![]() |
|
nové ceny skylinkjsou naprosto v pořádku viz.https://www.parabola.cz/clanky/3869/skylink-zmeny-v-ceniku-nove-premiove-sluzby/ |
vicini
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 317 |
Stránka: 1 2 3 [ 4 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 99 | |
![]() |
|
RE: nové ceny skylinkto bude tím, že česká ekonomika je teď poslední dobou na tom dost mizerně a ten ceník bude platit ještě dost dlouhoVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
![]() |
|
RE: nové ceny skylinkAbych pravdu řekl tak ceny jsem si ani nevšimnul.Není to vždy jen o ceně!Ale poměr možnosti si vybrat obsah za adekvátní cenu. |
Old Master
Registrace: 1/2005 Příspěvků: 687 |
![]() |
|
@vortimondty to stále nechápeš. Nejednalo by se o klasický balík(různě pojmenován), ale o akci Skylinku. Zákazníku, platíš si drahé HBO, tak ti dáme druhý program za polovinu. Jednoduchá klička.Právní důsledky jsem nezkoumal, je možné, že ve smlouvě s HBO je tohle ošetřeno. Ale. Nevěřím. Každopádně HBO HD s Cinemaxem za 325 si možná koupím a jsem ochoten za Eurosport HD jít do 500,-. 675,- za tyto 2 programy, které sleduji ode mě Skylink nedostane. Já se na ně nezlobím, mají prostě na výběr. Chápu, že by mohli HD+ rovnou rozkouskovat na jednotlivé programy, lidi by kupovali 2-3 svoje a balík jako takový by vlastně zanikl. A to asi nechtějí. Já jim to neberu. Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
BororoBororo čakám na to ospravedlnenie! |
Robix2
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 45 |
![]() |
|
vortimond-ekonomikaAno, souhlasím, jen, že proč to pak neplatit v eurech? ;)Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
RE: nové ceny skylinkode mě taky nic nedostane. já už jsem si zvyknul na ty FTA programy. ale celkově ta cena mi příde fér. musíš porovnávat s konkurencí, která u nás nabízí srovnatelnou HD nabídku: kabelovky, IPTV a tak.zajímalo by mě rovněž, jestli má nějaká z nich v nabídce ten eurosport 2 bundesliga Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
![]() |
|
RE: nové ceny skylinkTo je možné, nicméně souhlasím s názorem, že nelze objektivně porovnávat různé způsoby vysílání.(sat/kabel)Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
RE: nové ceny skylinkz balíku Multi u skylinku bych normálně bral jenom:- Novasport, Sport 1, oba Filmboxy, KinoCS, MGM - to je všechno :scared: - těch dalších 15 můžu z EPG prakticky vyházet, jenom zdržují ( někdo zas vybere jiných 6 těch programů ) - takže těch 250 Kč vysolím jenom za 6 kanálů, něco jako Mých 6 u cslinku... . z HD balíku mě oslovuje jen Eurosport,Novasport,Filmbox,ostatní 3 prakticky nesleduju :bomb: |
Bororo
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 342 |
![]() |
|
Robix2Klaním se a omlouvám se :ogre: |
Bororo
![]() |
|
BororoOK. ak budem vedieť niečo nové tak to sem dám napr. ten další dokumentárny Viasat Nature |
Robix2
![]() |
|
@VortimondMimochodem těch 175,- co nabízím za jediný program z HD+ je polovina jeho ceny. Ať mi někdo vysvětlí, zda to není fér. 1/2ceny za 1/6 obsahu. Má to úplně stejný smysl jako mých 6. Za téměř 4/5ceny mají necelou 1/3 obsahu. A stejně si ho lidi u Skylinku přejí, protože o ostatní programy prostě nemají zájem. Stejně jako třeba já o SD. HalloZnova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
Ono to může vypadat, že Skylink vydírámeale většina lidí nemá prachy a utrácí velmi opatrně. Pak i UPC kabelovka prodává své služby pod ceníkovou cenou, stavebniny, zemědělci, prostě je krize.Skylink si musí být vědom, že teď má šanci přitáhnout si velkou klientelu než mu z koláče ukousne UPC na nové pozici. Je to od nich první cenový nástřel a jistě mají připravenou i možnost nějakého ústupku. Nechme se překvapit, jak někdo psal, ještě je pár dní času na doladění. Ale prodělávat nemohou :(( |
Nervoš
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 362 |
![]() |
|
Faktsi myslíte,že dnes se zveřejní ceník za jednotlivé nabídky a za týden se opět zveřejní jiný poopravený?No tak toho bych se chtěl dočkat. |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 458 |
![]() |
|
RE: nové ceny skylinkU mobilních operátorů je to zcela běžné.Třeba i dvakrát do dne před zahájením prodeje reagují na tah konkurence! |
Old Master
![]() |
|
Akorátnějak nemužu najít tu konkurenci na kterou budou případně reagovat v boji o zákazníka. |
hobo
![]() |
|
RE: nové ceny skylinkNejedná se tak o přímé soupeření (jako v případě těch mob.operátorů což byla pro tebe hobo názorná ukázka) ale jak uvedl Nervoš:Skylink si musí být vědom, že teď má šanci přitáhnout si velkou klientelu než mu z koláče ukousne UPC na nové pozici.Dále je zde taky CSlink a DigiTV pokud neumře.Takže Skylink má momentálně v ruce šanci hodně ovlivnit tento čtyřlístek. |
Old Master
![]() |
|
Klidněsi vsadím,že se nic měnit nebude do náběhu cen k 1.4. |
hobo
![]() |
|
RE: nové ceny skylinkSkylink jde cestou k HD,to je dobře,jenže oslovuje max 5% zákazníků,buď zdraží,nebo zkrachuje,ta jejich politika nacpat skylink kartu k hnusnýmu kompletu typu strong atd. v hypermarketech jim stačit nebude,tyhle zákazníci co smrdí korunou a ani je nezajímá,co kupují za šroty,hlavně,že je to levné jim HD nepřiplatí. |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 382 |
![]() |
|
RE: nové ceny skylinktak je ta ochutnávka na HBO HD - je 20.3.a ochutnávat můžem akorát tmu :fuming:https://www.parabola.cz/zpravicky/11519/skylink-pripravuje-ochutnavku-na-hbo-hd/ . zřejmě bude ochutnávka trvat 24 hodin od 31.3. - možná to ví vševěd Robix2 :O |
Bororo
![]() |
|
Bororo30 dni 0.40€ asi už to aj ide a prosím bez tej irónie. |
Robix2
![]() |
|
BororoOprava až od 1.4.2010 R^ |
Robix2
![]() |
|
BororoOprava až od 1.4.2010 R^ |
Robix2
![]() |
|
RE: nové ceny skylinkCelkove nic moc Film +hd stale opakuje rok dokola stejne filmy ja to mam a neni se na co divat, Jedine HISTORY HD je k necemu. aHBO to urcite povzbudi ale ty filmy take nic moc a za celkem dost penez. Na selekt kina to nema. Tam jsou opravdu premiery . Ja bych to bral lehce zdrazit a dat HBO do balicku HD+. Jinak o to zajem nebude. Jiste na to prijdou samy casem. ;) |
burinka
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 27 |
![]() |
|
RE: nové ceny skylinkburinka1. Hned ako bolo zverejnene info o pridani HBO hd od 1.4, zaujem o tuto sluzbu prejavila znacna cast mojich zakaznikov, tvoj prieskum verejnej mienky teda asi nebude moc objektivny :) 2. HBO hd aj sd je samostatny premiovy kanal, ktory moze byt tak nanajvys v baliku HBO pack Slnko svieti ako prasa, na zahrade sere pes, pod oknom nam howno smrdi, boze jak je krasne dnes
|
jozef BA
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 2 461 |
Stránka: 1 2 3 [ 4 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 99 | |
![]() |
|
![]() |