![]() |
|
DIGI TV a vypadávání programůZdravím,2 týdny mám DIGI TV, parabola 80cm. Jde o to, že se mi prostě stane že mi vypadne půlka programů .. třeba na pár hodin a pak záhadně funguje aniž bych s parabolou hýbal. Na HBO CE mám signál 88%. ČT1, ČT2, ČT4 a 24, očko a další programy mi jdou. Stane se že vypadne prostě jen určitá část rpogramů, které se nemění ! tj. spektrum, discovery, cinemax, vh1, private spice. Nevíte čím to je ? Napíše mi to služba nedostupná a úroveň signálu t=měř žádná. Díky |
xampik
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 19 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 31 | |
![]() |
|
RE: DIGI TV a vypadávání programůještě jeden dotaz, kde najdu úplně přesné hodnoty na DIGI TV - tj transpondér, rychlost apod. tady na parabole mi to připadá staršího data :( koukal jsme na jiné stránky a některé transpondéry se lišíjinak jak tu někdo psal Eurosport 2 že má nejslabší transpondér tak já mám 90% signálu a funguje krásně |
xampik
![]() |
|
RE: DIGI TV a vypadávání programůParametry transpondérů najdeš na Lyngsatu nebo na Flysatu. Ale když dáš na přijímači prohledávat podle sítí, tak najde správné transpondéry, i když je tam nemáš zadané. Nastavením paraboly to asi nebude, tipoval bych ten vadný konvertor nebo přijímač. Jestli máš možnost, zkus si půjčit jiný přijímač a konvertor. |
IjonTichy
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 34 |
![]() |
|
RE: DIGI TV a vypadávání programůjak je náchylný LNB na otřesy ? možná jsem s tím párkrát ťuknul ve výtahu když jsem to měl na parabole .. :fuming: LNB obětuju ale STB bych asi nerozdejchal :-D |
xampik
![]() |
|
DIGI TV a vypadávání programůNa zač.února jsem měl výpadek většiny programů a volal jsem na operátora Digi,dostal jsem kontakt na technika Fy Elektrosat v Ostravě kterému jsem musel poslat objednávku formou SMS a hned druhý den přišel seřídit parabolu za poplatek 500Kč. za výjezd(práci hradí DIGI).Oprava vydržela přesně měsíc a bylo třeba nové seřízení a znovu 500Kč což jsem odmítl a operátorka na Digi mi sdělila,že práci budou reklamovat a musí být provedena znovu bez poplatku v rámci tříměsíční záruky na provedenou práci.Firma Elektrosat reklamaci odmítla s tím že parabola (bílá)je nekvalitní a k poruše došlo násl.silného větru,tudíž se na ni nevztahuje záruka.Tato skutečnost trvala asi týden kdy jsem střídavě volal na firmu a na Digi až manželka ztratila trpělivost a řekla že zaplatí za další výjezd technika a budeme požadovat výměnu paraboly.K našemu překvapení nám bylo sděleno že parabola stojí 530Kč a musíme ji uhradit.Operátorka mne neopoměla upozornit abych si starou parabolu uschoval pro případ výpovědi od Digi,že budou požadovat její vrácení.Na můj dotaz proč není parabola pouze vyměněna a co budu s koupenou parabolou dělat odpověděla že tak je to nařízeno a nějakou logiku v takovém jednání nemám hladat.Pro klid v rodině jsem dnes nechal parabolu technikem vyměnit za 1030Kč(výjezd 500+cena paraboly 530Kč)a jsem jejím hrdým majitelem a snad už bude klid.Pro zdův.svého rozhodnutí jsem bral v úvahu 1.odstoupení a uzavření smlouvy se Skylink + montáž což by obnášelo investici 5500-6000tis.Kč (nabídka fy."Omko")+měsíční popl.250Kč za prog.Multi. 2.zůstat u Digi zaplatit 1030Kč +měsíční popl.260Kč. 3.zrušit satelit.příjem úplně a mít jen digitalní pozemní příjem. Posuďte sami moje rozhodnutí a nebo se mu zasmějte,ale vězte že jsem byl hodně vzteklý z jednání těchto služeb a svojí bezmocí proti nim. |
luboš17
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 44 |
![]() |
|
RE: DIGI TV a vypadávání programůA co je vysledok pokusov?Dajako nepises to podstatne.Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: DIGI TV a vypadávání programůPochybuju, že by konvertorům nějak zvlášť vadily otřesy. Tak zkus nejdřív změřit to napětí. Jestli nemáš měřák, tak je někde prodávají i za stovku. Napadlo mě, že to napětí by vlastně šlo změřit jednoduše i s připojeným konvertorem: stačí otevřít přijímač a měřit přímo vevnitř na konektoru. Ale jestli nejsi elektrikář, tak to radši neriskuj. |
IjonTichy
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 34 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 31 | |
![]() |
|
![]() |