![]() |
|
Digi-LOGO-MODRA OBALKADodry vecer. V pravo nahore na tv se zobrazila nejaka modra obalka. nejde to nicim odstranit.Davam odkaz na fotku:http://dzemek.rajce.idnes.cz/Plocha/. :bigeyes: |
dzemek
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 31 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 32 | |
![]() |
|
KartaMě dnes také dorazila karta doporučeně s logem modrá druhá strana žlutá. |
yelnats
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 8 |
![]() |
|
kartaAktivace za 5.minut a jde plná nabídka programůTechnisat Technibox SIR HDTV, Skylink HD ICE, Emme Esse 80 Al, DI-WAY Monoblock single 0,1 db,
|
školenej
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 33 |
![]() |
|
RE: Digi-LOGO-MODRA OBALKAkolegove maj taky karticky. liberecky krajDreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 8 830 |
![]() |
|
modrá kartaČtu tady o výměně stávající za modrou kartu.. To znamená,že už je s přijmen DIGI tv zadarmo ámen??? Mě se to netýká-páč jsem už s DIGI tv před rokem skončil /mám SKYLINK/ ale pár známých.... :(( :(( :(( Co o tom prosím víte? Děkuji |
esik33
Registrace: 4/2009 Příspěvků: 183 |
![]() |
|
RE: Digi-LOGO-MODRA OBALKAOdpověděl sis sám. :)) |
josef888
Registrace: 5/2008 Příspěvků: 242 |
![]() |
|
to yelnatsJaký máš prosím přijímač od Digi, když ti dorazila modro - žlutá karta.SG2100A Moteck® + Gibertini 100 SE
|
4mk
Registrace: 5/2005 Příspěvků: 635 |
![]() |
|
RE: Digi-LOGO-MODRA OBALKAjohndoug aj ja som zo SLOVENSKA ani mne zatiaľ nič neprišlo ,podľa mňa zatiaľ DIGI na SK spí a preberú sa až vtedy keď budú vymenené všetky karty v CZ .:))) |
Sk Jano
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 383 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 32 | |
![]() |
|
![]() |