, sekce: DVB-T přijímače |
|
výběr set top boxuChtěl bych si na starou TV pořídit set top box ale vůbec netušim podle čeho vybírat. Cenově je zajímavej EMGETON VISION 3 DVB-T SCART a docela chválenej TechniSat DigiPal 2 TX |
snoop69
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 353 |
|
|
RE: výběr set top boxuDigiPal 2 TX, Topfield 6000, DI-BOX 22 - slušné STB.On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
|
|
RE: výběr set top boxutaky záleží jak stará ta televize je a jestli má nějaký vstupy, jinak je třeba s modulátorem :lookaround:Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 273 |
|
|
RE: výběr set top boxuJe dost stará ale má scart :8) |
snoop69
|
|
RE: výběr set top boxuZvaž taky jak kvalitní budeš mít signál, s tím Emgetonem jsem se setkal a potřebuje o dost kvalitnější signál než třeba DI-BOX 22 který má velmi citlivý tuner, Emgeton nezabere másto na stole, osobně mi ale na něm vadilo titěrné DO a nutnost ho přesně směrovat na snímač IR, taky mi moc nesedělo EPG, pokud ti nevadí další "krabice" na stole, zvolil bych raději něco viz. výše Saxon... |
lance
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 5 396 |
|
|
RE: výběr set top boxuVybral sem si TechniSat DigiPal 2 TX R^ Jen ještě dotaz má cenu pořizovat kabel na přehrání firmwaru? Na Omku maj fotku že Technisat má na sobě konektor MiniDIN3 takže bych potřeboval kabel RS232 / MiniDIN3 ale v manuálu je zas RS232 takže kabel RS232 / RS232 ten bych kupovat nemusel :lookaround: |
snoop69
|
|
RE: výběr set top boxuA tak DTT-6720 HD |
jarek57
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 116 |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|