Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Objednat HBO SD nebo HBO HD?

chci si objednat HBO v skylink, akorát mám dilema zda SD nebo HD? HD je jenom o 50kč měsíčně dražší než je SD, je HD o tolik kvalitnější než je SD? mohu zkusit ochutnávku HBO HD ale nemohu to porovnat z kvalitou HBO SD které nemám

Dreambox DM 920 1x Triple MultiStream DVB S2X/DVB T2/DVB C 1x parabola Tele System 109x99cm multifeed 23,5°E+19,2°E+16°E+13°E LNB Inverto Black Ultra 1x parabola Gibertini 102x95cm motor Stab HH120 LNB Inverto Black Ultra relé Spaun SUR 211 F, TV Sony

fpsfps
Registrace: 12/2008
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 45
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Objednat HBO SD nebo HBO HD?

5. Spousta lidí si ty filmy v HD stáhne z netu mnohem dřív, než se nějaký HBO HD rozhoupe a odvysílá :8)

Válku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)

technikTKR
Registrace: 6/2004

To: fpsfps
Nemyslim ze by obraz byl hruza, koukal jsem na to hned prvni den, mam Vantage 7100 a 50G20, rozhodne obraz neni hruza.

VU+ Zero, VU+ Zero 4k, 13-16-19-23, OLED55C8

flukes
Registrace: 11/2007

Ono hodně lidí neví ani co je HD... Jinak pokud je HD stroj a pořádná TV tak je dotaz na SD verzi provokací!

Žádejme kvalitu, ne kvantitu.

PetrT
Registrace: 10/2007

to je všechno pravda, pak to někde vyvěsíme. přidal bych:

6. spousta lidí si myslí, že objevili něco novýho, když tam vidí přes den až do pozdních večerních hodin převážně béčkový filmy a že někomu tyhle filmy přídou jako super zábava

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond
Registrace: 2/2006

7.kopec ludi je presvedcenych ze je povinnostou majitelov TV stanic umoznit im ich nelegalny prijem v emulacii na HD prijmacoch v cene okolo 100EUR a to v HD kvalite a programom min.porovnatelnym so SKY HD

Dreambox 800HD Se,Vantage 7100, Technisat DIGIT HD8SX, Samsung PS50C680G5WXXH + Samsung UE32C6000

gorefan
Registrace: 5/2007

to technikTKR: ano, spousta lidi stahuje filmy, ale vetsina (osobne odhaduji ze vic jak 90%) zadne filmy netaha a jejich jedina cesta k filmum je: kino, DVD/BD, bezna TV ... a ted se jim vlozi mezi DVD/BD a beznou TV stanice HBO HD.

To vortimond: souhlas, spousta lidi si mysli, ze jsou to oni, kdo oznaci film za "B" film a jen oni maj patent na rozum, co je dobry film ci serial ...

dulezite je, ze je konecne HBO HD na satelitu a za prijatelnou cenu. Koho filmy nezajimaji, ten si stanici nepredplati. Kdo nechce chodit do kina nebo kupovat BD, tak je to ta nejsnazsi cesta k filmu v super kvalite

davebj1
Registrace: 3/2008

R^ Nejvic ted remcaji Ti co jim konci Digi "zadara", kdyz si maji platit tak je vsechno spatne.

VU+ Zero, VU+ Zero 4k, 13-16-19-23, OLED55C8

flukes
Registrace: 11/2007

nemyslim si ze su to B-ckove filmy. HBO dava filmy vsetkych zanrov od romantiky az po horor a tebe sa kazdy zaner nemusi pacit...

k SD alebo HD
po skonceni 30 dni HD si zaplat 10 dni SD a budes plakat nad obrazom

funtomas
Registrace: 12/2009

OT, jestli má doma někdo HD výbavu a bude si platit SD verzi HBO kvůli těm 50kč, tak je u mě ... :)))
Osobně si to dám s Cinemaxem. Ta půl krabička navíc mě nezabije ani za odpoledne, natož za měsíc ;P

