![]() |
|
bebe TV zamíří také na platformu CS LinkVypadá to, že i CS Link si hraje jen na to co se mu líbí a na ostatní kašle. Tenhle kanál co zařadil beru, jako provokaci. CS Link dobře ví, že každý chce EUSP 2 CZ a on zařadí kanál, který je v nabídce Skylink ať se jdou vycpat. Ještě štěstí, že to UPC se chová rozumně. Sbohem CS Link a Skylink doufám, že vám přeberou zákazníky UPC ,které jde velmi dobrou cestou. Můj názor je ten, kdo chce dnes uspět je to, že musí nabídnout to co jinde není např. kanál EUSP 2 CZ to určitě je, ale zatím nikdo kromě Digi tento kanál nezařadil, ale UPC věřím tomu, že ho na podzim zařadí. Teď je u mě jasný favorit a to UPC. |
viking
Registrace: 9/2005 Příspěvků: 499 |
Stránka: 1 2 [ 3 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 60 | |
![]() |
|
BororoFree je Free a kodovane je kodovaneČlovek má tri cesty ako múdro konať. Najskôr premýšľaním: To je tá najušľachtilejšia. Druhá napodobovaním: To je tá najľahšia. Tretia skúsenosťou: To je tá najtvrdšia.
|
Blooddog
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 269 |
![]() |
|
RE: bebe TV zamíří také na platformu CS LinkEurosport v nemčiné na 23,5E nieje free,ale v Emu 12565/V. |
miki16
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 601 |
![]() |
|
miki16a co je s kvalitou u CS film? |
mbfin
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 1 325 |
![]() |
|
RE: bebe TV zamíří také na platformu CS LinkEurosport v nemčiné na 23,5E nieje free,ale v Emu 12565/V. |
miki16
![]() |
|
miki16Přesně tak Eurosport2 je jeden z posledních v EmuGigablue UHD Quad 4K Pro 28,2°E/23,5°E/19,2°E/13,0°E
|
PC1
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 084 |
![]() |
|
RE: bebe TV zamíří také na platformu CS LinkCSFilm je samostatné platený program,ako HBO.Keď si pozriem rovnaké filmy na CSF a napríklad Nove SD,tak či obraz, ale aj zvuk je lepší nie tam, kde by mal byť a kde by mali mať lepšie kópie. |
miki16
![]() |
|
RE: bebe TV zamíří také na platformu CS Linkvšak kvalita filmu by mala byt taka ista, hadam.. |
mbfin
![]() |
|
BABY TV CHANNELUž keď chceli dať nejakú telku pre malé deti, tak mohli zaradiť BABY TV CHANNEL. Kým frčal cez EMU na Hotbirde, tak náš malý ho priam miloval. Je omnoho kvalitnejší a lepšie spracovaný ako nudná bebe tv. |
butters
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 199 |
![]() |
|
RE: bebe TV zamíří také na platformu CS LinkJa mám veľmi rád staršie české filmy,ktoré si nahrávam na DVD Panasonic, ktorý ma rozlišenie HDMI od576p-1080i,p.Mám nahratých viac,ako 100 filmov,tak kvalita je dosť zrejma.Mal som kôli tomu objednaný CSFilm na pol roka,ale už zo spominaných dôvodov mňa sklamal.Z programu kino CS nahrávka je katastrofa. Treba počkať až tieto programy budu HD. Samozrejme to berte,ako pokus o vtip,aj keď na Nove HD to už je realita. |
miki16
![]() |
|
RE: bebe TV zamíří také na platformu CS Linkaj ja rozmyslam nad tymto kanalom , len škoda tej kvality.. |
mbfin
Stránka: 1 2 [ 3 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 60 | |
![]() |
|
![]() |