je tá najtvrdšia.

Blooddog
Registrace: 12/2006

HBO2 je absolutně k ničemu. sice vysílá 16:9 což je docela rarita, ale zase má snížený rozlišení i proti standardnímu SD vysílání, takže to vůbec nevypadá pěkně.

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond

To fpsfps: no vidis a me treba ani jedna z tech stanic co si napsal nezajima ;-) To ale neznamena, ze me zajima FaH. To me nezajima totiz taky :-)

davebj1
Registrace: 3/2008

koho nezaujíma tv nech ide do lesa na hrýby
teraz je tam pekne v lese

🇸🇰

Jupi
Registrace: 5/2007

Myslim ze polovnikov + rybarov je u nas dost. Staci sa pozriet na pocet clenov a budete prekvapeny kolko ludi si tento kanal radi pozru. Ja, svagor a svokor sme urcite za.

Billysk
Registrace: 4/2006

jak v létě. chtělo by to zapálit si "zelí" a vyrazit někam do přírody. ale to je zase vždycky až na konci léta (sklizeň)

vortimond

Vortimond

zbytečně zase prudíš.Skylink má řadu programů,které nemají ani titulky,ani českou audio stopu.Např NG wild má takové "titulky",že po reklamě to trvá pět minut než nějaký titulek vůbec naskočí.Je běžné,že titulky jdou normálně,a reklamě už nenaskočí VŮBEC.Dále mně zajímá proč ty titulky zůstávají viset na obrazovce,zatímco jde už nejméně třetí reklama?Discovery HD je program naprosto o ničem,nehledě na rušivé vypálené holandské titulky.Např.dále BRAVA TV neumí českou audio stopu ani titulky,a ještě k tomu vysílají opery!Brrrrrr.Tak nepovídej,že jediný program je Dis.HD

Piller
Registrace: 8/2003

Že je hodně rybářů, neznamená, že budou hodiny čumět na bednu, ti budou u vody. Chvíli jsem tento kanál sledoval a tedy nic moc. Pro mne žádný přínos a jestli to má ukusovat z kapacity Skylinku, tak škoda snažení.
HBO HD za 300 ? Blázníš ? tak maximálně za polovinu !!!
A s těma bundesligama .... nemám zájem ani zadara :scared:

Nervoš
Registrace: 1/2006

Brava je hudební televize a jako taková titulky nijak zvlášť nepotřebuje. překládat do češtiny klavírní koncert by bylo sice zajímavý, ale trochu divný.
funkčnost DVB titulků na NGWild závisí na přijímači. je to přesně jak píšeš, že u některých tam např. zůstávají viset zbytečně dlouho.

vortimond

@Piller

Být tebou, tak se vážně zamyslím nad doporučenímp. Glisníka, že máš možnost si tuto službu neabonovat. Protože velmi logicky "slíbil", že hudební a XX programy Skylink plánovat nehodlá.
Smůla co? jj, je to na větev..

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535
Registrace: 10/2007

plánovat(dabovat) samozřejmě :scared:

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535
Registrace: 10/2007

Nervoš

FAH ziadnu kapacitu Skylinku "ukusovat" nebude.....kedze to bude simulcrypt s CSLinkom

Človek má tri cesty ako múdro konať. Najskôr premýšľaním: To je tá najušľachtilejšia. Druhá napodobovaním: To je tá najľahšia. Tretia skúsenosťou: To je tá najtvrdšia.

Blooddog

jo a v tom cslinku má bitrate nula nula nic. takže rybáři moc nejásejte. až uvidíte ten obraz, tak se asi budete divit co všechno ten tandem iko cable hungary + cslink czech dokáže vymyslet

vortimond

Chlapi, takhle to asi nejde

pana Gisníka úplně svými požadavky zblbneme.
Je to týden, kdy jsem byl proti zavedení "Mých 10", měním názor, jsem pro.
Skylink kartu jsem si koupil proto, že chci nejvyšší možnou kvalitu signálu a programy, řekl bych pro náročnějšího diváka. Proto si tam platím Multi HD.
Ale to se má změnit, z mého poplatku se má platit Fishing and Hunting, který mne nezajímá, Jupímu mám platit hudební ptákoviny a jinému bundesligu. Proč ???? Ať si to platěj sami. A z mého poplatku bych chtěl dostat kvalitní službu, např. to Discovery česky, nebo aspoň s titulky. Vždyť si mohou ti okrajoví koupit i konkurenční kartu s Bundesligou, nebo dalším MTV. Prostě, to přílišné rozmělňování mi vadí, nepotřebuju kdejakou ptákovinu, platím si a chci výbornou kvalitu obrazu pro kvalitní televizor.

Nervoš

@Blooddog

Vím, že neukousne ze Skylink. Ale když jsou prachy na českou mutaci takového programu, proč nejsou na jiné kvalitnější ?
O to mi jde. Je to i z mých peněz, z mých poplatků a kvalita obrazu žalostná, náplň programu podprůměrná. Kuwa, jsme kulturní národ, proč nás mají krmit nějakým škvárem ?

Nervoš

Pre niekoho mozu byt podpriemerne Viasaty napr. a nevidim,zeby tu niekto kvoli tomu bliakal

Blooddog

FaH tomu sa poteší otec.
Bebe to teda nemuseli dať, veď je to tretí detský kanál. Deti nemajú čo čumieť stále do telky.
Škoda, že sa nič nehovorí o zaradení Spektrumu do ponuky. Ten kanál by ma teraz potešil asi najviac. Dáva celkom zaujímavé dokumenty aj vo večerných hodinách. Viasaty, National aj Discovery majú príšerný večerný program - samé vraždy, vojny, autá. Práve keď mám najviac času tak dávajú tie najhlúpejšie dokumenty.

palo

Nervoš

za mňa platiť nemusíš já si to zaplatím sám :laughing:

🇸🇰

Jupi
Registrace: 5/2007

pane bože už tam nic nedávejte akorát se bude zvxšovat cena balíčku a ve výsledku k ničemu.

bojda
Registrace: 5/2009
Stránka: 1 [ 2 ] 3
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 70

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra