![]() |
|
Fishing and Hunting bude od 1.4. v nabídce SkylinkKolko percent abonentov to bude sledovat... |
mbfin
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 1 325 |
Stránka: 1 2 [ 3 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 70 | |
![]() |
|
@Jupi"hrýby",vybrané slovo po r? RvCrtJVC1250i, Topfield7700HDPVR, Showbox-300, M3S-TwinLNB!, M6S, Multibeam-85, Al-100, 5xLNB 0,1W-28,2E.
|
pixla
Registrace: 9/2007 Příspěvků: 259 |
![]() |
|
pixla:O :lookaround:🇸🇰
|
Jupi
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 17 338 |
![]() |
|
@ bojdatvůj příspěvek vytesat do mramoru R^ R^On si to pan Glisník stejně udělá po svém, nebo snad se někdo z vás setkal s nějakým marketingovým průzkumem ? Na místě Skylinku bych tím začal, snad není problém vytvořit na webu dotazník o sledovanosti jednotlivých stanic, zjistit poměrná přání svých klientů, spokojenost či nespokojenost s tím, nebo s oním. Tlučou to tam zcela nekoncepčně ...... a znovu opakuji, že za naše peníze. Promiňte mi rozvášnění. |
Nervoš
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 362 |
![]() |
|
RE: Fishing and Hunting bude od 1.4. v nabídce..."a znovu opakuji, že za naše peníze"pises to tak,ako keby ta niekto nutil za to platit ;) Človek má tri cesty ako múdro konať. Najskôr premýšľaním: To je tá najušľachtilejšia. Druhá napodobovaním: To je tá najľahšia. Tretia skúsenosťou: To je tá najtvrdšia.
|
Blooddog
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 269 |
![]() |
|
RE: Fishing and Hunting bude od 1.4. v nabídce...presne tak ked satito nepáči neplať🇸🇰
|
Jupi
![]() |
|
30.3retro music štart v multi R^🇸🇰
|
Jupi
![]() |
|
RE: Fishing and Hunting bude od 1.4. v nabídce...a to bude asi tak vsetko,co pridajuČlovek má tri cesty ako múdro konať. Najskôr premýšľaním: To je tá najušľachtilejšia. Druhá napodobovaním: To je tá najľahšia. Tretia skúsenosťou: To je tá najtvrdšia.
|
Blooddog
![]() |
|
Blooddogpísalo sa o viac kanálov ne len retro a hbo hd🇸🇰
|
Jupi
![]() |
|
nervošFotbalové kanály jsou vlajková lodˇ téměř každé satelitní platformy na celém světě.Kdyby vyřadili fotbalové a sportovní kanály,zkrachovali by.Potom bys ani ty si nemohl předplatit ty kanály,o které máš zájem.Čím více fotbalu a sportu,tím více abonentů.Tak to prostě je a bude.A to je dobře.Proto co nejdřív EUROSPORT 2 bundesliga HD do CS LINK nebo SKYLINK.Atˇ to pořád nemusíme přetáčet na 13 E nebo na Badr 26 E. |
garrrry
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 1 253 |
![]() |
|
Jupí, netáraj chujovinyJestli chtěj udělat ze Skylinku Digi TV, tak si Skylink platit nebudu, nejsem televizní závislák.A to jsem dosud velký fanda Skylinku, jen se obávám, že UPC na nové pozici ještě zamíchá karty. Skylink přišel s tím, že za rozumný peníz poskytne hodně dobrou kvalitu signálu a rozumný počet programů. Tím si nás většinou získal. Proto by se neměl nikterak rozmělňovat. Můj názor. |
Nervoš
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 362 |
![]() |
|
RE: Fishing and Hunting bude od 1.4. v nabídce..."hodně dobrou kvalitu signálu"na dost programoch toto neplati uz teraz ;) Človek má tri cesty ako múdro konať. Najskôr premýšľaním: To je tá najušľachtilejšia. Druhá napodobovaním: To je tá najľahšia. Tretia skúsenosťou: To je tá najtvrdšia.
|
Blooddog
![]() |
|
RE: Fishing and Hunting bude od 1.4. v nabídce...zaujimave ze vh1classic uz skylink nespomina, sice bude to retro tv ale ktovie co to bude zac... |
mbfin
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 1 325 |
![]() |
|
RE: Fishing and Hunting bude od 1.4. v nabídce...na VH1 mozte zabudnutČlovek má tri cesty ako múdro konať. Najskôr premýšľaním: To je tá najušľachtilejšia. Druhá napodobovaním: To je tá najľahšia. Tretia skúsenosťou: To je tá najtvrdšia.
|
Blooddog
![]() |
|
RE: Fishing and Hunting bude od 1.4. v nabídce...skylink jde do kopru!hodně programů,hodně málo kvality.druhá digi tv!! |
ondra700
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 493 |
![]() |
|
ondra700Hlavne,ze dost programov maju od CSLinku..a prave tie su na tom s kvalitou uboho :laughing:Človek má tri cesty ako múdro konať. Najskôr premýšľaním: To je tá najušľachtilejšia. Druhá napodobovaním: To je tá najľahšia. Tretia skúsenosťou: To je tá najtvrdšia.
|
Blooddog
![]() |
|
RE: Fishing and Hunting bude od 1.4. v nabídce...olééé ty jsi ale chytrý chlapec!to poslední slovo v tý tvoji větě tak to jsi právě ty!! :laughing: |
ondra700
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 493 |
![]() |
|
RE: Fishing and Hunting bude od 1.4. v nabídce...Ocuj..nebudes ty klucka? :DČlovek má tri cesty ako múdro konať. Najskôr premýšľaním: To je tá najušľachtilejšia. Druhá napodobovaním: To je tá najľahšia. Tretia skúsenosťou: To je tá najtvrdšia.
|
Blooddog
![]() |
|
ondra700Podle mě jsi naprostý blb Rv |
Bob24
Registrace: 3/2008 Příspěvků: 577 |
![]() |
|
mbfin~bude to a aj sleduje viac ludí než si myslíš....§ R^ :laughing: :laughing: :laughing:Vu+ZERO4k,STAB HH100, par.Famaval 80, LnB-IBUTWIN, NORDIX-koax, LEDTVSONY, LEDTVHITACHI4k,NEO QLED Samsung TV 65",SKYWORTH ITV/...X98 ITV,
|
mat
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 064 Galerie: mat |
![]() |
|
Vorti+tomikjá jsem pro F+H všemi deseti,i když je to samá reklama a 50 % pořadů je z ameriky,jak skáče jeden blázen po lodi a chytá "střapce"(blackbaas 30 cm)Ale dá se na to občas dívat. HBO2,HBO Comedy je kanál,na kterém jsem se ještě nikdy nedodíval ani na jeden pořad.Je to naprostá hrůza.Občas na HBO prog.Na stojáka",ale jinak taky-bída.Mne nejvíc osobně zajímají dokumenty,např Jak se co dělá..apod.Filmy mne už nebaví,kašlu na ně.Sportu jsem přesycený a už mně nebaví NIC.Snad jen anglická liga.A k těm "visícím" titulkům: mám OCTAGON HD 918 Sf,poslední FW(692).nevím,co bych měl mít lepšího.Snad jen OCT. 1002 ale to jsou vyhozený prachy. |
Piller
Registrace: 8/2003 Příspěvků: 455 |
Stránka: 1 2 [ 3 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 70 | |
![]() |
|
![]() |