Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

bebe TV zamíří také na platformu CS Link

Vypadá to, že i CS Link si hraje jen na to co se mu líbí a na ostatní kašle. Tenhle kanál co zařadil beru, jako provokaci. CS Link dobře ví, že každý chce EUSP 2 CZ a on zařadí kanál, který je v nabídce Skylink ať se jdou vycpat. Ještě štěstí, že to UPC se chová rozumně. Sbohem CS Link a Skylink doufám, že vám přeberou zákazníky UPC ,které jde velmi dobrou cestou. Můj názor je ten, kdo chce dnes uspět je to, že musí nabídnout to co jinde není např. kanál EUSP 2 CZ to určitě je, ale zatím nikdo kromě Digi tento kanál nezařadil, ale UPC věřím tomu, že ho na podzim zařadí. Teď je u mě jasný favorit a to UPC.

viking
Registrace: 9/2005
Stránka: 1 [ 2 ] 3
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 60
Odpověď v diskusním vlákně

RE: bebe TV zamíří také na platformu CS Link

Klidně ať si UPC Eurosport2 zařadí - já českej komentář nepotřebuju, úplně mi stačí na free verzi ten německej na Astře 23,5 :laughing:

Bororo
Registrace: 1/2010

Blooddog

Kdybys měl pravdu, byl bych potěšen...

Chercheur
Registrace: 9/2008

Co blbnete s regionama, CZ a SK běží vše ať je karta regnutá na CZ nebo SK. Jedinou vyjímkou byla olympiáda.
Nestrašte někoho, že si musí koupit obě karty . (zatím) to tak není. NEříkaám, že někde třeba nebude

šibal
Registrace: 8/2009

šibale

teď jsem z toho jelen :ogre: Jak to vlastně je?

digifajn
Registrace: 4/2006

digifajn

Prepáč pravdu má šibal,zatiaľ to funguje na jednu kartu CZ SK programy,ale ktovie dokedy...Lepšia je karta Skylink,tam je celý základ CZ SK,na CSLinku chýba JOJ Plus.

VU+ Uno4K SE, Dreambox DM900 triple tuner DVB-S2X Multistream, motor Optibox + SG2100 + parabola 105cm,parabola Maximum E-85 Multifokus, Dierovaná parabola 100 FE MESH 2x😂, Domáce kino Pioneer VX510s, BluRay Pioneer BDP 170S, ULED TV Hisense H55U7

kostik123
Registrace: 3/2009

digifajn

Ja mám dve karty,ešte starú modrú Skylink,lebo pred dvomi rokmi to bolo bloknuté regiónmi teda NOVA,NOVA CINEMA na SK a Markíza a JOJ na CZ.Ale teraz funguje všetko na obe karty,aj českú aj slovenskú,tak je to.Šibal má pravdu R^

VU+ Uno4K SE, Dreambox DM900 triple tuner DVB-S2X Multistream, motor Optibox + SG2100 + parabola 105cm,parabola Maximum E-85 Multifokus, Dierovaná parabola 100 FE MESH 2x😂, Domáce kino Pioneer VX510s, BluRay Pioneer BDP 170S, ULED TV Hisense H55U7

kostik123
Registrace: 3/2009

bebe tv

no já si myslím že kdyby ten blbý bebe tv nezařadili udělali by líp já bych byl raděj kdyby tam hodili astro tv nebo Mtv dance a nebo scifi chanel místo toho minimaxu R^ R^ R^

laga18
Registrace: 8/2009

Já jsem s nabídkou Skylinku spokojený. Podle mě je tam sportu až běda. Dokumentárních kanálů taky dost. Filmové kanály taky fajn. Těším se na Retro Music...pokud to bude náhrada VH1 classic tak spokojenost. Nevím co komu pořád vadí. Ať tam dají cokoliv, vždy tu bude někdo nespokojený a najde se nějaký rejpal, který by tam chtěl to či ono. A komu se to nelíbí ať jde na drahé UPC či nekvalitní Digi Tv. Možnost výběru tu je. Za své peníze já dostávám myslím dostatek kvalitních programů a proto si už druhý rok Multi předplácím na celý rok.

