Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: DVB-S přijímače

Nokia mediamaster 9600

kto by mi vedel poradiť ako resetovať tento prijímač.
V expertnom menu som zmenil farby menu a teraz nevidím nastavenia. Loader je tam DVB2000.

elektrik
Registrace: 4/2008
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 31
Odpověď v diskusním vlákně

elektrik

Jde to, musíš si na to stáhnout vhodný soft - myslím Transbox, ale nejlepší je pořídit SCSI kartu.

Hujer
Registrace: 4/2004

RE: Nokia mediamaster 9600

Toto mi na to nestačí?

software Nokia Serial Downloader v1.2

elektrik
Registrace: 4/2008

TO: Hujer - TS Conax MTV karta

no k TS prijimacu som mal smartkartu a obalku s kodom a web linkom. tam som prijimac zaregistroval, pri tej prilezitosti ten kod zadal a poslal. vsetko bolo po nemecky, ja nemecky neviem, anglicku obdobu stranok som nenasiel, tak to bolo vsetko. Cakal nic sa nedialo, na email nechodilo.
Potom som ich kontaktoval nech mi aktivuju aktivuju. E-mail komunikacia aj telefonaty trvali asi mesiac 2x som dostal na kartu test signal - zapis do karty ale fitka borova.
Kedze sa ku mne mal ako k nejakemu sedlakovi zo slovenska pricom on arijec tak som rezignoval...
Ak mas k tomu nieco, prosim napis mi, e-mail davam, pripadne ti zavolam... Dik v kazdom pripade!
K

krikri
Registrace: 3/2010

tady na foru je někde popis, jak to registrovat, pak to běží 6 měsíců v promo režimu, pak se dá koupit kupón na 1 rok asi za 1000 korun.

Hujer

http://www.technisat.de/indexef0c.html?nav=Produktregistrierung,de,97
tady jsem to registroval, musíš naladit "MTV music"
Otázkou je, jestli už nemáš tu registraci hotovou a neprošla ti ta půlroční lhůta.

Hujer

RE: Hujer - dik

pozrel som si vsetky diskuzie na klucove slova technisat ci mtv a tak, kontaktoval cloveka ktory tie karty dealoval a registroval. link co si poslal som vyplnil - este teraz mam nacachovane udaje vo web prehliadaci
mne asi mimo kontaktovania supportu ta registracia nepresla
TS mi 2x poslali ten test signal, datumi su na karte ale pri nich v udaji Credit je nic (nula) a ja si myslim to je problem... no nic, ked mi neporadi cb21 ta ak budem mat par juracov navyse to mozno skusim aktivovat na mesiac - dobit cez ebay.de e-mail kod...
diky vsetkym za pomoc! ;-)
K

krikri
Registrace: 3/2010
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 31

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra