![]() |
|
SkyLink versus CSLink versus DigiTV a UPC Direct.Kdo má a bude mít navrch ze satelitních operátorů?Funguje už u nás konkurence v satelitní placené televizi? Co nás čeká v letošním roce za novinky? Je reálná expanze Mágio Sat do České republiky? |
kevin
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 339 |
Stránka: 1 2 [ 3 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 52 | |
![]() |
|
RE: SkyLink versus CSLink versus DigiTV a UPC...cb21: Pořád nechápu co lidi na Mých 6-ti za 230,- vidí? U Skylinku máš v MULTI Mých 21 a zaplatím za ně 250,- Příjmač už zvládne navolit si jen některé z nich ;)CS Link: Mých 6.............230 Kč/6 = 38,333 Kč za program Skylink: Mých 21 (MULTI)...250 Kč/21 = 11,905 Kč za program Alfasex: Dneska s Tebou výjmečně nesouhlasím ;) Většinou se se ztotožňuji. :8) HD je dle mě jediná možní cesta, kam se televizní vysílání může ubírat (pak příjde 3D a 4D atd.). To, že tuto cestu Skylink, jistě ne bez obtíží prošlapává, hodnotím jako velkou odvahu a přínos pro diváka. Ano, mohl by mít i ESP2 HD, ale toto můžeš vyčíst všem operátorů. Že něco chybí. U mě jasně vede!! Už se těším na druhé přidávání programů napodzim, jak prezentoval pan Glisník. ;) |
obeck
Registrace: 4/2009 Příspěvků: 95 |
![]() |
|
ja to zabijem taktoja by som najradsej T-Home kde sa da s cesko/slovenskym dabingom aby ste mi nenadavali!Ale inac mam Skylink a som spokojny, mne History SD & HD velmi vyhovuje a vobec nevadi ze to neni o history a pre mna naj serial bol Vesmir a vobec sa mi pacia ich dokumenty. Z CS-Linku (Gitalu) mam este byvale G-cko po novom dam svojich 6 asi Spektrum, DoQ a pod. mozno AXN... MagioSat potom asi vratim... ;-) K |
krikri
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 1 823 |
Stránka: 1 2 [ 3 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 52 | |
![]() |
|
![]() |