![]() |
|
Výběr programů na SkylinkNechápu jednu věc v novém výběru programů... Proč dávají k možnosti HBO HD a Cinemax , nebo jen HBO HD ještě verzi HBO SD , když je programová skladba HBO u obou verzí shodný ? Toto chápu například u ČT1 nebo Novy, protože to je zadarmo v základním balíku, ale toto opravdu nechápu, v čem je ta strategie Skylinku, tomu bych fakt chtěl přijít na kloub :))) |
jurkaturk
Registrace: 4/2009 Příspěvků: 164 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 37 | |
![]() |
|
RE: Výběr programů na Skylinkjá taky nemusím zrovna vidět nějakou akci. ale třeba zítra ten film z argentiny (Otčenáš), to by si fakt mohli nechat klidně v archívu zamčený na nějaký heslo, který nikdo nezná. to je přesně ten typ filmů, který tam začali hodně cpát. ten dnešní večerní program výjimečně ujdeVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
![]() |
|
RE: Výběr programů na Skylinka celkově se dá vypozorovat, že HBO je často v tom hlavním čase sledovatelný, až na výjimky. kde se opravdu vyřádí (a zařadí různý "skvosty") tak to je hlavně odpolední program a vůbec přes den.Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
![]() |
|
jurkaturkEste raz,programer im za tu cenu dava obe verzie (HD aj SD),tak preco by tebe mali dat menej?? (aj ked to ty nevyuzijes)Alebo sa riadis heslo,ze ked to je mne nanic,tak nech to nema nikto??Človek má tri cesty ako múdro konať. Najskôr premýšľaním: To je tá najušľachtilejšia. Druhá napodobovaním: To je tá najľahšia. Tretia skúsenosťou: To je tá najtvrdšia.
|
Blooddog
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 269 |
![]() |
|
RE: Výběr programů na SkylinkNičím se neřídím, ale ty jsi nepochopil na co se ptám, ale druzí ano a normálně diskutujem a bez emocí, dovi :D |
jurkaturk
![]() |
|
RE: Výběr programů na SkylinkA ako to ukážem známym že aký rozdiel je na tom istom programe v SD a HD po prepnutí a ten pocit 3 minútový načo ja mám to stojí za to :laughing: :laughing: :laughing: a majú reklamu na HD zadarmo |
Robix2
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 45 |
![]() |
|
RE: Výběr programů na SkylinkNo ,když se tak dívám na program HBO do předu, tak se na to asi přece jen vykašlu, protože jsem zjistil, že za rok co jsem to měl naposledy předplaceno, tak se to moc nezměnilo a filmů, které by mě zajímaly je tam poskrovnu, nejsem tak bohatý , abych kupoval laciné věci :))) |
jurkaturk
![]() |
|
jurkaturkJa som pochopil...len ty nechces pochopit realitu ;)Človek má tri cesty ako múdro konať. Najskôr premýšľaním: To je tá najušľachtilejšia. Druhá napodobovaním: To je tá najľahšia. Tretia skúsenosťou: To je tá najtvrdšia.
|
Blooddog
![]() |
|
Vysvětlení proč ...Milí diskutující,HBO poskytujeme k HBO HD bezplatně, protože nás to nic nestojí. Jak ale čtu tuhle diskusi, začínám uvažovat o tom, že bychom do ceníku měli přidat ještě jednu položku, kde by bylo jen HBO HD. Cena by sice byla stejná, ale jurkaturka by to neprovokovalo. Neměl by pocit, že platí za něco, co nepotřebuje. Stejně tak můžeme do ceníku dát položku "mých 7" za cenu stejnou jako MULTI. Vybereme stejné peníze, bude nás to o něco více stát, ale někteří zákazníci to snad ocení... Ale teď vážně. Snad mi ten žert jurkaturk promine. Zde je vysvětlení: Někteří předplatitelé HBO HD mají v domě více přijímačů, přičemž jen jeden je HD. HBO navíc k HBO HD považujeme za výhodu, protože předplatitelé HBO HD mohou kartu použít i v SD přijímači (v dětském pokoji, na chatě atp.). A důvodů by se dalo najít jistě více. Upřímně se přiznám, nečekali jsme, že by se to někomu nelíbilo. Inu člověk se pořád učí... Přeji pěkný jarní večer Jaromír Glisník |
jglisnik
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 274 |
![]() |
|
RE: Výběr programů na SkylinkPane Glisniku,neurazím se , protože alespoň vidím, že tyto fora čtete a názory Vašich uživatelů Vás zajímají a jsem moc rád, že psí hlas do nebe jde :))) Teď se neurazte Vy a přečtěte si příspěvky před tímto, kdy mi jeden uživatel vysvětlil , že HD i SD verze je potřebná z důvodu , že někdo má dva rozdílné přijímače, proto ty dvě verze v jednom balíku a já to přijal, má otázka byla zodpovězena beze zbytku a opravdu mě nezarazila cena Vašich produktů, protože není zas tak nesmyslná a nezaplatitelná. Mějte se moc hezky a prosím za nás všechny sledujte tyto diskuze i nadále, protože je to přínosné pro obě strany. Jinak přešel jsem ke Skylinku před rokem z DIGI , protože po koupi plazmy jsem pochopil, že ve Skylinku mám záruku kvalitního obrazu, tyto platformy se opravdu nedají srovnat, takže spokojenost z mé strany , o které svědčí to, že mám dvě Vaše karty pro dva přijímače.Zdravím srdečně a těším se na více nových programů za stejnou cenu ve Skylinku Jiří Turek , šumpersko :))) |
jurkaturk
![]() |
|
RE: Výběr programů na SkylinkMňa Skylink trošku sklamal,čakal som,že zaradí aspoň Animal Planet a zasa nič.Ale celkom spokojnosť.Inak jurkaturk súhlasím z Tebou R^VU+ Uno4K SE, Dreambox DM900 triple tuner DVB-S2X Multistream, motor Optibox + SG2100 + parabola 105cm,parabola Maximum E-85 Multifokus, Dierovaná parabola 100 FE MESH 2x😂, Domáce kino Pioneer VX510s, BluRay Pioneer BDP 170S, ULED TV Hisense H55U7
|
kostik123
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 10 719 |
![]() |
|
kostik1235.5 na dockas programu so zvieratkamiČlovek má tri cesty ako múdro konať. Najskôr premýšľaním: To je tá najušľachtilejšia. Druhá napodobovaním: To je tá najľahšia. Tretia skúsenosťou: To je tá najtvrdšia.
|
Blooddog
![]() |
|
RE: Výběr programů na Skylinkno ja to pochopil jinak, s temi "mych 7" nebo jak to kdo bude nazvyvat. Princip neceho takoveho je myslim jasny. Multi bude stat 250kc/mesic a "mych 7" treba o neco mene. Treba 200kc/mesic.Je mi jasne, ze v soucasne dobe by kazdy sahl po plnem multi, kde ma tech stanic 21 nebo kolik. Je to jen o 50kc navic, to nekoho nevytrhne. Ale do budoucna to s cenou multi rozhodne nebude. Je mi jasne, ze nejakou dobu bude cena stejna, ale co podzimni pridani dalsich stanic? zustane stejna cena, az prida skylink treba dalsi 3-4 stanice? To uz se da celkem pochybovat. A co by z toho plynulo? Mam si vybrat 7 stanic co se mi libi a co v podstate sleduji a dat za to 200kc a nebo si mam vzit nove multi napodzim za treba 300 nebo 350kc, kdyz vim, ze tech dalsich 20 stanic nesleduji? A kdyby se do toho nakombinovaly i HD programy a "mych 7" slo kombinovat i s temi a cena byla nekde na 300Kc nez co jsem psal 200kc, tak si myslim, ze by o to zajem byl. Je to sice o 50kc vic nez multi a o 50kc min nez HD plus, ale ruku na srdce. Spousta lidi by si do tech 7 stanic vybralo to pro nej nej. Takze ono dle meho nazoru neni cilem mit malo stanic, pro ty co by chteli jen 7 stanic. Ta motivace je pro zakaznika zafixovat si cenu, ktera by mohla byt daleko delsi casovy usek pevna. Treba 3-4 roky by zakaznik vedel, ze za tech svych 300kc mesicne ma 7 stanic a to stanic o ktere ma zajem a ktery si ze vsech poskladal. To ze bude cena multi narustat s pridanymi stanicemi je jasne uplne kazdemu. Ale samozrejme chapu i postoj skylinku. Touto moznosti by celkove vybral od lidi mozna mene penez ... |
davebj1
Registrace: 3/2008 Příspěvků: 663 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 37 | |
![]() |
|
![]() |