Gigablue UHD Quad 4K Pro 28,2°E/23,5°E/19,2°E/13,0°E

PC1
Registrace: 1/2006

PC1

Tak..kto chce obrovske mnozstvo programov,z ktorych vacsinu aj tak nebude pozerat,nech ide do Digi,UPC

Človek má tri cesty ako múdro konať. Najskôr premýšľaním: To je tá najušľachtilejšia. Druhá napodobovaním: To je tá najľahšia. Tretia skúsenosťou: To je tá najtvrdšia.

Blooddog
Registrace: 12/2006

Blooddog

Přesně tak...vždyť už tak to člověk nestíhá...a někteří třeba v předraženém kabelu mají 40 programů a když se s nima bavíš zjistíš, že sledují jen max deset programů a ty ostatní tam, mají jen proto aby mohli machrovat kolik toho můžou přepínat.
Schválně kolik programů ze Skylinku či CS linku a dalších vlastně sledujete pořádně a které jen přeskakujete?

PC1

mne tiež stačí cs/sky
hungariše tv nepotrebujem
už aby bola axn česká verzia v cslinku R^

🇸🇰

Jupi
Registrace: 5/2007

áno retro music by malo byť jako vah1classics
tak som moooc zvedavý ešte 3dni do startu

🇸🇰

Jupi
Registrace: 5/2007

Jupi

Tak pokud to tak bude , tak pak už není potřeba VH1. Ale dávám jim nějaký čas než se jejich program usadí. A někde jsem četl , že se ve Skylinku během dubna objeví i Muzika CS. Zajímalo by mne do jakého balíčku ji zařadí.

PC1

stare klipy budu sledovat hlavne aj starsi ludia, takze dufam do multi.. ked sa im to tam vojde..

mbfin
Registrace: 10/2008

Jupi

I malé diváky Skylink potřebuje ,ale na koho pak míří Jim Jam?

PC1

CsLink : dik, jeste trochu oroduji za JoJPlus ...

at se dari, ahoj ;)

ps: se par lidem co tady furt somraji o VH1 proc si nekoupite MTV kartu? ...

Vzdát se je horší než být poslední.

alfasex
Registrace: 8/2006

PC1

tipnul bych si,že Muzika CS (pokud ve skylinku bude) bude bonus k multi HD stejně jako Doku CS

rojroj
Registrace: 10/2009

rojroj

Taky si to myslím a mám obavu ,aby tam časem nepřešlo i Kino CS. Majitel v rozhovoru říkal, že chce mět všechny tři stanice pohromadě.

PC1

Bororo

Tak mě by taky stačil Eurosport2 německej. Ale že by běžel na Astře 23,5 free, o tom nevím. Free je přeci jen hlavní Eurosport v němčině na Astře 19,2.

jirka67
Registrace: 2/2006

PC1

Doku CS je iba ako bonus k Multi HD,takze nemyslim,zeby tak skoncilo aj Kino CS

Človek má tri cesty ako múdro konať. Najskôr premýšľaním: To je tá najušľachtilejšia. Druhá napodobovaním: To je tá najľahšia. Tretia skúsenosťou: To je tá najtvrdšia.

Blooddog
Registrace: 12/2006

Blooddog

Tak uvidíme..každopádně já jsem spokojený s nabídkou Multi na jedničku.

PC1

:D
Bebe tv je urcene pre deti od 2 do 5 rokov - nie pre vas ...
Niekto ma male deti iny nie, iny ani neplanuje, v kazdom pripade ale pokial viem, nikto vas nenuti sa na to pozerat.
Moji zakaznici s malymi detmi boli priam rozhorceni, ze bebetv HD nedavno v skylinku vypadlo ...
Co sa tyka eurosportu 2, ten zatial skoro nikomu z nich nechyba

Slnko svieti ako prasa, na zahrade sere pes, pod oknom nam howno smrdi, boze jak je krasne dnes

jozef BA
Registrace: 6/2008

jirka 67

Eurosport2 1D 12565V BETC/NA běhá :zombie:

Bororo

asi na homecaste tazko..

mbfin
Registrace: 10/2008

Ja mám dve karty T&T,tu idé všetko i keď za Novu a programy SR bolo potrebné doplatiť 500.Kč.
Na kartu SkyLink mne idú len SR programy.Za české bolo tiež potrebné niečo doplatiť,ale zatiaľ som to nepotreboval riešiť.Z programami SkyLink som vcelku spokojný, až na kvalitu programov:kino CS a hlavne CSFilm.Za tu cenu by kvalita mala byť vyššia.

miki16
Stránka: 1 [ 2 ] 3
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 60

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra