Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Predplatite si HBO HD? (pripadne HBO SD)

Podla mna je maximalne nevyhodne vzhladom na pocet a aktualnost filmov, ktore tam mozem vidiet :zombie:
Este ako tak rentabilne by to bolo keby je program sucast balika HD programov...ale to by sa zas nemohla zvysit jeho cena...co je Mission Impossible

radolaco
Registrace: 2/2010
Stránka: 1 2 3 [ 4 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 87
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Predplatite si HBO HD? (pripadne HBO SD)

quantum of solace
perfektna kvalita a neskutocny obraz :-)

funtomas
Registrace: 12/2009

fakt skvělý. jako ostatně spousta filmů na HBO. všechno to kazí ten bitrate. trochu přidat a bylo by to perfektní

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond
Registrace: 2/2006

ted zrovna zapomenutý ostrov R^

I při nižším bitrate mi ten rozdíl připadá takový, že SD verze je za tu cenu neprodejná, natož řešit těch 50 korun.

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535
Registrace: 10/2007

Tomik535 a jsme u toho, HBO v SD je kvalitou totální ojebávka, viníky bych za takový prasárny věšel za koule do průvanu. :lookaround: To se ani nedá nazvat jako SD, protože poctivý SD vypadá úplně jinak. :lookaround:

Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý

eemil
Registrace: 12/2006

@ eemil

totální ojebávka .... velmi výstižné, bohužel, neplatí jen pro SD verzi HBO, ale bohužel platí i pro Viasaty, History SD a Nationaly. Nevím, proč to ojebávaj.

Nervoš
Registrace: 1/2006

Predplatite si HBO HD?

Předplatím, pokud přidají Nova sport HD a budou prodávat za 300 až 350,-kč.

Jenulka
Registrace: 8/2006

NovaSport HD - Manu vs. Chelski

Odehráno necelých 25 minut a bylo tam nejmíň 10 již dříve zmiňovaných vteřinových rozpadů obrazu. To by měli k tomu HBO dávat maximálně zadarmo.

polulin

predplatim spolu s cinemaxom, cez tyzden v TV o 20:00 aj tak nic nejde, serialy ma a ani manzelku nebavia a do kina sa mi chodit nechce

funtomas
Registrace: 12/2009

@ funtomas

Tobě přes týden o 20:00 nic nejde ????? Jsi skeptik a pak je pro tebe zbytečné platit si i HBO s Cinemaxem .... tebe neuspokojí nic.
Já bych si vybral každý den něco, spíše zvažuji co. HBO HD jsem si zaplatil pro další zpestření, občas tam dávají dobrý film, a ještě se mohu kochat nádherným obrazem.

Nervoš
Registrace: 1/2006

polulin, mě se nic nerozpadá.

za druhé, musím přiznat, že majitelé sqělých plazem panasonic 1024x768 ten rozdíl ze tří metrů nemusí poznat. Jinak jsme na tom my, co máme full hd lcd.

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535

4Tomik

Tak to jsi asi jediný. Dělá to jen NovaSportHD u přenosů z PremierLeague. Dělá to na různých strojích u mě i mých kolegů, viděl jsem to nedávno i v hospodě, kde mají nějaký Topfield. Ovšem je fakt, že moje drahá polovička to taky nevidí. Takže beru zpět, že jsi osamocen.

polulin

Ještě jsem se od vzniku HBD HD nestihl kouknout na tv přímo na tento program , ale v programu pořady nic moc a stále se opakují .Pro mne dneska byli důležitější programy na tv SPORT5- eurospoert- RALLYE , FI než HBO HD a odpoledne jdu radši na procházku končící pivem a večer 20.30 sport5 rallye a pak oslava.

standa111
Registrace: 11/2009
Stránka: 1 2 3 [ 4 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 87

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra