, sekce: Zkušenosti |
|
Propojení zařízeníJak nejlépe propojit následující:Satelitní přijímač (2x scart) DVD recordér (2x scart) Video (2x scart) TV (1x scart) |
Tomasino
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 50 |
|
|
RE: Propojení zařízenív dnesni dobe je nejlepsi zapojeni techto komponent zadne zapojeni.vsechno resit pomoci pvr prijimace Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 8 830 |
|
|
RE: Propojení zařízeníNejlepe pres Scart :-). Tak treba satelit s televizi, dvd rekorder se satelitem a video antennim vstupem do TV (kdyz ho nebudes vyuzivat pro nahravani). Tech moznosti je vic, cim vic kabelu tim lepe, proc kupovat jedno zarizeni, ze? ;) |
milanm
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 771 |
|
|
RE: Propojení zařízeníJá mám stejný případ a mám propojeno přes scart SAT s DVD rekordérem a DVD rekordér s TV. Video mám s DVD rekordérem propojené kabelem s cinch konektory. Video stejně používám jen pro případný přepis VHS kazet na DVD (má-li to vůbec cenu), nebo pro "promítání" v televizi. Zapojení samozřejmě umožňuje i zápis DVD na VHS (ještě jsem to nepoužil). Veškeré nové záznamy dělám samozřejmě na DVD rekordéru.Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 725 |
|
|
RE: Propojení zařízeníZkus něco takovýho.http://www.amazon.de/Hama-Umschaltpult-AV-100S-Anschlu%C3%9F-Programmquellen/dp/B00006JAUZ |
slapet
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 1 710 |
|
|
moc obecněMůžete to propojení DVD Recorder, TV, SAT přijímač popsat podrobněji ? Já to z toho nějak nechápu. Nejlepší by byl obrázek. PVR přijímače jsou zatím moc drahé. |
michalkol
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 16 |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|