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535
Registrace: 10/2007

davebj1:

Těch 90% lidí, které zmiňuješ, si v klidu počká až jim ten film odvysílá Nova v ořezu 4/3 Pan&Scan a s reklamou po půlhodině. Bohužel Rv

Válku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)

technikTKR
Registrace: 6/2004

@technikTKR

aspon mozem ist cez reklamu po pivo a cez dalsiu na zachod

funtomas
Registrace: 12/2009

PRO davebj1:
Máš pravdu i když mám HD SOUPRAVA atd. tak si balíček HD a HBO HD dávat nebudu ( není to ale nedostatkem peněz při 25000 kč za měsíc si to mohu dovolit ) platit za pár programů v balíčku HD (tak dva pro mne koukatelný , ostatní nevyhovují mne ) se mi nevyplatí a HBO HD ZA 3100 KČ to už vůbec stejně tam opakují programy 4x za týden a zatím nabídka nic moc vesměs tyto filmy jsme už viděli . Je to věc názoru A BÝT v létě U TELEVIZE 6 HOD deně to bych byl blázen . Moje koukatelnost tak 10- 14 hod max za týden . Jsou lepší věci než koukat na TV a když bych měl dlouhou chvíli tak si něco půjčím a ne čekat co mi dají na HBO HD .

standa111
Registrace: 11/2009

HBO HD tomu se musím jen smát potom třeba němci ty vysílají z marzu asi to je kvalita HD.

standa111

to standa111: tak ani ja si nebudu predplacet HBO HD na rok, ale budu si to objednavat mesicne a kdyz tam nebude nuic zajimaveho a nebo budu mit dovolenou, tak si ten dalsi mesic predplatim az potom ... odhaduji, ze timto posouvanim me to prijde levneji, nez ta sleva jednoho mesice, kterou davaji, kdyz si to objednas na rok predem ... kazdopadne ani ja nesleduji stale TV, to vic jsem na netu ... ale kdyz uz chci koukat na TV, tak chci koukat na kvalitni obrazek a to mi prijde, ze lepsi nez HBO HD u nas nic neni ... samozrejme vztazeno na obsah stanice

davebj1
Registrace: 3/2008

Nevím nevím to radši si půjčit film dle potřeby a nálady HD než za x peněz na něco čekat.

standa111

Stando a když si půjčíš třeba za měsíc dejme tomu 4 filmy na BR máš vlastně zaplaceno HBO HD za celý měsíc a nevěřím,že si za měsíc nenajdeš na HBOHD více pořadů. :)))

Dreamsky HD6 Duo, parabola Maximum E85 Multifocus (23,5°E; 19,2°E; 13,0°E;1,0°W)

wladys
Registrace: 2/2009

To já myslel tak 1 film za měsíc v létě . Ted jede HBO HD a já ho pomalu ani neviděl , raději jsem koukal na sport když už.

standa111

stando, chvílema plácáš nesmysly.
HBO není k tomu, aby na něj někdo čuměl od rána do večera a od pondělka do neděle. To snad jen někde v ústavu. Ale jestli by si rodina nevybrala k plné spokojenosti za týden 3 - 4 filmy, tomu se mi ani nechce věřit.
Samozřejmě, že by mělo patřit k dobrým mravům mít HBO HD předplacené.

Nervoš
Registrace: 1/2006

Doporučil bych rozhodně objednat si jenom SD verzi - člověk má tak možnost pořád se těšit případně na něco lepšího - HDčkáři už tu možnost nemají :O

Bororo
Registrace: 1/2010

nesmysly to nejsou to bych mohl říc i o tobě , asi každýho zajímá něco jiného na to jsi asi zapoměl . Ještě jsem se na HBO HD nedíval i když už běží program ale viděl . Pokud budu mít čas tak o svátcích podívám , ale je fodbal, rallye , formule tak uvidím.

standa111
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 45

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra