Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

HBO HD - bitrate

vie niekto aka je?

vcera som nahral na disk alien3 a zabral 3,2 GB pri dlzke filmu 1h:45m

pricom kazda cast yellowstone park-u zabera okolo 3,6GB dlzka 0h:50m

funtomas
Registrace: 12/2009
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 38
Odpověď v diskusním vlákně

RE: HBO HD - bitrate

Kvalita HBO HD je opravdu otresna a s HD to nema nic spolecneho.Je to jako vyhlazene SD.Kazdej at si o tom udela sam obrazek, ale HD vypada uplne jinak.Necekam kvalitu typu BD ripu, ale chlubit se s novym HD programem a delat z toho prulom v nasi zemepisne risce, tak to je fakt mimo.Patecni dokumenty na CT jsou v mnohem lepsi kvalite, o vysilani volnych nemeckych HD programu ani nemluvim.

ladys
Registrace: 10/2009

HBO HD ide s distribučnej trasy 6-7 Mbit/s average.
HBO HD ide od Skylink 5,5-6 Mbit/s average, maximum je 9,84 Mbit/s.
Zvuk je u oboch trasách 384 kbit/s.

Ale presne, ako to bolo v prípade STV3 HD cez ZOH 2010, tak aj HBO HD používa MBAFF encoding. To znamená, že zo streamom si neškrtne ani PS3 a ani väčšina mediaplayerov. Rv

jarino1978
Registrace: 2/2007

RE:Vorti

Myslím si že v brzké době dojde k dohodě mezi cs linkem a sky linkem o duplicitních programech u obou provozovatelu,sky link nemuže počítat ani s vypomocí od holandanu na jejich novém transpoderu protože ten asi pojede v mpeg-4,nabízí se ještě jedna možnost po zprovoznění Astry 3B má přejít čt hd na nový transpoder ale také v DVB S2 MPEG-4 takže si nepomuže,ale také záleží kdo ho bude provozovat.

Vše na chatě: Philips 40PFL6606H/12 - APEBOX C2 4K Skylink Full - TESLA MediaBox XA400 Android TV apka O2 TV stříbrná - Philips 32PFL6626H - Opticum SLOTH Combo Plus Philips - TCL 32S5200

habr
Registrace: 4/2006

habr

no to by bolo skvelé R^

🇸🇰

Jupi
Registrace: 5/2007

kvalita

Pokud není film už nahráván HD technikou, tak se nemá cenu bavit o kvalitě.Jinak to bude vždy rozplizlá srágora. Na druhou stranu zrovna Alien 3 nelze brát jako vzorek, protože ten byl natáčen speciální technikou( triky,filtry,klíčování ,animace,počítačová grafika) . Takže v tv (i HD) to bylo na úrovni normálního DVD.
Jiná káva byl film odpoledne (nějaké čínské dresy tam lítali, Matador a tanečnice, to jediné jsem zachytil)Tam byl obraz skoro na úrovni upoutávek , které vysílají v krámě s televizema z BR přehrávačů...

Vu+ UNO Twin Tuner, Vu+ Solo2

jerry00
Registrace: 11/2009

to jerry00: ty vis o tvorbe HD obsahu velke prd, nemas pravdu ani v ň

davebj1
Registrace: 3/2008

kdysi jsem hbo měl ale protože tam defakto nic neni co by stalo za zhlednutí a platit si ho kvuli 1 až 2 filmum měsičně
na které bych se podíval z celé nabídky mi připadalo jako luxus tak jsem zrušil předplatné.

vendy1968
Registrace: 3/2007

davebj1

Jestli mi budeš tvrdit, že hd film(obrázek,fotka).. udělanej ze starý pecky překódováním, má stejnou kvalitu, jako když to nasnímáš hd kamerou, tak asi víš o hd prd asi ty?

Vu+ UNO Twin Tuner, Vu+ Solo2

jerry00
Registrace: 11/2009

Jerry00, pokud to nasnímají z kvalitní analog. nahrávky, bude to samozřejmě lepší než přepočet z omezeného rozlišení dig. SD nahrávky.

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535
Registrace: 10/2007

kvalitní analog film má 4m na 4M R^

Vu+Uno 4 K Se

Laik
Registrace: 5/2007

Zdar,jiz to tady bylo nekolikrat prezentovano-nas trh nemuze uspokojit paru fajnsmekru,proste je a prozatim bude to drahe,z h*vna bic neupletes rika stare prislovi a tezko by nejake "vyladeni" 6HD + 1 SD nejake statisticke multiplexovani rapidne vylepsilo.Budme radi,ze jsme radi,vsak kdyz vytahnu archivni nahravky skandinavskych soudruhu z dob "diablicka oukejicka" ,tak to ma mozna kuliska vetsi,nez u nejmenovaneho byvaleho politickeho leadera a poslance:)

hdpe
Registrace: 11/2007

Chlapi, je dobře, že se tu objevila nevole technickou kvalitou obrazu, hoši, co to kočírujou si snad uvědomí, že budou muset přitlačit na pilu a lépe to doladit.
Jinak k výběru filmů a jejich opakování. Vy jste neměli Premiere, když se daly čorknout ???? Tam měli lepší filmy a neopakovali ? Řekl bych, že opakovali ještě častěji.
Asi máte krátkou paměť. A co jsou to a podle koho dobré filmy ? A kolik jich je těch dobrých ? Podle mne je HBO HD OK v rámci možností, platím, aby se to vůbec udrželo v chodu, a mám to jako doplněk, ne hlavní náplň dne. A jsou i jiné TV programy, takže OK :) R^

Nervoš
Registrace: 1/2006

Tak u mne na Topfieldu SRP-2100 soubor filmu 4,3 GB (titulky-titulky, nativně). Podobné jako u Filmboxu HD. Na Nova HD je to s větším bitrate.

XBOX360
Registrace: 7/2009
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 38

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra