Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: LCD, plazmy, CRT...

Zkušenosti s Philips 37PFL8404H

Má někdo doma tuto televizi? A jaké má zkušenosti? Uvažuji o koupi, ale trochu váhám, protože se stejnými parametry lze koupit jinou TV o 3,4 tisíce méně. Jde hlavně o to, zda je Ambilight tak velkou vychytávkou. Ještě mě zajímá, zda je nutné pro připojení k internetu router nebo lze kabel připojit rovnou k TV (mám optický kabel s RJ-45). Díky :)

petr86
Registrace: 6/2009
Odpověď v diskusním vlákně

Zkušenosti s Philips 37PFL8404H

Mám sice Philips 37FL9604,
Ambilight je chvílema příjemnej, prvních 14 dní se s ním člověk kochá a slastně si mlaská, pak jej přestane úplně vnímat. Stane se, že jej někdy vypneme, pak si měsíc nikdo ani nevzpomene, že jej máme. Kupovat si telku jen kvůli tomu, spíše ne.
Internet jsme zkoušeli přes router, jeden večer jsme ho proháněli, je to úplně na nic, sice to funguje, ale zlatý normální internet, z toho přes telku by mě jeblo.

Nervoš
Registrace: 1/2006

RE: Zkušenosti s Philips 37PFL8404H

Ahoj.. mám tuhle akorát 32 palců. Byl jsem skoro překvapen když jsem zkoušel různé možnosti příjmu.. např. UPC i Digi je na této Tv koukatelné.. pro pěkný obraz ale mám Skylink a samozřejmě propojeno Hdmi. Ambilight je bezva když máš ale TV na stěně a okolo dost místa aby to vyniklo.. já mám vestavěno ve stěně a tak ten efekt není takový a mívám i vypnuto.. mám to prostě zabudováno Tip-Top..Internet zatím nemám k TV připojen, ale musí být v každém případě router.. bez něj to nechodí.. už jsem se na to taky ptal. Jo a když jsem naladil Analog a i DVB-T.. a pak chtěl smazat prostě odstranit a ne jen programy skrýt.. tak jsem to musel udělat přes servis menu a v módu Virgin.. nicméně.. jsem s TV spokojen.. porovnával jsem i jiné značky a doby odezvy, ale tohle naprosto stačí.. alespoň mně.. žádné mazanice jsem ještě neviděl. Nutné je ale podotknout, že je potřeba si s vyladěním-nastavením obrazu pohrát a dobrý základ je aut. asistent.. a pak už jen vypilovat..Koukám asi z 2,60 m a je to jen tak tak.. z větší vzdálenosti se mi to zdá ještě lepší.. nevím jak to bude u 37 palců.....

Pájík

Ono ani jadna telka nema internet ako nahradu za pc.Inak kazdy vyrobca ma odlisnu logiku ovladania tv,niekomu vyhovuje viac jedno druhemu zase nieco ine,ale obraz pri dobrom nastaveni je pri philipsoch o.k.Nakoniec pokial nekupis najlacnejsi sit pri akejkolvek znacke,ktory pre nieco musi byt lacnejsi budes spokojny.

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

Díky za komentáře. Internet ani nechci, hodlám TV propojit před HDMI s PC, což mi přijde mnohem lepší a pro mě použitelnější. Spíš mě zajímalo, zda si mohu zkusit tu Net TV a případně aktulizovat fw, i když ten snad půjde i přes USB... jinak také to hodlám použít na Skylink :)

petr86
Registrace: 6/2009

TO: petr86, FW jsem stáhnul ze stránek Philipsu a aktualizoval přes usb na boku TV. Pokud budeš mít připojeno přes router tak údajně se sama TV hlásí o aktualizaci.

Pájík

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra