Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

ochutnávka HBO HD jede!!!!!!

je to tady,už to maká...
promo po zaslání sms,právě mi to naběhlo,kvalita velmi dobrá

vladimir64
Registrace: 5/2006
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 41
Odpověď v diskusním vlákně

4Vorti

Na (nevhodné slovo) ??? Jedním kanálem ??? Sračka přestává být sračkou, když je v HD??

polulin
Registrace: 10/2007

polulin

vyzera to tak.Alebo mate zaujem o HD ponuku UPC?

Dreambox 800HD Se,Vantage 7100, Technisat DIGIT HD8SX, Samsung PS50C680G5WXXH + Samsung UE32C6000

gorefan
Registrace: 5/2007

RE:ochutnávka HBO HD jede!!!!!!

Jo,dobrá. A kdy spustěj Cinemax?

grower
Registrace: 2/2010

RE: ochutnávka HBO HD jede!!!!!!

Ne. Ale netroufal bych si tvrdit, že jeden filmový kanál, i když v HD, smete konkurenci.

polulin
Registrace: 10/2007

jeste bych se chtel zminit o kvalite obrazu mel sem z toho tak trosku strach ale predcilo to me ocekavani bravo Skylink jen tak dal v HD programech R^ R^

image
Registrace: 10/2008

jestli je HBO HD sr.čka, tak co je potom ta nejsledovanější TV u nás - Nova HD? kterou musí mít každej provider v nabídce, aby vůbec úspěšně existoval. sbohem, Noho. zklamala jsi fakticky extrémně. konečně v podání HBO klasická hraná zábava, prezentovaná v odpovídající kvalitě a na úrovni

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond
Registrace: 2/2006

dechovkar a image, můžete mět třeba deset karet, ale ochutnávat můžete jen od 1.4 do 1.5. Pokud tuto akci neprodlouží. Ale zatím je jasně napsáno, že platí jenom v měsíci duben.

F123
Registrace: 11/2007

Já su tak š´tastné !!! :razz: - ani Venclovský nebyl tak šťastné jako já, když mi před chvilkou naběhl HBO HD a za sedum korun mám ochutnávku na duben :ogre:
.
samozřejmě budu platit od května full taxu vo tom žádná, dneska těch rozkoší moc néni :laughing: - už sem s šesti dílama Vetřelce v Native looool :O R^

Bororo
Registrace: 1/2010

radši si přeplatím na rok HBO HD než jít jednou do bordelu :laughing: :O :))) :)) :) ;) :8) :razz:

Bororo
Registrace: 1/2010

f123

bratre ochutnavka plati do 31.5 je treba pouze dobre cist.

image
Registrace: 10/2008

Skylink ukázal dnes, že to s HDTV myslí vážne a seriózne. A na (nevhodné slovo) dostali CS link spolu s UPC direct. :)))

jarino1978
Registrace: 2/2007

Hlavně

UPC direct.To jejich ohlášené HD není nic moc.CS linku se to zatím jakoby moc netýká-zatím.

hobo
Registrace: 1/2007

Obraz

Všichni se rozplivate nad kvalitou obrazu ale já mám v tuto chvíli obraz nic moc. Že by ještě testovali? Oproti ostatním programům poloviční bitrate. Mluvím o hd verzi. Jak jste na tom teď vy? :O

vicini
Registrace: 10/2009

aktuální film není v HD, pouze upscale. proto i bitrate je nižší (tohle enkodér pozná a pokud je reálný rozlišení nižší, tak přiděluje málo kapacity)

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond
Registrace: 2/2006

oki díky... spěchal jsem domů a teď tohle ;) sem se úplně lekl... už jsem to ale zaznamenal i v reakcích v tématu HBO HD výše... přesto díky

vicini
Registrace: 10/2009

než tewn pro někoho zázrak HBO HD to radši eurosport 2 .Skylink cha cha vše za drahě peníze pokud chci věechno 780 zhruba měsíčně x 12 to mě můžou milovat .

standa111
Registrace: 11/2009
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 41

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra