![]() |
|
Nokia mediamaster 9600kto by mi vedel poradiť ako resetovať tento prijímač.V expertnom menu som zmenil farby menu a teraz nevidím nastavenia. Loader je tam DVB2000. |
elektrik
Registrace: 4/2008 Příspěvků: 112 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 31 | |
![]() |
|
elektrikJde to, musíš si na to stáhnout vhodný soft - myslím Transbox, ale nejlepší je pořídit SCSI kartu. |
Hujer
Registrace: 4/2004 Příspěvků: 948 |
![]() |
|
RE: Nokia mediamaster 9600Toto mi na to nestačí?software Nokia Serial Downloader v1.2 |
elektrik
Registrace: 4/2008 Příspěvků: 112 |
![]() |
|
TO: Hujer - TS Conax MTV kartano k TS prijimacu som mal smartkartu a obalku s kodom a web linkom. tam som prijimac zaregistroval, pri tej prilezitosti ten kod zadal a poslal. vsetko bolo po nemecky, ja nemecky neviem, anglicku obdobu stranok som nenasiel, tak to bolo vsetko. Cakal nic sa nedialo, na email nechodilo.Potom som ich kontaktoval nech mi aktivuju aktivuju. E-mail komunikacia aj telefonaty trvali asi mesiac 2x som dostal na kartu test signal - zapis do karty ale fitka borova. Kedze sa ku mne mal ako k nejakemu sedlakovi zo slovenska pricom on arijec tak som rezignoval... Ak mas k tomu nieco, prosim napis mi, e-mail davam, pripadne ti zavolam... Dik v kazdom pripade! K |
krikri
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 1 823 |
![]() |
|
RE: Nokia mediamaster 9600tady na foru je někde popis, jak to registrovat, pak to běží 6 měsíců v promo režimu, pak se dá koupit kupón na 1 rok asi za 1000 korun. |
Hujer
![]() |
|
RE: Nokia mediamaster 9600http://www.technisat.de/indexef0c.html?nav=Produktregistrierung,de,97tady jsem to registroval, musíš naladit "MTV music" Otázkou je, jestli už nemáš tu registraci hotovou a neprošla ti ta půlroční lhůta. |
Hujer
![]() |
|
RE: Hujer - dikpozrel som si vsetky diskuzie na klucove slova technisat ci mtv a tak, kontaktoval cloveka ktory tie karty dealoval a registroval. link co si poslal som vyplnil - este teraz mam nacachovane udaje vo web prehliadacimne asi mimo kontaktovania supportu ta registracia nepresla TS mi 2x poslali ten test signal, datumi su na karte ale pri nich v udaji Credit je nic (nula) a ja si myslim to je problem... no nic, ked mi neporadi cb21 ta ak budem mat par juracov navyse to mozno skusim aktivovat na mesiac - dobit cez ebay.de e-mail kod... diky vsetkym za pomoc! ;-) K |
krikri
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 1 823 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 31 | |
![]() |
|
![]() |