![]() |
|
ZajimavostAhoj lidi,stala se mi docela zajimava vec,pouzivam parabolu MAXIMUM 85 FE Multifocus,prijimam ctyri druzice,na starem IPBOXU 250S mi vsechny druzice behaly perfektne. Ted jsem,si poridil AZBOX premium HD a svete div se,obcas mi druzice 23,5,cili tu co nejvice pouzivam nejede,pise to neni signal,kvalita a sila signalu nulova,proste jakoby tam ten konvertor nebyl vubec,pak se to zase treba behem dne rozjede. Zacinam si uz myslet,ze zalezi na slunicku,protoze vetsinou kdyz je jako dneska,tak to nejde(ted to taky nejde)....jinak ostatni druzice jedou v poradku,podotykam,ze zadny vichr tady nebyl a parabola se taky nehla...Muze to byt AZBOXEM? nebo se mi vazne neco stalo s konvertorem? Bohuzel stary IPBOX uz nemam,takze nemuzu vyzkouset jiny stroj |
gigi1982
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 333 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 31 | |
![]() |
|
grayJevy které popisuješ jsou už za námi, to bylo začátkem měsíce. Slunce u nás dnes v poledne mělo elevaci už 39 stupňů, takže je nad satelity. Satelity jsou sice v rovině ekliptiky, ale nejsou nekonečně daleko, takže k zákrytu dochází před rovnodeností (asi 15 dnů na naší rovnoběžce). |
visper
Registrace: 5/2008 Příspěvků: 2 038 |
![]() |
|
to gigi1982Tím sluncem to nebude a na té web.straně s tím kalkulátorem si to klidně spočítej. Jde o to, kdy se dostane slunce za příslušnou družici a přesně proti příslušnému tvému konvertoru a v té chvíli je úplně jedno, jestli máš multifocus nebo ne ! |
Tondach
Registrace: 3/2004 Příspěvků: 1 537 |
![]() |
|
RE: ZajimavostSlunce je nasmysl. I kdyby to bylo, tak tento jev trvá pouze pár minut denně. Vyměň disec přepínač a pravděpodobně bude po problému. Ale dej jiného výrobce. Někdy se stane, že si přijímač s některým přepínačem nesedne. Proto se to stalo až po výměně přijímače. Předpokládám ale, že jsi zkontroloval všechny spoje a kabely, dřív než jsi napsal dotaz.Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.
|
kuba
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 4 247 |
![]() |
|
RE: Zajimavostzdar lidicky,tak jsem prisel z prace a doufal jsem ze to pojede,ze to vychladlo,ale opak je pravdou porad to nejede,porad nemam signal,asi je v cudu ten prepinac,nebo konvertor,taky se to mozna mohlo hnout,ale nechapu to,vcera to slo paradne,zadny vitr tu nebyl... |
gigi1982
![]() |
|
RE: Zajimavosttak ted rano to zase slape jako hodinky,asi zalezi na teplote,nebo ja fakt nevim,vymenim prepinac a uvidime |
gigi1982
![]() |
|
RE: ZajimavostA ODPOLEDNE ZASE BEZ SIGNALU :-) |
gigi1982
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 31 | |
![]() |
|
![]() |